reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
To ja:-)Widze, ze kondycja do pisania Wam nie spadla:-p Alez naprodukowalyscie stron...

Wyciomkaj je od nas :) hahahah alez dostana buziakow oooo !

Obcalowalam solidnie za kazda ciocie z BB:tak:

Ledwo ja weszłam a jutka leci:( wycałuj kruszynki:))))

Ale juz przylecialam;-) Faktycznie ostatnio latam tam i tu i tam i tu...

dzień dobry!

Jutka, bardzo się cieszę, że Kruszynki są w coraz lepszej formie. codziennie modlę sie za Was. trzymajcie się!

szalone jesteście z tym pisaniem!
dziecko moje w przedszkolu, śniadanko zjadłam. zrobiłam sobie przepyszną mieszankę płatków i owoców z mlekiem kawa, herbata wypite, a teraz zjadłabym drugie sniadanko :-) tylko nie wiem co.
a ostatnio hurtowo jem pomarańcze. kurde mam już +13kg, o diete dbam, nie jem pieczywa, słodyczy, tylko parowane mięsko, ryby i tony warzyw a i tak tyję. jakbym jadła jak wszyscy to chyba bym już 20 dobiła!

Dziekuje Kochana:* I nie martw sie tak tymi kg mniemam, ze w ciazy to normalne hehe:-p

Super wiesci Jutka teraz to juz bedzie tylko lepiej:)
Wstalam zjadlam sniadanie i co by tu robic teraz do miasta bym pojechala sweter jakis kupic ale nie chce mi sie samej hehe

:tak:

Jutka, dzielne te twoje dziewczyny, takie maleńkie i zarazem takie silne. Trzymajcie się!
U mnie też młody w przedszkolu, domek ogarnięty, więc przysiadłam do kompa. Wczoraj miałam słaby dzień. Po zaprowadzeniu młodego jakoś na nic nie miałam siły, zjadłam śniadanko i położyłam się, spałam do 13-stej, potem też nic mi się nie chciało robić, tv, komp, taka dętka, leń ogromny. Ożywiłam się dopiero jak pojechałam po młodego i po męża, przy okazji zahaczyłam szper, ale tylko Staśkowi zakupy zrobiłam (z moimi chłopakami to max 10 minut w sklepie, potem marudzą). A wieczorem M mnie wkurzał niemiłosiernie, więc awanturę zrobiłam. Dziś jestem trochę żywsza, ale dalej leniwa. To chyba pogoda mnie tak nastraja do snu zimowego. Też tak macie?

Leniu**** masz prawo i nie daj sobie mowic, ze jest inaczej;-) A moje dziewuszki silne, bo wiedza, ze mamusia bardzo na nie czekala to walcza:tak:

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

NeSSi nie zalamuj sie, nie wolno!:no: Wyniki nie sa, az tak tragiczne. Napewno gin cos zaradzi i bedzie dobrze. Ciaza bardzo obciaza nasz organizm, ale napewno poradzi on sobie z tymi trudnosciami. Taka juz natura:tak:

no ja mam podobnie, tylko hemoglobina 7.0...

ale mnie brzuch boli, aż wyję z bólu :-(

Moze jednak zadzwon do gin i zapytaj o ten bol brzucha?... Nie powinno Cie tak strasznie bolec. Mnie kazdy bol kazali zaraz kontrolowac:tak:

Dziewczyny czy wam tez dretwieja nogi.?Ja jak stoje 30 minut to dretwieja mi nogi i sa normalnie fioletowe w biale plami:szok:

monika26i kochana mi oprocz dretwienia stop dretwieja takze rece podobno to normalne. lekarz powiedzial mi ze jesli mialabym przy tym silny bol nie do zniesienia to od razu mam sie do niego zglosic a jesli tylko dretwieja to jest kolejna z atrakcji ciazowych. Na dodatek moja noga jest 3 razy tak niz przed ciaza. Obserwuj swoje cialo... naciskaj na gorna czesc stopy palcem i patrz czy nie robi sie dołek jak i zarówno na udzie rob tak samo. Jesli zauwazysz ze dolek sie nie wybija od razu i nogi masz opuchniete i zdretwiale jedz szybko do lekarza!!! to moga byc zle funkcjoujace nerki i wtedy seria badan Cie czeka i hospitalizacja. ale wierze ze nie przytrafi Ci się to:)

a ja mialam sie polozyc ale zdecydowalam ze o tej pore bardzo jest sens... posiedze jeszcze troszke i moze padne samoistnie jak mucha:):-)

moka83 ty masz zamiar rodzic tam gdzie ja ... masz moze liste tego co trzeba ze soba na porodowke zabrac??? bo ja jakos sie nie orientuje... przynajmniej jeszcze sie nie orietntuje..... jeszcze nie ma 19.... hm... co by tu porobic.....:eek:

A ja to chyba jakaś inna jestem, bo te filmy z porodów nie zrobiły na mnie jakiegoś strasznego wrażenia. I w zasadzie to cieszę się, że sobie obejrzałam, bo wiem już jak to wygląda (tak wizualnie) a to jak każda z nas będzie przeżywać swój poród to już inna kwestia. Ja to lubię być dobrze poinformowana.

Mam dokladnie takie same wrazenia - moge ogladac porody i nie wywoluje to u mnie jakis niepozadanych wrazen. Tez wole chociaz mniej wiecej wiedziec co mnie czeka :happy: Zdecydowanie bardziej dziala na mnie widok wbijanej igly, przy takich akcjach musze odwrocic wzrok :eek:

Ja się tylko zastanawiam po co nakręcać porody:eek: Kto to później ma ogladać? Ja na swoje zdjecia po porodzie nie moge patrzeć, wiadomo, że wszyscy robili zdjęcia Antkowi ale ja to wygladałam jak IDŹ STĄD!!!!!!A wideo??hmmm przecież później tego dzieci nie będą ogladać.....

Ogladajac czyjes porody tez sie nad tym zastanawiam. Nagrac a jeszcze pozniej wrzucic na youtube :eek:

OMG ale Ci współczuje. Semiotyka i semantyka prześladowały mnie przez cały semestr - tylko że ja to miałam po angielsku więc kosmos maksymalny.

Sudiowalas anglistyke? Czyzby kolezanka po fachu? :tak:

reklama
Kurde ja jakos tez sie zamulilam i mnie jakas nuda zlapala nie wiem co mam ze soba zrobic ale tak jak piszesz emwu jutro bedzie lepiej:) Wezme sie w grasc i wyskocze do miasta poszukac butow i swetra a jak wroce to juz nie bede miala na nic sily i mi sie nudzic nie bedzie hihi.

Do góry