reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe jak mała przybiera na wadze to nie masz co sie martwić a tym zmęczeniem to poproś męża niech sie małą zajmie a ty odpocznij:tak:

anineczka polecam grzańca z piwa i pod kołderke:-)

emili małe cudo z tej twoje córuni:cool2:

a u nas halloween wyglądało tak
d.jpg
o.jpg

reklama
Hehehe, Agusik, masz racje:-) O tym nie pomyslalam:eek: Mam nadzieje, ze jednak to mi sie uda wymeczyc Ade a nie na odwrot. Juz to widze, jak bede musiala ganiac za nia po calym lotnisku a pozniej po calym samolocie:szok: Jak lecielismy rok temu, to byla chyba najgrzeczniejszym dzieckiem w samolocie ale miala wtedy 6 mies. i grzecznie siedziala na kolankach, na zmiane u tatusia i mamusi:-) No i co wazniejsze, lecielismy razem a teraz bede sama, bo A doleci do nas dopiero 17. grudnia:eek:

Marto_F, fajne foty, fajne przebrania i fajne dzieciaczki:-)

Czekamy jeszcze na foty Lubiczanki:-)

Ada juz spi a ja ide sprzatac, bo lekki sajgon w domu. Pozniej jakis film i jeszcze do Was zajrze:-)

Dobry wieczór:-)

Jakoś się nie mogę zebrać wcześniej, żeby coś napisać, bo zawsze coś:sorry:
Od dzisiaj mamy Personal Accident Plan dla całej rodziny w AIG za 22,25e miesięcznie. Doszłam do wniosku, że jednak może się przydać, a pieniądze nie są duże:tak:

Anineczka polecam Lemsip, do kupienia w każdym markecie;-)
223-89-Liemsip_headcold_1_129-150thumbnail.jpg

I Dispirin zn. aspiryna:-p
5000158063822_large-01.jpg

Powinno pomóc:tak: Dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaków:tak:
Powiedz mi jeszcze czy zapisaliście się już w Portlaoise do jakiegoś GP? Bo musimy się za jakimś rozejrzeć w końcu:-p
Które wzory naklejek wybrałaś?;-)

Wiesienka123
gratuluję prześlicznej córeczki:-) Wesolutka i jakie ma włoski i rzęsy i ciemną karnację:szok::happy:
2793_new-arrival-girl.gif

Lubiczanko ja tłuste plamy po Bepanthenie czyściłam Vanishem do dywanów i dobrą szczotką, i to chyba ze 3 razy:confused2: Ale Ty rozpieszczasz tego swojego męża - obiadki do pracy:rofl2:

Agusik78 udanego wypadu do Cork:tak: Sama chętnie bym się gdzieś wybrała, tylko nie w taką pogodę i nie z tak małym Oliverem:sorry: Dobrze, że mi przypomniałaś o zmianie czasu w weekend:-p

Jola.24 fajne naklejki:tak: Z którym bohaterem wybrałaś? Mam nadzieję, że ta krew w moczu to nic poważnego, żadne zapalenie układu moczowego albo infekcja nerek:no::sorry:
U nas tzn. u Vicka w pokoju króluje farma:-D Może kiedyś zrobię fotki to pokażę;-)

Gastone ale miałaś powera:-D Ja też jak mam wenę to korzystam, bo nie często się zdarza:-p

Emili78 jaka Julcia już duża:tak: Jak ten czas szybko leci:shocked2: Słodka Kruszynka w tej spineczce... ach:rolleyes2:

Madbebe najwyraźniej Twoja Malutka potrzebuje częściej zjeść, no cóż bywa i tak, i wiem, że to męczące, ale dasz sobie radę:tak: Poproś o pomoc tatę, żeby się córcią pozajmował, a Ty chwilkę odpoczniesz:tak: Początki są z reguły trudne:sorry: Powodzenia:-)

Margaritta pojawiaj się częściej:-D To mówisz, że teraz cały tydzień będziesz miała dwie córki w domu:-p A to we wszystkich szkołach dzieciaki mają wolny ten tydzień?

Asienka_r super, że Anulka rośnie zdrowo, ładnie sypia w nocy i nie masz z nią problemów;-) A tych pierwszych zdjęć do paszportu tymczasowego nie czepiają się zbytnio, więc napewno będą dobre:tak:

Mamo_ady nie będzie tak źle. Jeszcze Cię córcia pozytywnie zaskoczy - zobaczysz;-) Ja też z dzieciakami latałam o różnych godzinach i wcale nie było tak źle, tyle że oni wolą spać w samochodzie niż w samolocie, ale dobre i to:-p

Julia28 i jak Ci idzie salsa? Postępy już pewnie są:rofl2:

Agusiek cierpliwości:happy: Może to jeszcze nie pora na Nikosia - nic na siłę:tak: Moim zdaniem to i tak jeszcze ma czas, spróbuj za jakiś miesiąc;-)

MartF widać, że imprezka się udała. Dzieciaki zadowolone, genialnie przebrane:tak: Super:-)

Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
Agusia jak zrobisz sałatkę to napisz czy ci smakowała :-) Julia rośnie tylko włosy nie hahaha ach się uczepiłam tych włosów może też byłam taka łysa haha :-D niestety sama z dziećmi w domku będę przez tydzień bo mój M pojechał do polski po pół świniaka i wyroby na wieś do kolegi co ma gospodarstwo ciekawe czy dowiozą tego świniaka hahaha ale nie specyjalnie kolega rozwozi paczki IRL-PL I PL-IRL no i se wymyślili świnie po drodze :tak:pa uciekam spać mam nadzieje że będę słyszeć niunie w nocy bo mój budzik pojechał pa

czesc dziewczyny,
chcialam sie pochwalic corcia, ktora urodzila sie 05/10, wazyla 3390 i 54cm dlugosci, mialam cesarke, poniewaz nasze dziecko nie chcialo sie obrocic i do samego konca bylo ulozenie poprzeczne, juz teraz czuje sie lepiej, Joasia spi calymi dniami i grzecznie jje coraz wiecej, a oto fotki zaraz po uordzeniu,:-)

Gratuluję!
015.gif

Dzień dobry wszystkim!!!
Joannn-a no nie wpadłam,bo byłam expressssem:sorry:Z resztą nie pamiętam gdzie Cię tam wywiało...Tzn.wiem,że za szpitalem za rondem...ale jak dalej:confused2::zawstydzona/y:Jak MartaF przestanie ganiać po schodach,to może się wybierzemy:tak::-D.A to szczepienie w pl.Dadzia też miała za free:szok::happy: (...)
hehe - w Clonmel sporo tych rond..więc pytaj o drogę Marty.. a tak serio to myślę, że prędzej ja Was odwiedzę w szpitalu na porodówce.. :rolleyes: :rofl2:
Jak za geste mozesz rozrobic troszke z ciepla, gotowana woda.Ja tez tak robilambo Max geste wymiotowal:eek: a jak rozrabialam zjadal az mu sie uszy trzesly
pirom.gif
Też myślałam czy mu tego nie rozcieńczyć..ale że to pierwszy jego słoiczek - to dałam mu tylko parę łyżeczek - potem dałam popić
big_lyk.gif
:-D A skoro na drugi dzień na sam smak pluł to chyba mu smak nie smakował..:eek:
Ale jeśli kupię mu jeszcze słoiczek to rozcieńczę w takim razie. :tak:
Justysia- je ale jeszcze jęzorkiem wypycha myśle że te Cow-gate są troszkę gęstsze od naszych :tak:a co do pampersa to się zalogowałam będąc w ciąży i nic tylko na emeil przysyłają dany miesiąc dziecka:tak:moja szaleje na macie z brzucha na plecy i z pleców na brzuch i jakie dzwięki przy tym i już jej nie ma na macie pod kominkiem wylądowała szalona...fotki jak je i spineczka na bujnych włosach hahaha.. Gratulacje dla wisienki śliczna córcia a włosków ma ful
Emili - Ślicznotka ta Twojej Julia. I powiadasz, że już się obraca :szok: weź mnie nie strasz.. Patryk śpi przy moim łóżku z opuszczonym bokiem..więc będę już chyba musiała podnosić..żeby mi nie wleciał do łóżka.. :sorry:
(...)
Wasze malenstwa tez wydawaly takie dziwne odglosy?-jakies charczenie itp.jakby miala cos na pluckach i potrzebowala odkaszlnac..:shocked2:
ja juz glupieje:rofl2:
milego dzionka,u nas slonce wiec i Wam zycze!
To wydzieliny poporodowe.. Patryk do tej pory czasem tak charczy..nie mówiąc o katarku..- często w nocy przez to się budzi.. :-(
(...) A propo zainteresowana Joli naklejkami znalazłam coś do living room i naszej sypialni.
NAKLEJKI NA ŚCIANĘ -200 WZORÓW- 50cm x 100cm (774758677) - Aukcje internetowe Allegro
Te naklejki wymiatają
spoko.gif
niezły czad..aż mi się zamarzyło odświeżyć dom i wrzucić na ścianę takie naklejki - eh.. naprawdę na tych fotach te salony wyglądają extra :rofl2: hmm...albo stworzyć taki szablon i namalować! To jest myśl
gld_md_wht.gif

No, mi sie tez niektore spodobaly z tych naklejek:-) I zaczelam fisiowac, bo zastanawiam sie nad jedna sciana czarna w sypialni...:eek:

Hehehe, a Wolfia malo sie odzywa ale za to jak juz sie odezwie, to tak konkretnie :-) Z przekazem dla wszystkich... :-D
Co do spania w aucie, to Ada tez to praktykuje :-) Byle i samolot jej pod tym wzgledem podpasil...

Ostatnia edycja:
hej:-)

ja dzisiaj ledwo sie podniosłam:-(az mimoje kochanie kawke do łóżka przyniósł:zawstydzona/y:znowu łaziłam w nocy bo spac nie mogłam:-(

joannn no wiesz teraz nasze dzieci mają tydzień wolnego i możemy z lubiczanką wpaść do ciebie z naszą grzeczną czwóreczką:-D:-D

miłego dnia;-)

Dzień dobry wszystkim!!!
Wolfia-ukłon w Twoja strone-wielkie dzięki za radę:tak:Mam nadzieję,że szorowałaś 3razy,bo 3 razy przydarzyła się wpadka,a nie dlatego,że tak ciężko schodziły plamy i były 3podejścia?;-):-).A mój J to jest taki pieszczoch,to trzeba" za uszkiem czasem podrapać"
Joannn-kto wie,kto wie:confused2:Chociaż moje Maleństwo nie spieszy się chyba na ten światek:sorry::no:
MartaF-ja też dziś od 2.30 łaziłam bo spać nie mogłam-nawet J próbował się z rana cichcem wymknąć do pracy,ale ja zbyt wyczulone ucho mam i się zwlokłam z wyrka:tak::-D
Mamo-Ady...a no proszę-foteczka na życzenie
picture10880.jpg

Ostatnia edycja:
hej laseczki w ten zimny poranek:-)Joannn no proponuje ci podnieść bo ona nawet w wózku piruety robi więc nie znasz dnia kiedy stwierdzi że ma ochotę na gimnastykę :-)lubiczanka- świetna focia u mojego synka w szkole nie mieli takich atrakcji może 2klasa do już za starzy hahaha ale też mają tydzień wolnego ...:tak:

reklama
Dzien doberek:-)
Justysia- je ale jeszcze jęzorkiem wypycha myśle że te Cow-gate są troszkę gęstsze od naszych :tak:a co do pampersa to się zalogowałam będąc w ciąży i nic tylko na emeil przysyłają dany miesiąc dziecka:tak:moja szaleje na macie z brzucha na plecy i z pleców na brzuch i jakie dzwięki przy tym i już jej nie ma na macie pod kominkiem wylądowała szalona...fotki jak je i spineczka na bujnych włosach hahaha.. Gratulacje dla wisienki śliczna córcia a włosków ma ful
Alez ma rzesiska :szok:

Ech ja niedospana,pomimo iz dziecko mam juz nie male ...Problem tkwi we mnie..Cierpie na bezsennosc..buuuuuuuuuu

Do góry