Byc moze załapałaś grzybka ! To czeste w ciazy ! Domowe sposoby nic nie zdziałaja ani leki bez recepty tez ,musi cie zbadac gin i przepisaac odpowiednie leki !wiecie co dziewczyny, a ja mam w sumie od wczoraj wieczora żółte upławy i dotego nieprzyjemnie pachnąto pewnie jakiś stan zapalny co?? macie jakąś radę na to???
reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
Najprawdopodobniej stan zapalny,mi gin przepisal w tamtehj ciazy Gynalgin ale on tylko na recepte.
A mi jak sie zaczyna stan zapalny to płyn (nie żel) laktacyd - rozcieńcza się go z wodą i co chwile myju myju robiłam, po 1-2 dniach przechodziło bez leków. Ale jak już sie rozwinie to wtedy niestety receptowe zostają ;(
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja to strasznego doła łapie.... Płakać mi się chce bez powodu
Hej hej,
Witam się dopiero teraz. Napisałyście tyle że nie ogarniam.
Miałam koszmarne dwie nocy i w sumie dni. Przedwczoraj leżałam w łóżku i usypiałam i usłyszałam jakiś szmer. Otwieram oko a tam kur.... mysz (obok mojej głowy). Skoczyłam na równe nogi, oczywiście mega zdenerowana, brzuch się zaczął stawiać -no masakra. Uciekłam z pokoju, moja mother zastawiła pułapke a ja myk do brata pokoju i chce iść spać. A tu szmer - i u niego też mysz. Do rana oka nie zmrużyłam, siedziałam przy zapalonym świetle i dopiero koło 6 rano jak moi starzy wybyli do pracy to się u nich położyłam na całe 2 h.
Mysz ode mnie z pokoju się złapała wczoraj a dziś w nocy ja spałam z mother, mój ojciec u mnie i u brata pełno pułapek. Złapała się druga. Ale dziś tam jeszcze spać nie zamierzam. I tak łaże nieprzytomna. Buuuuuuuu. I jestem w plecy z forum.
A dziś rano badania, badanie techniczne samochodu i ubezpieczenie - nie dość że jestem meeeeega zmęczona to jeszcze bez kasy. Wrrrrrr
Horror jakis

Pauluś89
Grudzień 2009
I w dodatku mam brzuch wyjątkowo nisko ehh
Za moim tesknie. A jak już jest to ciągle mi jego mało. Dochodzę nawet do tego , że jak pop pracy się kąpie to siedzę w łazience z nim przy wannie. Normalnie jakbym chorobę sierocą miała
((((
Za moim tesknie. A jak już jest to ciągle mi jego mało. Dochodzę nawet do tego , że jak pop pracy się kąpie to siedzę w łazience z nim przy wannie. Normalnie jakbym chorobę sierocą miała
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
gdzieś czytałam,że krótko przed porodem pojawia się spadek masy ciała,ale czemu to nie wiemAha co do wagi.. Chyba Emwu o tym pisała? Ale u mnie też zauważyłam spadek! Ważyłam 52kg a teraz 51.4. Czemu tak??

G
Georgina
Gość
No bez przesady. Byłam tydz temu na wizycie i szyjka super wysoko, twarda, zamknięta, ginka mówiła, że nic nie zapowiada przedwczesnego porodu;-) I brzuszolek wysoko mam:-) I żadnych skurczy.gdzieś czytałam,że krótko przed porodem pojawia się spadek masy ciała,ale czemu to nie wiemAle przecież u Ciebie to jeszcze czas no chyba że maleństwo chce już wyjść
![]()
G
Georgina
Gość
Hmm dla mnie to wyższa szkoła jazdy:-)Apropos porodów SN słyszałam że długość trwania porodu uzależniona jest od długości i elastyczności czyli budowy szyjki macicy
reklama