reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Airlingus wozi psy..ale szkoda ze nie do Europy ehhhno chyba ze to pies przewoznik...no i Lufhansa wozi psy ale tylko do niemiec..

heheh...wozek dotrze do Ciebie i pojedziesz rodzic...:cool2: takie glupie mam przeczucie..hehe....
mam nadzieje:tak:bo juz ledwo chodze:-(dzisiaj rozkładam łóżeczko i oby wózek dzisiaj dojechał i moge w poniedziałek jechac do szpitala:tak::-D
ale mam marzenia:-D:-D:-D

reklama
Didi moj Szym ma 8m i jeszcze ciagnie tego smoka:confused2:no tylko ze on nie nalezy do ......... hmmmm wielkich?
zreszta mozecie go zobaczyc na WZ!!!!;-);-);-)

Marta no to czekamy na wiesci z porodowki!!!!

ewelcia hehe zeby tak mały Szymonek chciał mnie posłuchać:sorry:ale coś mam nieprzyjemne bóle od rana:baffled:

lubiczanka a jakiego kuriera zamawiałaś?

ewelcia hehe zeby tak mały Szymonek chciał mnie posłuchać:sorry:ale coś mam nieprzyjemne bóle od rana:baffled:

lubiczanka a jakiego kuriera zamawiałaś?
HKtransport-znalazłam ich na str.polskilimerick:tak::-DMam nadzieję,że się sprawdzą,to będę stałą klientką:laugh2:.A Ty mi się do żadnego szpitala nie szykuj:no::-D
A ja właśnie skoczyłam bigos gotować:happy:Obiadu nie robię ,bo przy okazji zakupów w Thurles zajedziemy na jedzonko do Mona Lisy:tak::-p.
Ależ pięknie na dworze:cool2:.Idę,posiedzę na huśtawce na dworze...a co?:-)

MartaF teraz to maly Szymonek moze Cie nie sluchac bo wie ze jeszcze za wczesnie, najwazniejsze zeby Cie sluchal jak juz wyjdzie z brzuszka i bedzie starszy,no i zeby nie byl takim rozrabiaka jak moj i niejadkiem!!!!!
Kolezanka ma 16miesiecznego Szymka i tez taki rozrabiaka jak moj wszedzie wlezie.
Wczoraj ten starszy Szymon kolezance przewalil cala suszarke z praniem!!!
Innym razem wyciapal cale szyby w czekoladzie i sciany a zostawila go na momencik i poszla do kibelka.
Wszystkiego musi dotknac a co za tym idzie wszedzie wlazi!!!!

Lubiczanka mowisz ze obiad poza domem :-pheh zeby tak moj m mial czas i ochote mnie gdzies zabrac:rofl2:on to normalnie czlowiek zapracowany - pracoholik:cool2:

Apropo's psiaków.. Nie przypuszczałam, że podróż z psem do pl to taki problem :eek: wiedziałam, że powinien mieć paszport, szczepienia itp..ale to, iż tak mało firm lotniczych oferuje takie loty to aż mnie zatkało.. :crazy:
Taka podróż dla zwierzaczka nie należy do przyjemności - fakt - ale jak już będę miała psa to nie chciałabym się z nim rozstawać na kilka tygodni :-( on też pewnie nie będzie się czuł komfortowo - nawet jeśli pozostanie pod opieką znajomych..:sorry:
eh..i tu jest właśnie ten problem..tym bardziej, że husky to duży piesek.. :rofl2:

Joannn są już firmy kurierskie,które przewożą psy.Jakie? Nie wiem,nie dowiadywałam się,ale zasłyszałam.
W ostateczności zostaje samochód i prom.

Witam.
Piękna pogoda dziś.Słoneczko świeci :-)
Idę ogarnąc burdello bum bum :cool2:

edit:
wystukałam pierwszą lepszą firme w google i przewozi zwierzęta:
http://www.kuriereuropa.com.pl/o_firmie

Ostatnia edycja:
mam nadzieje:tak:bo juz ledwo chodze:-(dzisiaj rozkładam łóżeczko i oby wózek dzisiaj dojechał i moge w poniedziałek jechac do szpitala:tak::-D
ale mam marzenia:-D:-D:-D

napewno niedlugo urodzisz to jest pewne...hehe..ale wiesz marzenia sie spelniaja...a mie moje przeczucia zadko zawodza wiec wszystko mozliwe ze to juz tuz tuz

Didi moj Szym ma 8m i jeszcze ciagnie tego smoka:confused2:no tylko ze on nie nalezy do ......... hmmmm wielkich?
zreszta mozecie go zobaczyc na WZ!!!!;-);-);-)

Marta no to czekamy na wiesci z porodowki!!!!
moja Ewka strasznie uwielbia tego smoka i inego nie ruszy chyba ze do zbawy

ale wlasnie kupilam jej na allegro az 4 ...hehe od tego milego sprzedajacego
Smoczek NUBY Ortodontyczny Uspokajający, 6m+ PROM (769778539) - Aukcje internetowe Allegro

Samochodem to my kiedyś chcemy pojechać do PL..pozwiedzać po drodze kraje.. Lubię takie szalone wycieczki.. no i wreszcie będzie brak limitu bagażowego :-D
a030.gif
a030.gif
a030.gif

Didi - fajniutki ten smoczek :-) chyba też się na niego zdecyduję :happy: bo czas na wymianę smoczków...

reklama
Jeszcze co do lotu psa.Jak widac może latac LOT-em.Ale spójrz jaka cena.
http://www.nadajemy.ie/artykul/id/439

handling: 29,75 PLN
obsługa prszesyłki AVI: 80,00 PLN
obsługa poza godzinami: 80,00 PLN ( jesli bedzie to w nd lub wczesnym switem czyli przed 8 rano)
AWB (lotniczy list przewozowy): 25,00 PLN
transport lotniczy LOT: 37,80 PLN/kg x 65kg => 2457,00 PLN
scc+fsc (opł. security+paliwowa): 2,65 PLN/kg x 12kg => 31,80 PLN
RAZEM: 2703,55 PLN NETTO (3298,33 PLN z Vat) :szok::szok::szok:
Ciekawe ile biorą kurierzy :eek:

Do góry