reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
ja tam sełniam wszystkie warunki że niby nie powinnam mieć owulacji, zreszta zawsze miałam wysoką prolaktynę, ale ryzykować i tak nie mam zamiaru, chyba bym ocipiała i osiwiała przy trójce - zwłaszcza jakby się trzeci łobuz trafił...

dziewczyny po CC-wiecie może kiedy można zacząć ćwiczyć, robić brzuszki itp.?
bo z tego co pisała deli, to chyba jeszcze nie można...
ja wczoraj pytałam o to na wizycie i moja doktorka powiedziała, że mogę robić co tylko chcę, jeździć konno, rowerem, robić brzuszki, tańczyć itp.
Najlepiej chyba się spytać lekarza;

moja kuzynka jest po cc i jej powiedziano ze tak z 3-4 mce po porodzie ale to chyba zalezy od tego jak sie wszystko goi i zrasta.bo tak calkiem nic nie robic to tez zle zeby zrostow w srodku nie bylo zbyt duzo:tak:ja mam mase zrostow po 2 operacjach ale przez to ze te dwie operacje mialam w 2 tyg i pozniej mialam anemie bardzo mocna:zawstydzona/y:i teraz w ciazy i po porodzie ciagnie mnie strasznie:zawstydzona/y::-(

czesc ;-) widzę, że sporo z was ma już @, wiec mam "okresowe" pytanie... bo w zasadzie prawie 4 m-ce po porodzie jestem a @ jak nie było tak nie ma. mam się martwić??

reklama
Gosia, jeśli karmisz tylko piersią to jak najbardziej nie musisz mieć jeszcze @ , i tylko się tym radować że nie ma ;-)

Ja mam z kolei insze pytanie, czy któraś z Was miała już drugą @ po porodzie? i ile dni od pierwszej wystąpiła? bo ja miałam 20 września i teraz czekam i nic :baffled: a zawsze miałam regularnie,,,

Do góry