reklama
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hehehe, Agusik, masz racje:-) O tym nie pomyslalam
Mam nadzieje, ze jednak to mi sie uda wymeczyc Ade a nie na odwrot. Juz to widze, jak bede musiala ganiac za nia po calym lotnisku a pozniej po calym samolocie
Jak lecielismy rok temu, to byla chyba najgrzeczniejszym dzieckiem w samolocie ale miala wtedy 6 mies. i grzecznie siedziala na kolankach, na zmiane u tatusia i mamusi:-) No i co wazniejsze, lecielismy razem a teraz bede sama, bo A doleci do nas dopiero 17. grudnia
Marto_F, fajne foty, fajne przebrania i fajne dzieciaczki:-)
Czekamy jeszcze na foty Lubiczanki:-)
Ada juz spi a ja ide sprzatac, bo lekki sajgon w domu. Pozniej jakis film i jeszcze do Was zajrze:-)

Marto_F, fajne foty, fajne przebrania i fajne dzieciaczki:-)
Czekamy jeszcze na foty Lubiczanki:-)
Ada juz spi a ja ide sprzatac, bo lekki sajgon w domu. Pozniej jakis film i jeszcze do Was zajrze:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dobry wieczór:-)
Jakoś się nie mogę zebrać wcześniej, żeby coś napisać, bo zawsze coś
Od dzisiaj mamy Personal Accident Plan dla całej rodziny w AIG za 22,25e miesięcznie. Doszłam do wniosku, że jednak może się przydać, a pieniądze nie są duże
Anineczka polecam Lemsip, do kupienia w każdym markecie;-)
I Dispirin zn. aspiryna
Powinno pomóc
Dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaków
Powiedz mi jeszcze czy zapisaliście się już w Portlaoise do jakiegoś GP? Bo musimy się za jakimś rozejrzeć w końcu
Które wzory naklejek wybrałaś?;-)
Wiesienka123 gratuluję prześlicznej córeczki:-) Wesolutka i jakie ma włoski i rzęsy i ciemną karnację

Jakoś się nie mogę zebrać wcześniej, żeby coś napisać, bo zawsze coś

Od dzisiaj mamy Personal Accident Plan dla całej rodziny w AIG za 22,25e miesięcznie. Doszłam do wniosku, że jednak może się przydać, a pieniądze nie są duże

Anineczka polecam Lemsip, do kupienia w każdym markecie;-)

I Dispirin zn. aspiryna

Powinno pomóc

Powiedz mi jeszcze czy zapisaliście się już w Portlaoise do jakiegoś GP? Bo musimy się za jakimś rozejrzeć w końcu

Które wzory naklejek wybrałaś?;-)
Wiesienka123 gratuluję prześlicznej córeczki:-) Wesolutka i jakie ma włoski i rzęsy i ciemną karnację

Lubiczanko ja tłuste plamy po Bepanthenie czyściłam Vanishem do dywanów i dobrą szczotką, i to chyba ze 3 razy
Ale Ty rozpieszczasz tego swojego męża - obiadki do pracy
Agusik78 udanego wypadu do Cork
Sama chętnie bym się gdzieś wybrała, tylko nie w taką pogodę i nie z tak małym Oliverem
Dobrze, że mi przypomniałaś o zmianie czasu w weekend
Jola.24 fajne naklejki
Z którym bohaterem wybrałaś? Mam nadzieję, że ta krew w moczu to nic poważnego, żadne zapalenie układu moczowego albo infekcja nerek

U nas tzn. u Vicka w pokoju króluje farma
Może kiedyś zrobię fotki to pokażę;-)
Gastone ale miałaś powera
Ja też jak mam wenę to korzystam, bo nie często się zdarza
Emili78 jaka Julcia już duża
Jak ten czas szybko leci
Słodka Kruszynka w tej spineczce... ach
Madbebe najwyraźniej Twoja Malutka potrzebuje częściej zjeść, no cóż bywa i tak, i wiem, że to męczące, ale dasz sobie radę
Poproś o pomoc tatę, żeby się córcią pozajmował, a Ty chwilkę odpoczniesz
Początki są z reguły trudne
Powodzenia:-)
Margaritta pojawiaj się częściej
To mówisz, że teraz cały tydzień będziesz miała dwie córki w domu
A to we wszystkich szkołach dzieciaki mają wolny ten tydzień?
Asienka_r super, że Anulka rośnie zdrowo, ładnie sypia w nocy i nie masz z nią problemów;-) A tych pierwszych zdjęć do paszportu tymczasowego nie czepiają się zbytnio, więc napewno będą dobre
Mamo_ady nie będzie tak źle. Jeszcze Cię córcia pozytywnie zaskoczy - zobaczysz;-) Ja też z dzieciakami latałam o różnych godzinach i wcale nie było tak źle, tyle że oni wolą spać w samochodzie niż w samolocie, ale dobre i to
Julia28 i jak Ci idzie salsa? Postępy już pewnie są
Agusiek cierpliwości
Może to jeszcze nie pora na Nikosia - nic na siłę
Moim zdaniem to i tak jeszcze ma czas, spróbuj za jakiś miesiąc;-)
MartF widać, że imprezka się udała. Dzieciaki zadowolone, genialnie przebrane
Super:-)
Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

Agusik78 udanego wypadu do Cork

Jola.24 fajne naklejki

U nas tzn. u Vicka w pokoju króluje farma

Gastone ale miałaś powera

Emili78 jaka Julcia już duża

Madbebe najwyraźniej Twoja Malutka potrzebuje częściej zjeść, no cóż bywa i tak, i wiem, że to męczące, ale dasz sobie radę

Margaritta pojawiaj się częściej

Asienka_r super, że Anulka rośnie zdrowo, ładnie sypia w nocy i nie masz z nią problemów;-) A tych pierwszych zdjęć do paszportu tymczasowego nie czepiają się zbytnio, więc napewno będą dobre

Mamo_ady nie będzie tak źle. Jeszcze Cię córcia pozytywnie zaskoczy - zobaczysz;-) Ja też z dzieciakami latałam o różnych godzinach i wcale nie było tak źle, tyle że oni wolą spać w samochodzie niż w samolocie, ale dobre i to

Julia28 i jak Ci idzie salsa? Postępy już pewnie są

Agusiek cierpliwości

MartF widać, że imprezka się udała. Dzieciaki zadowolone, genialnie przebrane

Miłego wieczoru Dziewczyny:-)
Ostatnia edycja:
emili78
mama czerwcowa 2009
Agusia jak zrobisz sałatkę to napisz czy ci smakowała :-) Julia rośnie tylko włosy nie hahaha ach się uczepiłam tych włosów może też byłam taka łysa haha
niestety sama z dziećmi w domku będę przez tydzień bo mój M pojechał do polski po pół świniaka i wyroby na wieś do kolegi co ma gospodarstwo ciekawe czy dowiozą tego świniaka hahaha ale nie specyjalnie kolega rozwozi paczki IRL-PL I PL-IRL no i se wymyślili świnie po drodze
pa uciekam spać mam nadzieje że będę słyszeć niunie w nocy bo mój budzik pojechał pa

czesc dziewczyny,
chcialam sie pochwalic corcia, ktora urodzila sie 05/10, wazyla 3390 i 54cm dlugosci, mialam cesarke, poniewaz nasze dziecko nie chcialo sie obrocic i do samego konca bylo ulozenie poprzeczne, juz teraz czuje sie lepiej, Joasia spi calymi dniami i grzecznie jje coraz wiecej, a oto fotki zaraz po uordzeniu,:-)
Gratuluję!

hehe - w Clonmel sporo tych rond..więc pytaj o drogę Marty.. a tak serio to myślę, że prędzej ja Was odwiedzę w szpitalu na porodówce..Dzień dobry wszystkim!!!
Joannn-a no nie wpadłam,bo byłam expressssemZ resztą nie pamiętam gdzie Cię tam wywiało...Tzn.wiem,że za szpitalem za rondem...ale jak dalej
Jak MartaF przestanie ganiać po schodach,to może się wybierzemy
.A to szczepienie w pl.Dadzia też miała za free
(...)

Też myślałam czy mu tego nie rozcieńczyć..ale że to pierwszy jego słoiczek - to dałam mu tylko parę łyżeczek - potem dałam popićJak za geste mozesz rozrobic troszke z ciepla, gotowana woda.Ja tez tak robilambo Max geste wymiotowala jak rozrabialam zjadal az mu sie uszy trzesly
![]()

Ale jeśli kupię mu jeszcze słoiczek to rozcieńczę w takim razie.

Emili - Ślicznotka ta Twojej Julia. I powiadasz, że już się obracaJustysia- je ale jeszcze jęzorkiem wypycha myśle że te Cow-gate są troszkę gęstsze od naszycha co do pampersa to się zalogowałam będąc w ciąży i nic tylko na emeil przysyłają dany miesiąc dziecka
moja szaleje na macie z brzucha na plecy i z pleców na brzuch i jakie dzwięki przy tym i już jej nie ma na macie pod kominkiem wylądowała szalona...fotki jak je i spineczka na bujnych włosach hahaha.. Gratulacje dla wisienki śliczna córcia a włosków ma ful

To wydzieliny poporodowe.. Patryk do tej pory czasem tak charczy..nie mówiąc o katarku..- często w nocy przez to się budzi.. :-((...)
Wasze malenstwa tez wydawaly takie dziwne odglosy?-jakies charczenie itp.jakby miala cos na pluckach i potrzebowala odkaszlnac..
ja juz glupieje
milego dzionka,u nas slonce wiec i Wam zycze!
Te naklejki wymiatają(...) A propo zainteresowana Joli naklejkami znalazłam coś do living room i naszej sypialni.
NAKLEJKI NA ŚCIANĘ -200 WZORÓW- 50cm x 100cm (774758677) - Aukcje internetowe Allegro

lady_Zgaga
No, mi sie tez niektore spodobaly z tych naklejek:-) I zaczelam fisiowac, bo zastanawiam sie nad jedna sciana czarna w sypialni...
Hehehe, a Wolfia malo sie odzywa ale za to jak juz sie odezwie, to tak konkretnie :-) Z przekazem dla wszystkich...
Co do spania w aucie, to Ada tez to praktykuje :-) Byle i samolot jej pod tym wzgledem podpasil...

Hehehe, a Wolfia malo sie odzywa ale za to jak juz sie odezwie, to tak konkretnie :-) Z przekazem dla wszystkich...

Co do spania w aucie, to Ada tez to praktykuje :-) Byle i samolot jej pod tym wzgledem podpasil...
Ostatnia edycja:
hej:-)
ja dzisiaj ledwo sie podniosłam:-(az mimoje kochanie kawke do łóżka przyniósł
znowu łaziłam w nocy bo spac nie mogłam:-(
joannn no wiesz teraz nasze dzieci mają tydzień wolnego i możemy z lubiczanką wpaść do ciebie z naszą grzeczną czwóreczką

miłego dnia;-)
ja dzisiaj ledwo sie podniosłam:-(az mimoje kochanie kawke do łóżka przyniósł

joannn no wiesz teraz nasze dzieci mają tydzień wolnego i możemy z lubiczanką wpaść do ciebie z naszą grzeczną czwóreczką

miłego dnia;-)
lubiczanka
Dzień dobry wszystkim!!!
Wolfia-ukłon w Twoja strone-wielkie dzięki za radę
Mam nadzieję,że szorowałaś 3razy,bo 3 razy przydarzyła się wpadka,a nie dlatego,że tak ciężko schodziły plamy i były 3podejścia?;-):-).A mój J to jest taki pieszczoch,to trzeba" za uszkiem czasem podrapać"
Joannn-kto wie,kto wie
Chociaż moje Maleństwo nie spieszy się chyba na ten światek

MartaF-ja też dziś od 2.30 łaziłam bo spać nie mogłam-nawet J próbował się z rana cichcem wymknąć do pracy,ale ja zbyt wyczulone ucho mam i się zwlokłam z wyrka

Mamo-Ady...a no proszę-foteczka na życzenie
Wolfia-ukłon w Twoja strone-wielkie dzięki za radę

Joannn-kto wie,kto wie

MartaF-ja też dziś od 2.30 łaziłam bo spać nie mogłam-nawet J próbował się z rana cichcem wymknąć do pracy,ale ja zbyt wyczulone ucho mam i się zwlokłam z wyrka

Mamo-Ady...a no proszę-foteczka na życzenie

Ostatnia edycja:
emili78
mama czerwcowa 2009
hej laseczki w ten zimny poranek:-)Joannn no proponuje ci podnieść bo ona nawet w wózku piruety robi więc nie znasz dnia kiedy stwierdzi że ma ochotę na gimnastykę :-)lubiczanka- świetna focia u mojego synka w szkole nie mieli takich atrakcji może 2klasa do już za starzy hahaha ale też mają tydzień wolnego ...

reklama
Dzien doberek:-)

Ech ja niedospana,pomimo iz dziecko mam juz nie male ...Problem tkwi we mnie..Cierpie na bezsennosc..buuuuuuuuuu
Alez ma rzesiskaJustysia- je ale jeszcze jęzorkiem wypycha myśle że te Cow-gate są troszkę gęstsze od naszycha co do pampersa to się zalogowałam będąc w ciąży i nic tylko na emeil przysyłają dany miesiąc dziecka
moja szaleje na macie z brzucha na plecy i z pleców na brzuch i jakie dzwięki przy tym i już jej nie ma na macie pod kominkiem wylądowała szalona...fotki jak je i spineczka na bujnych włosach hahaha.. Gratulacje dla wisienki śliczna córcia a włosków ma ful

Ech ja niedospana,pomimo iz dziecko mam juz nie male ...Problem tkwi we mnie..Cierpie na bezsennosc..buuuuuuuuuu