reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
ja też dołączam się do życzen :-)

A tak poza tym zła jestem bo cos mi karta w aparacie nie działa:dry:
Miałam fajne zdjęcia z urodzin u chrzestnej Dzisiaj chciałam na komp je zgrac a tu zero zdjęc na karcie:wściekła/y::wściekła/y:

Czesc moje kochane laseczki :-)
Melduje, ze dojechalismy do Dublina ..miasto piekne i urocze :tak:
W porownaniu do mojego Cork ...cywilizacja!!!
A niby Cork jest drugim co do wielkosci miastem w Irlandii :-p WIOCHA!!!

Dzis zwiedzalam centrum, jutro jedziemy do wiezienia , zoo i guinneessa;-)
Kajusia zasnela w turystycznym lozeczku ... a my siedziemy w drugim pokoju i pijemy drineczka ...:-D w koncu jakis relaksik
Dzien byl szalony ....ale przyjemny :-)

Goraczki brak , pozostala wysypka i lekkie rozdraznienie :-p:-p:-p
Ana ...dzieki za wyczerpujaca odpowiedz;-)
Caluje Was wszystkie i pozdrawiam :-):-):-)

Lajfik to super usciski dla Bajki
Piszesz ze Dublin lepszy niz Cork to jak wyglada Cork? :szok: bo mi w Dublinie minely 3 lata i szczerze juz nie znosilam tego miasta :-D ale Zoo fajne i jak juz bedziesz w tym Pheonix Parku moze uda sie Wam wypatrzec stado dzikich jeleni pasa sie tam caly czas:tak:

Hej wszystkim! Co za fatalna pogoda:( Zoska zakatarzona, jak myślicie, iść z nią na basen jak ona taki glut jest?
Mamy nowego członka rodziny!!! Króliczka miniaturkę. W piątek znalazłam biedactwo w deszczu pod drzewem na jednej z głównych alej żoliborza. To królicze dziecko, ma jakieś 3,5 miesiąca. Jeżeli Zośka nie ma alergii królik którego Zosia nazwała GAGA zostaje u nas:))) Maja też ją pokochała.
Biedulka ma infekcje płuc po tym przewietrzeniu i dostaje antybiotyk. roszkę się martwimy bo to jak z niemowlakiem. I jest bardzo grzeczna: siusia i bobkuje tylko w klatce, jak kica po mieszkaniu wogóle nie zostawia bobków:) Ale się cieszę. Mąż tak się wzbraniał jak go namawiałam żebyśmy kupili sobie jeszcze jakiegoś zwierzaka, uważam że to drogocenny wpływ na dzieci. I teraz jak Gaga już się przypadkiem pojawiła sam zaproponował żeby została.

reklama
antar ale ty zwierzyniara jesteś :-):-):-). Ale po tym jak się obchodzisz ze zwierzętami widać, że masz dobre serce. Dla dzieci zwierzęta to naprawdę dobra sprawa, ja jednak nie zdecyduje się na zwierzaka, ja sama + dziecko + zwierze:no::no::no:, nie widzę tego. J uwielbia psy i mnie to bardzo cieszy i kiedyś pies będzie u nas w domu, ale J musi troszkę dorosnąć i być bardziej samodzielny. Juranda uwielbienie do psów doszło do tego stopnia, że zaczął naśladować szczekanie, robi to bardzo nieudolnie, ale jakoś mu idzie.

lajfik czyli irlandzka doktorka miała rację, że to wirus, jedynie z tego co wiem, to tam na wirusy przepisują właśnie antybiotyki. A u nas już przestają to robić.

Do góry