Arwenka
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny
Przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
Dopiero wczoraj Was znalazłam, bardzo żałuję że tak późno, bo widzę stworzyłyście tu już całkiem fajna komunę ;-)
Przedstawiłam sie już w "poznajmy sie" ale jeżeli któraś tam jeszcze nie zajrzała od wczoraj, to jestem ciężarówką po raz pierwszy i prawdopodobnie będę miała córcie ( bo ostatnio nie chciało nam sie maleństwo pokazać), a mój mąż się śmieje, ze mamy już dla niej gotowe imię - ZGAGA ( na cześć tego, co funduje mamusi każdego dnia ) ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko
Przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
Dopiero wczoraj Was znalazłam, bardzo żałuję że tak późno, bo widzę stworzyłyście tu już całkiem fajna komunę ;-)
Przedstawiłam sie już w "poznajmy sie" ale jeżeli któraś tam jeszcze nie zajrzała od wczoraj, to jestem ciężarówką po raz pierwszy i prawdopodobnie będę miała córcie ( bo ostatnio nie chciało nam sie maleństwo pokazać), a mój mąż się śmieje, ze mamy już dla niej gotowe imię - ZGAGA ( na cześć tego, co funduje mamusi każdego dnia ) ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko

? mój mi nie chce pomóc buuu, a komentuje
Ostatnio taki koles mnie spytał czy musi spłacić kredyt, który tu zaciągnął skoro wraca do Polski
Nie cierpie takich kombinatorow...Chyba juz nie mam znajomej bo jej wygarnelam,ale jakos mi nie zal...
Nie ma sensu. Pozdrawiam wszystkie mamusie, zwłaszcza te nowe.