reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam wszystkie! buziaczki! ja już ciężko pracuję ale nie zadługo dzisiaj bo zrywam się wcześnieji lece do fryzjera, a później na jakieś zakupki - prezent dla babciu no i kozaczki dla siebie bo jak zrobilam rewizję tego co mam to wszystkie obcasowe są a nie będę teraz w takich chodzić więc trzeba coś nabyć hihi :-) dla kobiety kazdy pretekst jest dobry by zrobić jakieś zakupy ;-) do usłyszenia wieczorkiem

reklama
Ale Ci zazdroszę Laddy Mocca - tę bym chętnie poplotkowała z przyjaciółkami -życzę miłego spotkania.

A u mnie to nic ciekawego - siedzę od wtorku z chorym dzieckiem w domu (miał kaszel+gorączkę, ale słyszę że choroba już mu przechodzi), więc nie zawoziłam go do przedszkola. co chwilę trzeba pojeździć z nim autkami lub poczytac książke lub gazetkę dla dzieci (to uwielbia - mój mąż się śmieje że on jest naukowcem).
Zaraz muszę zacząć jakiś obiadek - zupkę mu zrobić i może rybkę. Pranie już nastawione, jeszcze troche posprzątam i będzie pięknie. wczoraj poskładałam troche za małych na mnie aktualnie rzeczy i moja szafa się znacząco zmniejszyła.

Ostatnia edycja:
dzięki , kochane jesteście
Zawsze "śni się na odwrót":tak:poza tym dzidzia zdrowa. Nie martwię się w sumie jakoś mega ale po tym śnie jest takie niefajne uczucie.
Jakie plany na dziś? Ja jutro wychodzę z koleżankami na herbatkę i już nie mogę się doczekać jak wyjdę wkońcu z domu:tak:
Wogóle to gdzie ta GUCHA.... miała zdać relację z tel teściowej i ja czekam i czekam...

no właśnie gdzie Gucha?? ale pewnie jeszcze śpi skoro miała czekać do 2 na relację ;-)
a ja mam w planie dzisiaj upiec "pijaka" zaraz zabieram się za biszkopt, moja mama miała wczoraj imieniny a jutro robi imprezkę no i obiecałam,że zrobię ciasto :-)
na obiadek chyba kopytka i pomidorówka z lanymi kluszeczkami bo taką mężuś zamówił :D i tyle a poza tym jutro wielki dzień, teściowie jadą do domu!!!! haha JESTEM HAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPy!!! :-D

czesc dziewczynki:)
jak minela nocka?
ja wczoraj popoludniu z moim M.pojechalam na jakies zakupy, bo w lodowce juz echo brzmialo i zalatwic jeszcze 2 sprawy...ubralam sie w moja ciazowa mini spodniczke...tzn dopasowana, przed kolanko (taka mini, hahaha;-))- kupilam ja ostatnio w H&M Mama i jestem mega zadowolona;) i czerwone szpileczki (on uwielbia jak je mam na sobie)...i ciagle mi powtarzal, co kilka minut, jak bosko i sexy wygladam :) i tak mi humorek poprawil, ze szok :) polecam czasem sie tak fajnie ubrac i jednak wyjsc z domku- to bardzo poprawia nastroj:)

a dzis czeka mnie kilka znienawidzonych czynnosci...musze przejrzec szafe...bo mam cale mnostwo ciuchow, ale w ogromna wiekszosc od dawna sie nie mieszcze:( i musza poczekac na wiosne i lato...kiedy brzusio bedzie mniejszy ;) wiec przeglad szafy i prasowanie mnie czeka :((

a jakie Wy macie plany?
buzka

ja mam dziś włączoną funkcję odkurzacz
Ta funkcja u mnie ostatnio dzień w dzień jest włączona:-p
...

Haha różnie z tym bywa, bo ja dość często czuję, że synek zabiera mi mózg :rofl2: Nie czuję czasami dobrej współpracy z nim w myśleniu :cool2::sorry:
Ilonka jestem z Tobą, ostatnio często nie mogę się na niczym skupić, ale Ty znalazłaś przyczynę;-), może Synek będzie mądrzejszy niż ja:-p
Ha !!! Jestem pierwsza z samego rana ! w dodatku zdążyłam już domek opalić :)
wstaje tak wcześnie bo na 8 muszę być na badaniach , a tylko o 7:05 mam autobus :( Ciekawe czy bedę miała robione to obciążenie glukozą , bo na skierowaniu oprucz morfologii i moczu mam napisane : cukier we krwi. To jest to obciążenie ? Na wszelki wypadek wezme ze sobą kwasek cytrynowy :) Lece sie myc :*
Powodzenia na badankach!!!!:tak::tak::tak:
dzień dobry Królewny:tak:

ale miałam sen... obudziłam się w nocy z płaczem:sorry:
jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iść:eek:a ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczy:szok:i mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiemcię:sorry:
pocieszę Cię: to tylko zły sen:-p Przypomniało mi się jak mama mi opowiadała jak w młodości poszła ze swoją mamą, a moją babcią na film szczęki do kina. Oczywiście cisza w kinie nikt nic nie mówi wszyscy oglądają, a moja babcia na cały głos: Renia nie bój się to tylko film:-p Wszystkie oczy zwróciły sie na mame, a ona chciała się ze wstydu tam spalić:-D:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to dzień Dobry Kochane;-):-) Ja niedawno wstałam oglądam dd tvn i jem, jem i ... jem:-D Miłego dnia Wam życzę:-) U mnie ten dzień będzie średni bo od 16 do 20 mam wykłady:confused2: No trudno, czego się nie robi dla edukacji;-):-)

Witam wszystkie! buziaczki! ja już ciężko pracuję ale nie zadługo dzisiaj bo zrywam się wcześnieji lece do fryzjera, a później na jakieś zakupki - prezent dla babciu no i kozaczki dla siebie bo jak zrobilam rewizję tego co mam to wszystkie obcasowe są a nie będę teraz w takich chodzić więc trzeba coś nabyć hihi :-) dla kobiety kazdy pretekst jest dobry by zrobić jakieś zakupy ;-) do usłyszenia wieczorkiem

Bardzo dobrze - nie wolno sie przepracowywać i super tak zrobić coś dla siebie (myślę io fryzjerze i kozaczkach). Ja ostatnio przymierzałam takie fioletowe na obcasie - bardzo mi się podobały, ale trochę się w nich chwiałam (coś taki niestabilny był obcas), więc ich nie kupiłam, a poza tym mąż to chyba by mnie opieprzył że teraz kupuje na obcasie.

Ta funkcja u mnie ostatnio dzień w dzień jest włączona:-p

Ilonka jestem z Tobą, ostatnio często nie mogę się na niczym skupić, ale Ty znalazłaś przyczynę;-), może Synek będzie mądrzejszy niż ja:-p

Powodzenia na badankach!!!!:tak::tak::tak:

pocieszę Cię: to tylko zły sen:-p Przypomniało mi się jak mama mi opowiadała jak w młodości poszła ze swoją mamą, a moją babcią na film szczęki do kina. Oczywiście cisza w kinie nikt nic nie mówi wszyscy oglądają, a moja babcia na cały głos: Renia nie bój się to tylko film:-p Wszystkie oczy zwróciły sie na mame, a ona chciała się ze wstydu tam spalić:-D:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to dzień Dobry Kochane;-):-) Ja niedawno wstałam oglądam dd tvn i jem, jem i ... jem:-D Miłego dnia Wam życzę:-) U mnie ten dzień będzie średni bo od 16 do 20 mam wykłady:confused2: No trudno, czego się nie robi dla edukacji;-):-)

Życzę żeby wykłady szybciutko zleciały i żebyś prędziutko wróciła do nas.

czesc wszystkim!!1

U mnie katastrofa bo od wczoraj nie ma pradu znaczy jest tylko w jednym pokoju u rodziców bo tu jest inna faza wiec sie musialam przeniesc tu z laptopem i całym internetem :-(

A teraz lece nadrabiac zaległosci z wczoraj bo pewnie sporo spłodziłyście jak ja sie pogrążałam w cimnosciach :-) było nawet romantic bo siedzialam przy swieczce ylko zkod z sama bo mezul do 23 w pracy siedział :-(

Dzień doberek Śnieżynko-Lutówki:-D

99.9% MILENKA
JESTEM BARDZO SZCZESLIWA

Gratuluję córeczki Milenki:-D

poza tym jutro wielki dzień, teściowie jadą do domu!!!! haha JESTEM HAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPy!!! :-D

CIESZYMY SIĘ RAZEM Z TOBĄ!!!!!!:-):-D

dzięki , kochane jesteście
Zawsze "śni się na odwrót":tak:Jakie plany na dziś? Ja jutro wychodzę z koleżankami na herbatkę i już nie mogę się doczekać jak wyjdę wkońcu z domu:tak:

Kochana współczuję takiego snu, ale na szczęście to był tylko sen:-D

Mi się dziś śniło, że byliśmy na USG i pokazała się dziewczynka:-p

Ja dziś po południu wybieram się na spotkanie ze znajomymi ze studiów, więc w końcu wyjdę gdzieś indziej niż do rodziny:-p potem idę spać do rodziców, żeby Mężuś nie musiał specjalnie po mnie przyjeżdżać, a i tak idzie rano do pracy to posiedzę z siostrami, a Mężuś po pracy po mnie przyjedzie:-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

reklama

Ja już w pracy :-( Nie było mnie tu raptem dwa dni a zaległości jakby z dwóch tygodni... :crazy: Zdaje się że dzisiaj do Was nie będę często zaglądać, ale na pewno będę się starać ;-)

Miłego dnia Śnieżynki

Do góry