reklama
didi
Fanka BB :)
Witajcie
u nas ok..mala juz zdrowa ..kaszlu brak..antybiotyk zobil swoje..
dzisiaj Albert jej tak pilnowal ze spadla mi z lozka ale nic sie nie stalo tylko strachu sie najadla i nawrzeszczala troszke..
jutr malego trzeba odstawic rano do szkoly i czeka mnie sprzatanko domu bo gosci bede miala
a w wtorek egzamin na prawko a ja nic nie umiem...
a goscie do poniedzialku albo wtorku zostaja
no wiesz tyle sobot...a my nie umowilysmy sie na ciacho...musimy w jakas to zrobc i poplotkowac bynajmiej jakas okazja do spotkanka
u nas ok..mala juz zdrowa ..kaszlu brak..antybiotyk zobil swoje..
dzisiaj Albert jej tak pilnowal ze spadla mi z lozka ale nic sie nie stalo tylko strachu sie najadla i nawrzeszczala troszke..
jutr malego trzeba odstawic rano do szkoly i czeka mnie sprzatanko domu bo gosci bede miala
a w wtorek egzamin na prawko a ja nic nie umiem...

jutro znow pobudka bo mały do szkoły Pl...ok uciekam mała głodna
no wiesz tyle sobot...a my nie umowilysmy sie na ciacho...musimy w jakas to zrobc i poplotkowac bynajmiej jakas okazja do spotkanka
anineczka
królowa mrówek :P
didi upadki się zdarzają,...niestety ;-)
Powodzenia na egzaminie.Zdajesz po polsku czy angielsku??
jola.24
Mam pytanie drogie mamy
Byłam we wtorek u moje GP i stwierdziła ,że za 2 tyg. mam sie poddać szczepieniu na świńską grypę bo szczepienie dotyczy kobiet w ciąży(2 trymestr ), dzieci poniżej 2 lat i osób powyżej 65 r.ż. Nigdy w życiu nie szczepiłam się nawet na zwykła grype a co dopiero teraz w ciąży. Rozmawiałam z moim ginekologiem w Polsce i on nie jest zachwycony tak samo jak ja tym pomysłem.
Czy wy też dostałyście już jakieś powiadomienie od waszych GP, chodzi mi przede wszystkim o młode mamy?
![]()
Mi moj GP nigdy nie proponowal a gdyby tak sie stalo to chyba tez bym sie nie zdecydowala, strasznie sie boje czegokolwiek brac podczas ciazy, nawet jak mialam bole brzuch i lekarz kazal mi wziac paracetamol to nie zdecydowalam sie a co dopiero szczepionka ale z drugiej strony podejmujesz ryzyko zachorowania

emili78
mama czerwcowa 2009
No widzisz didi ale u nas to róznie przeważnie M jedzie i się wymieniamy z sąsiadką jeden tydz ona następny M ale czasem się zabieram z nim ;-)
dzięki Dziewczynki za gratulacje
niestety to chyba najgorsza rocznica, jak do tej pory, bo swojego A widziałam tylko przez 10 min o 8 rano:-( ehhhh... ale za rok to nadrobimy 
Aga002 - również witam na naszym forum :-) co do tego szczepienia - no cóż - Twoja decyzja, a nie GP
a ja wykąpałam Małego (pierwszy raz sama
), nakarmiłam i w końcu usnął. ostatnio mamy ciężkie wieczory, szczególnie jak jestem z nim sama. zrobił się marudny, ale nie chce się położyć. ogólnie to on w ciągu dnia bardzo mało śpi i przez to wieczorem marudzi. na nic moje próby usypiania w ciągu dnia :-( śpi jedynie na spacerze. ale przecież nie będę wychodzić o 19
ehhh... jest taki wymęczony, że po kąpieli to odpływa już przy cycu, a butlę je we śnie
a ja padam razem z nim... niestety właśnie po 21 mam okazję porobić coś w domu i tak mi się zbiera aż do 24. i zostają mi 3 godzinki snu:-( ehhh... ale jest szansa, że w PL w końcu się wyśpię ;-)
kolacyjka zjedzona, więc uciekam do wyrka
spokojnej nocki Wam życzę:-)

Aga002 - również witam na naszym forum :-) co do tego szczepienia - no cóż - Twoja decyzja, a nie GP
a ja wykąpałam Małego (pierwszy raz sama

kolacyjka zjedzona, więc uciekam do wyrka

Witaj aga002!!!
Co do tego szczepienia to ciezka sprawa ale ja jestem z tych anty lekowych/szczepieniowych podczs ciazy!!! decyzja trudna i do przemyslenia!!! a tak szczerze to chyba bym sie nie zgodzila!!!
A teraz druga sprawa - co z dziecmi do 2roku zycia? beda przysylac jakies zawiadomienia o tejze szczepionce czy trzeba samemu sie o to zapytac?
didi powodzenia na egzaminie!!!
Anineczka a moze gorace piwko z wkladka???moj m czasami tak robi - dolewa wisky albo koniak ewentualnie wodke
Andzulina moze maly wyczuwa ze tatusia nie ma i korzysta z okazji zeby mamusi podokuczc
.
Moj tez dzis wymyslal po kamieli odlozony do lozeczka wstawal na nogi i gadal cos po swojemu i smial sie - wesolo mu bylo
spacery urzadzal na zmiane ze wspinaczka
Kamcia brawa dla Olivierka!!!!!
Co do tego szczepienia to ciezka sprawa ale ja jestem z tych anty lekowych/szczepieniowych podczs ciazy!!! decyzja trudna i do przemyslenia!!! a tak szczerze to chyba bym sie nie zgodzila!!!
A teraz druga sprawa - co z dziecmi do 2roku zycia? beda przysylac jakies zawiadomienia o tejze szczepionce czy trzeba samemu sie o to zapytac?
didi powodzenia na egzaminie!!!
Anineczka a moze gorace piwko z wkladka???moj m czasami tak robi - dolewa wisky albo koniak ewentualnie wodke

Andzulina moze maly wyczuwa ze tatusia nie ma i korzysta z okazji zeby mamusi podokuczc

Moj tez dzis wymyslal po kamieli odlozony do lozeczka wstawal na nogi i gadal cos po swojemu i smial sie - wesolo mu bylo

Kamcia brawa dla Olivierka!!!!!
didi
Witam w ten deszczowy poranek
ja juz nie spie od 6 ...
pierwszy obudzil mnie mezulek wiec mu przekazalam ze ma moje kaloszki wyjac z bagaznika
no a 40 minut mowniej obudzila sie moja ksiezniczka wiec juz nici z spania
hehe ja nie spie i tym sposobem mam juz sprzatnieta na cacy lazienke..hehe
i pranie wstawione
pozniej tylko polatac na odkurzaczu i na mopie i gotowe
no i zmienic posciel dla gosci
ja juz nie spie od 6 ...
pierwszy obudzil mnie mezulek wiec mu przekazalam ze ma moje kaloszki wyjac z bagaznika
no a 40 minut mowniej obudzila sie moja ksiezniczka wiec juz nici z spania
po polsku..zobaczymy czy uda mi sie zdac nic nie uczac sie..hehehdidi upadki się zdarzają,...niestety ;-)
moze kiedys uda nam sie spotkac w jakas soboteNo widzisz didi ale u nas to róznie przeważnie M jedzie i się wymieniamy z sąsiadką jeden tydz ona następny M ale czasem się zabieram z nim ;-)
![]()
wszyscy jeszcze spią![]()
to ja ide troche posprzątać bo coś mnie główka boli![]()
miłego dnia;-)
hehe ja nie spie i tym sposobem mam juz sprzatnieta na cacy lazienke..hehe
i pranie wstawione
pozniej tylko polatac na odkurzaczu i na mopie i gotowe
no i zmienic posciel dla gosci
Ostatnia edycja:
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Hello:-)
witam w ten jakże zimny i pochmurny poranek
. Wczoraj Was tylko czytałam, a potem nie miałam siły pisać. Byłam z Anią na szczepionce przeciwko gruźlicy, jejku, jak ona żałośliwie się rzopłakała. Myślałam, że będę płakać razem z nią
:-(. Chyba się bardzo przestraszyła, ale potem, jak włożyłam ją do wózka to momentalnie usnęła i spała prawie cały czas:-):-):-). W domu była bardzo grzeczna i spokojna. Coraz mądrzejsze to nasze dziecko.
Już nie pamiętam która z Was odniosła się do paszportu Ani. Dzięki. Niby nie są złe te zdjęcia, ale za główką Anulki jest cień i dlatego nie wiem, czy przejdą
Mała pokwękuje, więc pędzę. Acha, witam nową mamę. W Balbriggan robimy zakupy w Lidlu

witam w ten jakże zimny i pochmurny poranek

Już nie pamiętam która z Was odniosła się do paszportu Ani. Dzięki. Niby nie są złe te zdjęcia, ale za główką Anulki jest cień i dlatego nie wiem, czy przejdą

Mała pokwękuje, więc pędzę. Acha, witam nową mamę. W Balbriggan robimy zakupy w Lidlu