A
AnOoLa88
Gość
toż to dumna powinnaś byc z takiego biustu..niezbyt mnie to bawi ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
toż to dumna powinnaś byc z takiego biustu..niezbyt mnie to bawi ...
karnitynka super wiesci;-)
oby tak do konca:-)
a mnie dopadla taka kur...ca ze rozniose zaraz chyba caly dom...
jej jaki moj maz usi byc szczesliwy ze nie musi moich rodzicow co dzien widywac...
wyszlam na dol a tesc do mnie ze nie moze patrzec jak wychodze bez szalika...
przeszlam obok myslac zeby sie ku..a nie patrzyl jak mu sie ne podoba...
i nic sie nie odezwalam...
moze jeszcze zaczna mi mowic jaki olor skarpetek mam zakladac....
szlag mnie tu trafi...
jeszcze dwa lata musze sie tu meczyc..;/
toż to dumna powinnaś byc z takiego biustu..![]()
jak tam wolisz ..a daj mi spokoj !!! zawsze mialam za duzy a teraz wole sie nei wypowiadac !!
zazdroszczę szczerze ! Bo ja wyglądam jakby mi wszystkie naczynia krwionośne wyszły na wierzchdobrze ze mi sie te paskudne sine pregi nie porobily... no i mam nadzieje ze tak juz do konca pozostanie :............
No to ja jestem jakaś nieforemna jak czytam te rozmiarówki ... u mnie przed ciążą 70E a teraz 70G/75F (zależy od firmy), a najszczuplejsza to ja nie jestem ;-)Jak zakładam 80 to mam zapięcie w okolicy szyi z tyłu
zazdroszczę szczerze ! Bo ja wyglądam jakby mi wszystkie naczynia krwionośne wyszły na wierzch![]()
Ale tu dzisiaj się dzieje....Produkcja masowa, to się Mea zdziwi jak wróci;-)
Co do porodówek to u mnie są tylko pojedyńcze. Poród rodzinny tez jest za darmo więc zobaczymy. Wolałabym rodzić sama ale marzy mi się poród w wannie- jest w kazdej porodówce- a do tego potrzeba drugiej osoby.