reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja mam takie nietypowe pytanie. wszystkie tu jesteśmy anonimowe więc można szczerze odpowiedzieć. Jaka jest różnica wieku między wami a Waszymi panami? Mój M jest starszy ode mnie o 9 lat? A jak u Was?
ja jestem starsza o kilka dni od mojego męża :tak:ja jestem z 9 grudnia a on z 13 grudnia ;-)rocznik ten sam rodzeni w jednym szpitalu :tak: jego mama miała termin na 9 grudnia tylko się śmieje że już mnie w szpitalu unikał i nie chciał się urodzić o terminie ale go znalazłam :-D
Witam wieczorowa pora , u mnie dalej jakas deprecha , nic ciagle bym plakala a naprawde ie mam powodu chyba wszystko przez te pogode , chociaz tutaj nie najgorzej bo sloneczko swieci tylko zimno , a moze to przesilenie jakies m nie wzielo.Czekam az Nicol zasnie i tez6 sie klade , moze nie wyspana jestem, sama juz nie wiem .Mowie wam dobranoc i do jutra.
.
Dormark moze to chwilowe przemęczenie do tego pogoda i wszystko razem robi swoje :sorry: życzę Ci jutro lepszego dnia i dobrego humorku :tak:

reklama
Praca oceniona na 5, ale srednia ze studiow 4, no i jeszcze dzis nie miałam tak gadane..., ale ja tam jestem z siebie dumna:biggrin2: I tak wiecej gadał koles w komisji niz ja:-p

Gratulacje!!!:-)

Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze i ze dzidzius rozwija sie i rosnie jak nalezy, bo moj brzuch nadal ma mikre rozmiary i nie wszyscy zdaja sobie sprawe, ze jestem w prawie 7 miesiacu ciazy. Mam nadzieje, ze wielkosc brzucha nie ma znaczenia jesli chodzi o wymiarowosc mojego synka.

Karoli ja zaczelam 29 tydz i mi tez mowia ze wygladam jakbym sie tylko fasoli najadla, ale mysle ze rozmiar brzucha nie ma znaczenia, taka uroda.

Jestem juz Pania mgr:tak:Tak mi ulzylo..bo troche problemow bylo z ta moja praca i balam sie ze nie zdaze przed porodem..ale juz spokoj!!!:tak:Moje malutkie mi pomogly i dalysmy rade wspolnymi silami:-D
no i musze zarejestrowac nas na USG 3D. Ile placicie u siebie? bo u mnie w szpitalu 200zl kosztuje i nie wiem czy sie zapisac tu czy to moze duzo i poszukac gdzie indziej?

Anulka gratulacje!!!
A za 3d ja placilam 250.

cześć kobitki
jak mi się nie chce w tą wichurę wychodzić do pracy to już moje:-(łąkę z psem odpuszczam polatał po ogrodzie mam nadzieję że do 12 wytrzyma:tak:
u mnie z m różnica 4 lat, hehe poznaliśmy się bo był moim uczniem na prywatnych korepetycjach które nie trwały długo:cool2:
Kaja domek kupilismy od developera, krańcową szeregówkę całkiem fajną ale ten drugi na który m ma oko jest większy i wolnostojący(230m) podejrzewałam, przedwczoraj wystawił, wczoraj przyjął oglądających a dzisiaj czekamy na decyzję:sorry:

Dorciaa - u was jeszcze wieje? u nas (okolice Pucka) juz cicho się zrobiło :)
a już złożyliście ofertę na tamten drugi domek ?:)

Witam :-)
Może szybka kawa podniesie mnie na nogi bo czuje sie senna, że szok. Teraz to ci Dorciaa zazdroszczę, że masz ostatnie dwa dni do pracy - coraz częściej i mnie to po głowie chodzi. Dyrkowi powiedziałam, że jeszcze miesiąc :szok:
No 230 m to już jest .... mam 100 mniej i czuje ok a 100 więcej - nie chce cię przerażać ale to 100 więcej sprzątania :-D ale wolnostojący to pewnie plus.

U nas różnica dwa lata.
Miłego dnia babki, niech przestanie wiać :wściekła/y:

Dzien dobry!
Wyglada na to, ze mala zimocha sie przyplatala. Musze chyba dzis sie wybrac i na jakies buty popatrzec:cool2:
Wczoraj na polsacie byl moj, jeden z kilku, ulubiony film Coyote Ugly. Z przyjemnoscia go ogladalam.
Zycze wszystkim spokojnego dzionka:tak:

Hej kobiety!!!

Pozałatwiałam wczoraj wszystko w Olsztynie, no a potem byłam na wizycie :-D

Wszystko ok, szyjka też, no i.................na 100% będzie CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to usłyszałam to ze 100 razy pytałam czy na pewno :-D Wtedy była pomyłka i tyle :-D ale schiza, byłam taka zszokowana, że pół nocy nie spałam!!! To jest na prawdę dziwne usłyszeć, że jest dziewczynka a po miesiącu, że jednak chłopczyk:szok: ale radość nieziemska, z resztą taka jak z dziewczynki:-D tylko imienia nie mam!!! Mąż mówił, że w niedzielę pomyślimy :-p Ale jednak coś miałam te przeczucie, że on chyba się myli, że to jednak chłopak będzie, mój mąż i mama też tak mówili...hihihi :-D
W ogóle to wg tego wczorajszego USG termin wyszedł na 30.12.2009:szok::szok::szok::szok::szok::szok: schiza...co pójdę to maleństwo coraz starsze...no i waży też sporo bo ok 1200g a mówił, że może nawet troszkę więcej...wydaje mi się, że sporo:tak:

No i nie mogę jeszcze dojśc do siebie...hihihi :-p

Zmieniłam suwaczek na niebiesko kolor :-p no i datę na 04.01, bo prawdopodobnie będę miała tego dnia cesarkę, chyba, że jeszcze szybciej, skoro wczoraj termin wyszedł na 30.12...wolałabym, żeby ten mój synuś zaczekał na nowy rok, ale zrobi jak zechce :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Super Karoli. Moja dzidzia też tyle samo ważyła tydzień temu:-D

A wielkością brzuszka nie przejmuj się. Ma to też swoje zalety.
Po mnie dobrze widać, że jestem w ciąży,a na ustąpienie miejsca gdziekolwiek to i tak nie ma co liczyć, nagle wszystkich interesuje latająca mucha pod sufitem, albo pogoda za oknem;-):-D:rofl2: Prędzej urodzisz, niż ktoś cię przepuści w kolejce lub ustąpi miejsca w autobusie :rofl2: Smutne, ale prawdziwe:zawstydzona/y:
To prawda!! jak jeżdże autobusem wszyscy jak jeden mąż podziwiają panoramę warszawską za oknem, albo mają pilnego esemesa do wysłania, niektórzy szczęściarze którzy sa zaopatrzeni w książki czy gazety mogą sie za nimi schować. Jedynymi osobami ustępującymi mi miejsca są starsze kobiety - nie mam serca zajmować miejsce 60 letniej pani:eek:

Do góry