reklama
maggie_f
Fanka BB :)
Mea - racja, racja 

Oj tak, studiowałam. Fajny zbieg okoliczności bo pod koniec marca się broniłam i akurat w tym cyklu zaciążyłam.Sudiowalas anglistyke? Czyzby kolezanka po fachu?![]()

karnitynka1982
Fanka BB :)
BO to takie nasze pierwsze dzieciaczki grudniowe i wszystkie ciotki je uwielbiajate dziewczynki to chyba beda bardzo szczesliwe w zyciu ... bo ponoc ile sie daje radosci tyle z nawiazka do dawcy wracato amelka i nastka jak dostana ta nasza radosc z nawiazka to starczy im na cale zycie i jeszcze zeby sie podzielic
![]()
G
Georgina
Gość
Mnie jak już boli to mocno i pomaga tylko tabletka - Paracetamol. Ale pomaga w kwadransJak mnie boli to rewelacyjnie pomaga mi kawa z cukrem i wcisnietym sokiem z polowy cytryny. Tylko wiem ze mnie boli jak mam za niskie cisnienie i pomaga doslownie po paru lykach

Oj tak, studiowałam. Fajny zbieg okoliczności bo pod koniec marca się broniłam i akurat w tym cyklu zaciążyłam.![]()
Idealne wyczucie czasu ma dzidzius

A mnie dzis moj maly dzikusek tak rozczula tym swoim szalonym wypinaniem sie ze mam ochote wycalowac swoj brzuch :-) ale tej sztuki jeszcze nie opanowalam

Idealne wyczucie czasu ma dzidziusJa bronilam sie 4 lata temu
A mnie dzis moj maly dzikusek tak rozczula tym swoim szalonym wypinaniem sie ze mam ochote wycalowac swoj brzuch :-) ale tej sztuki jeszcze nie opanowalam![]()
heheh no ja tez czasem mam na to ochote... i pogadac do pepuszka.... heh ale sztuka byloby to niesamowita

G
Georgina
Gość
Dziwią mnie takie akcje facetów bo jeśli kocha to jak może zostawić po czymś takim.. Przecież to Ich Cud się rodził!odwazna jestes... ja za to jestem panikara i przewrazliwiona... najgorsze ze to wszystko robi sie takie paskudne i wielkie wspolczuje mezom czy partnerom takiego widoku. u mnie w miescie byl taki przypadek ze mąż po porodzie zostawil swoja zone bo wpadl w depresje po tym co zobaczyl. nie wiedzial ze to tak wyglada i nie wyobrazal sobie ze moze jeszcze kiedykolwiek sie do niej zblizyc tak zarejestrowal sobie w glowie ten wstretny widok. ja sie nie boje na szczescie ze moj M mnie zostawi ale boje sie tego bolu, co o nim zapoomne to zaraz te koszmarne mysli wracaja;(
G
Georgina
Gość
Mi czasem na uczelni drętwieją stopy, ale z własnej głupoty bo mam nawyk dawania nogę na nogę a to niezbyt dobre w ciąży.Dziewczyny czy wam tez dretwieja nogi.?Ja jak stoje 30 minut to dretwieja mi nogi i sa normalnie fioletowe w biale plami![]()
Mnie jak już boli to mocno i pomaga tylko tabletka - Paracetamol. Ale pomaga w kwadrans![]()
Ja niestety tez wiem co znaczy naprawde mocny bol glowy (to chyba nawet wiecej niz bol

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dziwią mnie takie akcje facetów bo jeśli kocha to jak może zostawić po czymś takim.. Przecież to Ich Cud się rodził!
ale do porodu kazdy facet musi dorosnac !! i ja uwazam ze nie kazdy musi przy tym byc !! ja mojego nie zamierzam zmuszac ... powiedzial ze wyjdzie przed koncem i wroci jak juz mala sie urodzi !!