LauLau
Fanka BB :)
aga23, ja mojej chrześnicy na roczek kupiłam ... trampolinę ... taką malutką, która się zmieści w każdym pokoju :-) coś w tym stylu DZIECIĘCA TRAMPOLINA (786766341) - Aukcje internetowe AllegroMam prośbe do Was dziewczyny moja chrześnica miała 2 tyg temu roczek niestety niemogło nas być na tej imprezce i teraz mam kłopot co jej kupić???? Mała dostała mega lalke duzo wyzsza od niej i panicznie sie jej boiZabawkami zbytnio to ona sie niebawi ma kilka pluszaków ale one ja nieinteresuja. Ona woli sciągnąc z ławy pilota od TV troszke go podusic pogryzc i porzucac nim o ściane, lubi ogladac ksiazeczki gazety ale jak ma je za fdługo to rwie kartki :-) Juz sama niewim czy jakis prezent a moze kasiurke bo mała od poniedziałku startuje do złobka to sie moze przyda co?? Pomóżcie
![]()
mała była zachwycona ... zabawki edukacyjne, grające, książeczki itp szybko się jej znudziły ... a tak miała w domku coś, na czym mogła się wyżyć do woli :-)
Hej ciężaróweczki, mam pytanie odnosnie usg, jak czesto sie go robi na tym etapie ciazy..ostatnio mialam robione 5 wrzesnia, wczoraj byłam na kontroli i lekarz mówi że wszystko super trzyma, ciąża rozwija sie prawidłowo, i na nast wizycie 5 listopada zrobimy sobie usg, i tak sobie mysle ze po co ono jak wszystko niby jest dobrze, o łożysko chyba nie chodzi bo już ostatnio mówił że się podniosło i nie jest już nisko schodzące a tym bardziej przodujące, z dzidzią też podobno wszystko było ok, myslalam ze nast usg dopiero gdzieś przed data porodu.. jak to jest u was tez tak czesto macie robione??ja juz 1000 mysli ze cos przede mna ukrywa:-(
sylwia100 mi teraz cały brzusio posdkakuje taka czkawe malusia dostała![]()
Anulka, nie masz się czym martwić !!! Każdy gin podchodzi do tego inaczej. Moja np. nie jest zwolenniczką robienia usg co wizytę ... do tej pory miałam 4 ... potwierdzenie ciąży, genetyczne w 13 tyg, połówkowe w 22 tyg i potem na moją specjalną prośbę szybkie sprawdzenie płci ...teraz na wizycie nie miałam ...
ale mam koleżankę w 14 tyg, która się dziwiła, bo jej gin co chwilę robi usg.
Ma na każdej wizycie, co 3-4 tyg i dodatkowo w czasie ciąży ma zrobić aż 3 genetyczne w innym gabinecie ... ostatnio w ciągu 1,5 tyg miała robione 2

Chyba każdy gin ma swój sposób prowadzenia ciąży i po prostu trzeba im zaufać ;-)