reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oj tak, studiowałam. Fajny zbieg okoliczności bo pod koniec marca się broniłam i akurat w tym cyklu zaciążyłam. :-D

Idealne wyczucie czasu ma dzidzius :-D Ja bronilam sie 4 lata temu

A mnie dzis moj maly dzikusek tak rozczula tym swoim szalonym wypinaniem sie ze mam ochote wycalowac swoj brzuch :-) ale tej sztuki jeszcze nie opanowalam :rofl2:

Idealne wyczucie czasu ma dzidzius :-D Ja bronilam sie 4 lata temu

A mnie dzis moj maly dzikusek tak rozczula tym swoim szalonym wypinaniem sie ze mam ochote wycalowac swoj brzuch :-) ale tej sztuki jeszcze nie opanowalam :rofl2:

heheh no ja tez czasem mam na to ochote... i pogadac do pepuszka.... heh ale sztuka byloby to niesamowita :):):):)wlasnie to sobie wyobrazilam...... niezle:):laugh2::laugh2::rofl2::eek::-D

odwazna jestes... ja za to jestem panikara i przewrazliwiona... najgorsze ze to wszystko robi sie takie paskudne i wielkie wspolczuje mezom czy partnerom takiego widoku. u mnie w miescie byl taki przypadek ze mąż po porodzie zostawil swoja zone bo wpadl w depresje po tym co zobaczyl. nie wiedzial ze to tak wyglada i nie wyobrazal sobie ze moze jeszcze kiedykolwiek sie do niej zblizyc tak zarejestrowal sobie w glowie ten wstretny widok. ja sie nie boje na szczescie ze moj M mnie zostawi ale boje sie tego bolu, co o nim zapoomne to zaraz te koszmarne mysli wracaja;(
Dziwią mnie takie akcje facetów bo jeśli kocha to jak może zostawić po czymś takim.. Przecież to Ich Cud się rodził!

Mnie jak już boli to mocno i pomaga tylko tabletka - Paracetamol. Ale pomaga w kwadrans:happy:

Ja niestety tez wiem co znaczy naprawde mocny bol glowy (to chyba nawet wiecej niz bol :crazy: ) bo dostalam w genetycznym spadku po swojej mamie bole migrenowe. Czasem mialam kilka dni wycietych z zyciorysu przez te bole. Bardzo sie boje zeby nie dopadlo mnie w trakcie porodu bo duzy wysilek fizyczny jest jednym z czynnikow ktore je wywoluja. Dobrze ze akurat Tobie paracetamol pomaga

reklama
Dziwią mnie takie akcje facetów bo jeśli kocha to jak może zostawić po czymś takim.. Przecież to Ich Cud się rodził!

ale do porodu kazdy facet musi dorosnac !! i ja uwazam ze nie kazdy musi przy tym byc !! ja mojego nie zamierzam zmuszac ... powiedzial ze wyjdzie przed koncem i wroci jak juz mala sie urodzi !!

Do góry