reklama
Chérie
Mama Danielka
się uczę bo najprawdopodobniej pojadę dopiero na sesję i jestem skazana na samotne wykładya ty kochana po co sie uczysz mam nadzieje ze sie na zjazd nie wybieraszbo klapsa na dupsko

się uczę bo najprawdopodobniej pojadę dopiero na sesję i jestem skazana na samotne wykładymiałam jechać na ten weekend na zjazd no ale nie ma takiej możliwości.
no bo juz myslałam ze sie uparłas zeby jednak jechac
G
Georgina
Gość
Też dziś wyjątkowo nie wstawałam na siku, ale miałam koszmara nad ranem, że krwawiłam bardzo obficie. Poszłam w tym śnie do gina i mi powiedział, że to dlatego, że Mała tak rośnie i to przez jej rośnięciea co do snu to ja dzis spalam ak susel;-)
nawet nie wstalam siku, ani nie obudzilam sie jak sie przewracalam z boku na bok:-)

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
G
Georgina
Gość
No ja bym też chciała aby większość rzeczy działo się w domu a potem na porodówce tylko pyk i dzidzia na świecie:-):-)Cześć Kobietki nadrobiłam wczorajsze popołudnie do dziś, ja nie mam żadnych fobii związanych z lekarzami, próg bólu raczej średni, więc co do SN chyba jakoś zniosę, miliony kobiet rodzi i rodzi. Filmy na You Tube nie zrobiły na mnie negatywnego wrażenia, obejrzałam z ciekawości jak to wygląda. Jedyne czego bym nie chciała to leżeć w szpitalu przed porodem i słuchac krzyków rodzących i opowieści porodowych, wolałabym aby bóle dopadły mnie w domu.
D
daffodill
Gość
a mi ciezko jest ze szok ! Do tego ubrac skarpety to masakra !
Byc moze dlatego ze pipka boli z tym rozejscie spojenia lonowego !![]()
Kochana rozeszło Ci się spojenie???? ja podejrzewam u siebie to samo i nie wiem juz czy moj lekarz nic nie widzi czy dopiero zauwazy.... jest tak mocny bol ze szkoda gadac ani kucnac ani nog podniesc doslownie nic... czy to jest powazne????
p.s. albo jestem slepa hehe a nie ukrywam ze wzrok w ciazy mi sie pogorszyl albo zaproszenie do mnie nie dotarlo;p
G
Georgina
Gość
Też tak nie umiem bo skurcze wtedy lubią chwytać:-)Ja tez jeszcze noge na noge moge. Co prawda nogi na ramiona mojego M juz nie da rady ale radzimy sobie inaczej . hi hi hi.
a my jednak mamy dzis zly dzien...
zaczely mnie lapac skurcze tak silne ze az poty mnie oblewaja..
mam wziac dodatkowa tabletke fenoterolu i czekac...
i maly 4 ruchy na godzine;/
co za shit...
teraz to juz na powaznie spisuje do was telefony...
zaczely mnie lapac skurcze tak silne ze az poty mnie oblewaja..
mam wziac dodatkowa tabletke fenoterolu i czekac...
i maly 4 ruchy na godzine;/
co za shit...
teraz to juz na powaznie spisuje do was telefony...
reklama
G
Georgina
Gość
Szkoda, że nie miałaś usg, ale świetne wyniki - super!NO a wiec ,dzisiejsza wizyta u gina
Ktg - 30 minutowy zapis prawidłowy serduszko pieknie bijeskurczy brak !
Badnaie ginekologiczne - szyjka twarda zamknieta i nic nie wskazuje na to ze sie malenstwo spieszy
Wyniki :
Morfologia - rewelacja
mocz- bardzo dobry
hbs - ujemny ( czy jak to tam sie to okresla)
no i najwazniejszy posiew z kanalu szyjki - Bardzo dobry nic mi tam nie wychodowali - jalowy !!!
Odetchnelam z ulga!
Waga - przez 2 tyg - 3 kg do przodu
Czyli moja waga z 66kg ,poszla na 69 kg !
19 kg przytylam lacznie Brawo asia ahhahaah !
Troche gin sie martwil moja waga ze znowu skacze ! no i mam oszczedzac sie oczywiscie dalej ! I przestac podjadac w nocy ahahahhahahahah !!
A tak pozatym to byl bardzo zadowolony![]()
Zaczelam 34 tydzien !
za 2 tyg na pozegnalne 3d jade wiec dowiem sie co tam u malenstwa ! Bo dzis usg u mojego gina nie mialam![]()