reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Dziewczyny ... takiej ( przepraszam ale inazej nie umiem tego wyrazić ) kurwicy to ja dawno nie dostałam ...
wstałam z kocurem o 5 rano ...
patrzyłam jak on je paróweczki i pije kawusie a mnie nie wolno bo mam byc na czczo ...
Leciałam jak glupia na autobus o godzinie 7:05 i zapłaciłam za niego 6.40 zł ...
W dodatku okazało się że to jakaś okrężna trasa przez zadupia ...
Dojechałam na miejsce , jescze sie ucieszyłam ze apteka juz czynna i moge kupic kubek na siuśki , weszłam do przychodni akurat pielęgniarka otwierała ...
A ona do mnie z tekstem że niestety dzisiaj nie ma żadnego lekarza ... ja jej że ja tylko do laboratorium ... a ona :
" A to pani lekarz pani nie powiedział że my teraz nie mamy badań w poniedziałki i piątki tylko w poniedziałki i w środy ?"
No malo mnie chu* nie strzelił tam ....
I o 8:10 już siedziałam w autobusie powrotnym ... krótszą trasą ...za 5.60 zł ...
Mam ochote sie popłakać ...

reklama
Dzień dobry Kochane :)
Zaraz mnie coś trafi albo nie wiem co komuś krzywdę zrobię :wściekła/y: Miałam dziś miec USG ale pani ze szpitala dzwoniła, że kobiety zaczęły rodzić i nie ma lekarza który by mi badania porobił :wściekła/y: a ja się już tak nastawiłam :-( No coż zostaje czekac do poniedziałku :-(

Dziewczyny ... takiej ( przepraszam ale inazej nie umiem tego wyrazić ) kurwicy to ja dawno nie dostałam ...
otwierała ..." A to pani lekarz pani nie powiedział że my teraz nie mamy badań w poniedziałki i piątki tylko w poniedziałki i w środy ?"

Ehh i jak tu się nie wkurzyć!!!!!!:wściekła/y:

Ja już w pracy :-(

shingle trzymaj się cieplutko w tej pracy;-)

Majsii nie denerwuj się, choć to może zdenerwować jak się czeka na USG
:-(

Paullla wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-D spełnienia marzeń, pociechy z Mężczyzny oraz lekkiego i szybciutkiego porodu:-)

Dzień dobry Kochane :)
Zaraz mnie coś trafi albo nie wiem co komuś krzywdę zrobię :wściekła/y: Miałam dziś miec USG ale pani ze szpitala dzwoniła, że kobiety zaczęły rodzić i nie ma lekarza który by mi badania porobił :wściekła/y: a ja się już tak nastawiłam :-( No coż zostaje czekac do poniedziałku :-(

ojjj....ale dobrze, ze zadzwonila i ze nie musialas jechac na darmo -jak znachorka...

Tak szczerze to mi już nerwy przeszły ... tylko szkoda mi tych pieniędzy wydanych an autobus ... bo mamy teraz ciężko z finansami i każde 10 zloty musze 3 razy przemysleć ...I już sie nastawiłam pozytywnie ...Bo ja nienawidze igieł ... nieraz już jako dużej babie zdarzało mi sie krzyczeć , " nie , nie ! Jeszcze nie , błagam panią !!!" gdy pielęgniarka miała strzykawe 5 cm od mojej łapy ...
A tu taki klops ... jeszcze powrotny autobus nie jechał na przystanek najbliżej mojego domku , tylko na główny więc droge to domu w temp. 0* mialam 3 razy dłuższą ...Za to mam dzisiaj czas żeby porobić zdjęcia moim najnowszym zakupom :) I wrzucić na bb :) O i fote brzusia może strzele :)

reklama
Pyśka... a czy ty masz termin na 21 luty ???:eek::sorry:

No prawie ;-) na 23 ale zobaczymy co Młody wydziwi
No więc tak co do teściowej zadzwoniła, zapytała czy kwiaty zamówione i ile osób itp. no i że ma do pogadania ze swoim synem ale to po ślubie żeby nam nie psuć Dnia Ale potem stwierdziła, że zadzwoni dzisiaj o 22:00 do niego jak ja będę spać żebym się nie denerwowała taa jasne a ja akurat zasnę. Samochód się rozje*ał olej wyciekł czy cóś i D. pojechał naprawiać z kuzynem. Dowiedziałam się też, że jakaś delegacja z jego roboty ma przyjść pod Urząd? A to tak można sobie przychodzić na czyjś ślub bez zapytania? Bo oczywiście ja wybuchnęłam złością, jak to ja...jutro jak zwykle trzeba wpip zakupów jeszcze zrobić, a na 10:00 na te pazurki ale szczerze to mogłam się nie zapisywać już mi się odechciało. Aaaaa i sukienka jest już ciasna więc gdyby miał być ślub za 2 tygodnie to suknia byłaby do wyrzuceniahttp://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
Gucha, ale ty jesteś nerwowa. Teściwą się nie przejmuj bo 90% tesciowych to głupie baby. Pewnei nic od D. nei chciała ,a tylko chciała Cie wkur...wić. A co do delegacji. Skoro D. się pochwalił to to jest znak dla znajomyhc, zeby przyjśc. U mnei z pracy też byli i nawet zajebiste sztućce dostalismy. także luzik, bo jesli nei prezent to przynajmniej fajne kwiatki dostaniesz. U mnei była bardzo duzo znajomych pod urzędem i było bardzo sympatycznie z tego z powodu, nawet moja wychowawczyni ze szkoły średniej się zjawiła.

Do góry