NeSSi
Moderatorka
Po co to testowanie?Lepiej tego nie rób![]()
Głupia ciekawość wzieła górę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co to testowanie?Lepiej tego nie rób![]()
o narkotyki.. tzn Bartuś moj kochany uwaza że marihuana to nie narkotyk.. ;]a mozesz powiedziec o co tak wlasciwie poszlo czy nie chcesz ??
o narkotyki.. tzn Bartuś moj kochany uwaza że marihuana to nie narkotyk.. ;]
szkoda gadać..ulala ... nieciekawie ... to mu musisz to jakos wytlumaczyc bo to naprawde nie jest latwa sprawa ... i chyba bym sie zastanawiala nad sensownoscia ciagniecia sprawy ...
szkoda gadać..
ile juz nerwów przez to straciłam..
ok ja też świeta nigdy nie byłam.. ale no cholera czy tak duzo wymagam..
podjełam bardziej radykalne kroki i powiedziałam już że nie wyraże zgody na jego obecnośc podczas porodu..
wiem jak mu na tym zależy..myslisz ze to bedzie dla niego kara jakas ?? nie wiem co ci poradzic bo w zyciu takiej sytuacji nie mialam ale narkotyki to nie przelewki !!
Lata mi wpływ jaki to ma na jego organizm.. nie pozwolę żeby dawał taki przykład mojemu dziecku..AnOoLa doczytałam o co u Was poszło. No nieciekawa sprawa. Z zajęć na studiach wiem, że regularnie palona marihuana, ma naprawdę zły wpływ na organizm człowieka. Kurcze nie wiem co poradzić, na pewno jakieś radykalne działania. Trzymaj się Kochana.
Mi też się kiedyś śnił mój poród. Rodziłam tylko 2h. Oj oby to było prorocze..
No dla mnie szczerze to każda z nas jest na prawdę ładna![]()
No własnie nie wiem jak oceniać jego wagę, mi się też wydaje, że to duży chłop, ale ginka mówi, że taki NORMALNYnie bardzo umiem się z Nią dogadać pod tym względem .....sądziłam przyznam, że jak na 30 tydzień to będzie miał góra 1200
![]()
no to narobilas....
wysylam meza po ruskie:-)
Mnie tam zoladek po fasoli nie boli ale strasznie mnie wydelo mialam jutro tez ja jesc bo wiecej zrobilam ale wlasnie wlozylam ja do zamrazalki bo nie podolam haha zrobie lepiej cos lekkiego dla odmiany i pojutrze bede jak nowonarodzona![]()