reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
karnitynka super wiesci;-)
oby tak do konca:-)

a mnie dopadla taka kur...ca ze rozniose zaraz chyba caly dom...
jej jaki moj maz usi byc szczesliwy ze nie musi moich rodzicow co dzien widywac...
wyszlam na dol a tesc do mnie ze nie moze patrzec jak wychodze bez szalika...
przeszlam obok myslac zeby sie ku..a nie patrzyl jak mu sie ne podoba...
i nic sie nie odezwalam...
moze jeszcze zaczna mi mowic jaki olor skarpetek mam zakladac....
szlag mnie tu trafi...
jeszcze dwa lata musze sie tu meczyc..;/

bidulo ... ja tez dzis od tesciowej uslyszalam ze "takiego grubasa jak ja to ona jeszcze w zyciu nie widziala i sie nie dziwi ze mnie plecy bola i kolana jak zre takie ilosci i tyje jak bania" ja jej tylko powiedzialam ze ma sie "odpierwiastkowac" bo dzieki temu jaka jestem jestem szczesliwsza :D

ja tez mialam zawsze spore piersi... ale teraz juz tak tego nie widac ... chyba dzieki brzusiowi....:-)

dobrze ze mi sie te paskudne sine pregi nie porobily... no i mam nadzieje ze tak juz do konca pozostanie :............

No to ja jestem jakaś nieforemna jak czytam te rozmiarówki ... u mnie przed ciążą 70E a teraz 70G/75F (zależy od firmy), a najszczuplejsza to ja nie jestem ;-)Jak zakładam 80 to mam zapięcie w okolicy szyi z tyłu :)

dobrze ze mi sie te paskudne sine pregi nie porobily... no i mam nadzieje ze tak juz do konca pozostanie :............
zazdroszczę szczerze ! Bo ja wyglądam jakby mi wszystkie naczynia krwionośne wyszły na wierzch :(

No to ja jestem jakaś nieforemna jak czytam te rozmiarówki ... u mnie przed ciążą 70E a teraz 70G/75F (zależy od firmy), a najszczuplejsza to ja nie jestem ;-)Jak zakładam 80 to mam zapięcie w okolicy szyi z tyłu :)

zazdroszczę szczerze ! Bo ja wyglądam jakby mi wszystkie naczynia krwionośne wyszły na wierzch :(

jaka nieforemna ... szczupla i biusciasta :D jak do tego wysoka to niezle musisz wygladac :)

nonieforemne sa - to prawda.... ja miescilabym sie w 75 ale niestety wtedy wszystkie miseczki sa na mnie za male.... wiec moja mama zawsze doszywa mi zapiecia w 80 -takie pomniejszajace obwod..... niestety zawsze bylam niewymiarowa... malo pod biustem duzo w samych cycuchach:):-)

Ale tu dzisiaj się dzieje....Produkcja masowa, to się Mea zdziwi jak wróci;-)
Co do porodówek to u mnie są tylko pojedyńcze. Poród rodzinny tez jest za darmo więc zobaczymy. Wolałabym rodzić sama ale marzy mi się poród w wannie- jest w kazdej porodówce- a do tego potrzeba drugiej osoby.

przynajmniej jedna co mnie pozalowala ... jeszcze 5 stron i nadrobie :)

reklama
TFU TFU TFU...:0 zylki widac ale rozstepow nie ma...... (ze sie powtorze tfu .. tfu) chyba bym sie calkiem zalamala.... wtedy moj J juz nagiej w swietle dziennym by mnie nie zobaczyl..... a nawet polnagiej...... i tak sie boje co to bedzie po porodzie,......

Do góry