D
daffodill
Gość
wiecie co... tak oglądam na necie filmy z porodów.. kurde zaczynam się bać tego wszystkiego! chociaż u mnie w szpitalu są warunki naprawdę niezłe, szpital nie jest duży, ma 3 sale /3,4 i 5 łóżkowe/. salę poporodową i porodową, rzadko się zdarza żeby się rodziło w kilka osób, więc myślę że będą się położne fajnie zajmowały na "wyłączność". Znam je uż ze szkoły rodzenia, nawet jak pokazywały kąpiel noworodka, to tak czule trzymały lalke że och![]()
kurde to będzie niezły ból :/ ja do dentysty jak idę to na wstępie znieczulenie biorę - nieważne czy borowanie czy tylko przegląd zębów hehe, ale odrazu lepiej się czuje jak wiem że nie powinno boleć. no a tutaj ...![]()
Ja teraz z ciekawości jak napisałaś o tych filmikach też poszukałam kilka... oglądnełam z 5 i koniec... co prawda za kazdym razem łzy szczescia się lały jak dzidziuś się rodził ale od tej chwili decyduje się na cesarkę. Trudno może i gorzej dla mnie ale juz wiem po tym co zobaczyłam że ja nie jestem w stanie przejść przez to co te kobiety. I wszystkie te ktore rodzily naturalnie maja u mnie duzy szacunek i podziw. Jesteście wielkie ja się na to nie zdobędę...