reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

jeszcze ja tak zerkam...
jestesmy same do soboty brrrrrrrr:shocked2: nie ma gotowania ale nocki takie jakies straszne i na dodatek was nie ma, i leje i sygnał z satki uciekł...

reklama
Nic dziwnego, że takie puchy jak każda tylko z doskoku zagląda i nic nie stuka :-D:-p:-D

ano pustki dzisiaj,ja też zaglądam co chwila i dupka blada.zresztą parę godzin byłam poza domem i robiłam się na bóstwo:-p z tego co wiem to Bożenka też odwiedziła dzisiaj fryzjera,Aga w pracy,Kasia z małym w szpitalu a reszta to nie wiem:no: zaginęły laseczki w akcji:rofl2:

I jaki efekt??? Zmieniłaś kolorek? Camomile nadal w szpitalu :szok::eek::szok:

Sylcia007, napisz na którą mamy się do Ciebie zwalić ;-)

Olivca, dzielna bądź! Sama nie jesteś w domciu, Mayeczka jest z Tobą! Sobota już tuż tuż :tak:, będzie dobrze :-)

jestem i ja -właśnie zasiadłam na chwilę do kompa jeszcze prasowanko mam do odwalenia
dzisiaj byłam odświeżyć włoski, nic nadzwyczajnego nie robiłam:-D:-D

Bez rewelacji, ale zawsze coś :-D:tak::-D! Na pewno super wygladasz ;-)

slodkich snuffff

Tobie również :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o kurczaki a ja myślałam że już dawno wyszła a potem poszła do Sylwii:eek: niedobrze.coś nie tak z Igorkiem?
a ja zmieniłam kolor.potrzebowałam odmiany a zresztą nie czułam się najlepiej w takich jasnych włosach.
Bożenka to pewnie jakaś farba i strzyżonko?;-)
Olivca bidusio to ty teraz jak ten cruzoe na bezludnej wyspie:confused2: no poza Majcią,ale z nią to raczej jeszcze nie pogadasz:sorry: mój ma teraz nocki i wieczory są straaaaaaaasznie długie więc łączę się z tobą w żalu:tak:;-)

noo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas :)) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac :))
Martuana dasz radew dwa dni pod rzad na miasto isc :)) Jutro na lumpki pochodzic a w piatek na plac zabaw jak pogoda dopisze i pozniej na kawke do Krychy ? :)) Pomysl ile to kalorii :D:D:D
Co jest z kasia ? Byla u mnie na chwilke na kawke i wszystko bylo OK !!! :)

Ostatnia edycja:
noo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas :)) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac :))

dobry pomysl!! tylko ja tak bez Julii na plac zabaw to nie bardzo :-( smutno mi bedzie:-( chyba ze Bart mnie prosto do Krychy dowiezie :tak:

Co jest z kasia ? Byla u mnie na chwilke na kawke i wszystko bylo OK !!! :)

Aha, to znaczy, że ja źle zrozumiałam Drozdusię :zawstydzona/y::-p... Bardzo się cieszę, że Camomile jednak w domciu ;-)! Sorki dziewczyny, ale ja chyba faktycznie jestem w tej ciąży, bo to co ostatnio się ze mną dzieje to szok w trampkach normalnie :-D:-D:-D!!! Moja propozycja jest taka - jeśli pogoda dopisze to może być plac zabaw a potem obowiązkowo kawka i będzie mi miło Was gościć, jakoś damy radę ;-)! No, chyba, że będzie dużo chętnych to może Drozdusię napadniemy :-p:-D! W każdym razie piątek mam zarezerwowany dla Was Kobitki, tylko trzeba coś postanowić :-)

Ok to jak bedzie pogoda to na plac mozna sie wybrac i na kawke do Ciebie a jak niebedzie zabardzo to po prostu na kawke mozemy sie wybrac i moze o jakies sklepy zachaczyc a Justysia dojedzie tam gdzie bedzie jej wygodnie :))?

Ok to jak bedzie pogoda to na plac mozna sie wybrac i na kawke do Ciebie a jak niebedzie zabardzo to po prostu na kawke mozemy sie wybrac i moze o jakies sklepy zachaczyc a Justysia dojedzie tam gdzie bedzie jej wygodnie :))?

Oki :-D:-D:-D tylko może sobie sklepy odpuśćcie, bo na kawę już nie zdąrzycie :-p;-)

Zmykam spać Kochane, słodkich snów, pa

reklama
Do góry