reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

O jeju - zaraz sie chyba poplacze. Normalnie lzy mi sie cisna jak czytam te Nasze-wasze teksty i odpowiedzi o Judyty.

Judytka zebys sie lepiej poczula to sobie pomysl ,ze normalnie to bysmy uzbieraly ta kase na koncie , kupily bilety na pociag do Mei i porzadnie wypily za zdrowie Twoich coreczek. Niestety ani pic nie mozemy ani w pociagu nie wysiedzimy. Nie zostaje nam nic innego jak przekazac je Tobie :).
A jak chcesz nam sie odwdzieczyc to obiecaj ,ze co tydzien wkleisz chociaz jedna fotke dziewczynek do naszego albumu lub jak wolisz na zamkniety.

A grosiki plyna, plyna, plyna ...........

reklama
JUDYTKO jestesmy z Toba;-)wlasnie dlatego chcemy ci w jakis tam sposob pomóc a nasze dzieciaczki napewno beda szczesliwe i dumne z tego powodu:-)my bedziemy sie cieszyc ze moglysmy cos dla nich zrobic:tak:one musza miec teraz ciebie przy sobie:tak:

Ja wlasnie wrocilam z pogotowia,pojechalam z corcia bo juz nie moglam patrzec jak ja meczy ta choroba.Okazalo sie ze jednak mialam dobre przeczucia,ma angine ropna i bez antybiotyku sie nie obedzie:-(teraz juz poszla spac wiec miejmy nadzieje ze edzie spala jak najlepiej.

No i pochwale sie wam ze wczorajszy moj sms do meza kolegi podzialal:tak:dzisiaj w poludnie byl z kaska i sie tlumaczyl jak dziecko:tak::-Dmaz sie teraz ze mnie smieje ze te moje hormony to dobrze zdzialaly:tak:jest po prostu dumny ze mnie:-)
doszłam do wniosku, że u mnie w sklepie z wyposażeniem dla maluchów :)laugh2:) jest strasznie drogo!!! stelaż pod wanienkę prawie 100zł... przewijak na łóżeczko 100 zł równe... najtańsza wanienka 30!
a na allegro widzę przewijaki (identyczne) po 60 zł a wczoraj zamówiłam zestaw - stelaż, wanienka i leżaczek do wanienki za 90 zł (już z wysyłką).

Ja widzialam ostatnio u nas w sklepie stelaz pod wanienke za 75 zł a przewijak za 65zl wiec rzeczywiscie u was drogo:tak:

co do zakupow to mi brakuje wlasciwie wanienki i wozka, lozeczko powinno w listopadzie przyjechac z krakowa a reszta chyba juz jest na miejscu :)
kosmetyki jak paulus pisalam - mam z nivei i zamierzam uzywac wlasnie oliwki /po kapieli/ kremu pielegnacyjnego /glownie do smarowania w ciagu dnia/ sudocrem do pupy ... wlasciwie z kosmetykow mam jeszcze mydelka /takie zwyczajne w kostce nivea/ i puder /wszyscy mowia ze nie uzywaja pudru a ja jakos za kazdym razem jak dziecieki przewijalam zasypywalam pupe i tak bylo najlepiej !! /mowie oczywiscie o dzieciakach moich siostr ktorymi sie zajmowalam/

a co do torby to powiem ze brakuje mi wlasciwie rzeczy dla mnie: koszuli, majtek i podkladow ... reszte chyba mam ale o pakowaniu torby nawet jeszcze nie zaczelam myslec !!

karolak jak fajnie ze napisalas !! no i chlopcy sie niezle juz rozgoscili :) waga konkrecik wiec pewnie dobrze im w brzuszku :)

Ja tez uzywalam duzo pudru:tak:teraz nie wiem jak to bedzie z jajkami ale tez sie zaopatrze;-)

A tu w irlandii sie nie stosuje ceratek do lozeczka. Ze niby niezdrowo. Nie mam gdzie kupic wiec sobie odpuszcze. Kupilismy za to materacyk z taka powloka , ktora nie pochlania wilgoci. Ze niby mozna powycierac i jest cacy. Zobaczymy.

Ja tez nie stosowalam ceratki bo za kazdym razem sie zsuwala:-(wkurzalo mnie to niemilosiernie:wściekła/y:
a u nas własnie eksplodował ketchup:-D:-D:-D
tesciowa cała w ketchupie , sciany ,lodowka no poprostu wszysko
no myslałam ze pękne ze smiechu :laugh2::laugh2:

Chcialabym to zobaczyc:-Dale ubaw:-D

Ja zakupię na początek Bephanten (wspaniały również na podrażnione karmieniem brodawki), a na później mam Sudocrem.

Tez na poczatek kupuje Bepanthen:tak:

nr konta jest juz na zamknietym !!!

Jutro puszczam przelew;-)

reklama
Do góry