monika26i
Fanka BB :)
Semiotyki
az musialm sprawdzic na google co to takiego haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OMG ale Ci współczuje. Semiotyka i semantyka prześladowały mnie przez cały semestr - tylko że ja to miałam po angielsku więc kosmos maksymalny.dobra Kochane, idę pouczyć się trochę pierdół z semiotyki i semantyki.mąż uciął sobie drzemkę a ja nie mam co robić.
Wyciomkaj je od nashahahah alez dostana buziakow oooo !
Ledwo ja weszłam a jutka leciwycałuj kruszynki
)))
dzień dobry!
Jutka, bardzo się cieszę, że Kruszynki są w coraz lepszej formie. codziennie modlę sie za Was. trzymajcie się!
szalone jesteście z tym pisaniem!
dziecko moje w przedszkolu, śniadanko zjadłam. zrobiłam sobie przepyszną mieszankę płatków i owoców z mlekiem kawa, herbata wypite, a teraz zjadłabym drugie sniadanko :-) tylko nie wiem co.
a ostatnio hurtowo jem pomarańcze. kurde mam już +13kg, o diete dbam, nie jem pieczywa, słodyczy, tylko parowane mięsko, ryby i tony warzyw a i tak tyję. jakbym jadła jak wszyscy to chyba bym już 20 dobiła!
Super wiesci Jutka teraz to juz bedzie tylko lepiej
Wstalam zjadlam sniadanie i co by tu robic teraz do miasta bym pojechala sweter jakis kupic ale nie chce mi sie samej hehe
Jutka, dzielne te twoje dziewczyny, takie maleńkie i zarazem takie silne. Trzymajcie się!
U mnie też młody w przedszkolu, domek ogarnięty, więc przysiadłam do kompa. Wczoraj miałam słaby dzień. Po zaprowadzeniu młodego jakoś na nic nie miałam siły, zjadłam śniadanko i położyłam się, spałam do 13-stej, potem też nic mi się nie chciało robić, tv, komp, taka dętka, leń ogromny. Ożywiłam się dopiero jak pojechałam po młodego i po męża, przy okazji zahaczyłam szper, ale tylko Staśkowi zakupy zrobiłam (z moimi chłopakami to max 10 minut w sklepie, potem marudzą). A wieczorem M mnie wkurzał niemiłosiernie, więc awanturę zrobiłam. Dziś jestem trochę żywsza, ale dalej leniwa. To chyba pogoda mnie tak nastraja do snu zimowego. Też tak macie?
:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
no ja mam podobnie, tylko hemoglobina 7.0...
ale mnie brzuch boli, aż wyję z bólu :-(
Dziewczyny czy wam tez dretwieja nogi.?Ja jak stoje 30 minut to dretwieja mi nogi i sa normalnie fioletowe w biale plami![]()
A ja to chyba jakaś inna jestem, bo te filmy z porodów nie zrobiły na mnie jakiegoś strasznego wrażenia. I w zasadzie to cieszę się, że sobie obejrzałam, bo wiem już jak to wygląda (tak wizualnie) a to jak każda z nas będzie przeżywać swój poród to już inna kwestia. Ja to lubię być dobrze poinformowana.
Ja się tylko zastanawiam po co nakręcać porodyKto to później ma ogladać? Ja na swoje zdjecia po porodzie nie moge patrzeć, wiadomo, że wszyscy robili zdjęcia Antkowi ale ja to wygladałam jak IDŹ STĄD!!!!!!A wideo??hmmm przecież później tego dzieci nie będą ogladać.....
OMG ale Ci współczuje. Semiotyka i semantyka prześladowały mnie przez cały semestr - tylko że ja to miałam po angielsku więc kosmos maksymalny.