kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dorciaa następnym razem Ty wygrasz i puścisz M. z torbami ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczyny!
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko że się do was dołącze?
Ja też podobnie jak wy mam termin na styczeń - dokładnie 10 :-)
Spodziewamy się chłopca :-)
Udzielam się już na jednym forum - takim ogólnym a chciałam dołaczyć do takiego gdzie dziewczyny mają podobny termin jak ja :-)
postaram się poczytać co pisałyście by cosik więcej o was wiedzieć :-)
Dzieki wam dziewczyn M juz przeprosil a co do mamy to od kad pamietam wciaz mowila ze ja sie do niczego nie nadaje wzorem byla moja starsz siostra , ja uslyszalam w wieku 12 lat u psychologa ze ona mnie nie chciala i nie potrafi mnie kochac .Wwieku 17 lat odeszlam z domu i 13 lat nie mialam z nia kontaktu, moj M otym wszystkim wie i dlatego zabolalo mnie jegoi krytyka .Poszlo o to ze mala byla w anie a ja na chwile przy kom usiadlam a ten krzyk ze jestem beznmadziejna i nie potrafie mala sie zajac , wiec ja mu na to teuz jestes w domu wiec mozesz , a on ze jestem leniwa i do n iczego sie n ie nadaje tylko kom w glowie , usiadlam doslownie na 2 min.Teraz caly czas placze i sie nie moge uspokoic choc M probuje ale to tak strasznie boli, czuje sie jak ta 12latka
ja łażę!e_milcia: która baba w ciąży łazi po ciemku w nocy?!Że aż szwy musieli zakładać... dobrze, że się mimo wszystko tylko tym skończyło..
Dormark mnie tez czasami takie myśli dopadają.. tzn,że będę złą mamą i się nie nadaję. Ale w szpitalu dostałam poradnik dla przyszłych mam i pisało w nim,że dla dziecka w brzuszku głos mamy jest najpiękniejszym dźwiękiem na świecie i nigdy nigdzie nie będzie się czuło tak bezpiecznie jak w brzuchu mamy..i wiecie jak mnie to rozczuliło? Pomyślcie jakie my jesteśmy ważne dla naszych maleństw.. One tylko nas na świecie mają i są takie bezbronne jeszcze..tez masz dzisiaj depreche i znow dopadla mi depresja , a wszystko przez mojego i jego psycho teror, najpier moja mama , ze ja do niczego sie nie nadaje nic nie umiem itp .To teraz M , ze zla matka , ze sie zle mala zajmuje , a tu jeszcze drugie w drodze , moze ja rzeczywiscie zla matka i nie powinnam miec dzieci, sorry ale naprawde ciogle rycze i nie wiem czy chce miec to dziecko moze ja sie nie nadaje przestalam wierzyc w siebie.
Dorcia, tym razem musisz wygrać. Nie daj mu tej satysfakcjiKacha_wawa właśnie planuję odegrac się w sobotę![]()
Dormark wyobrażam sobie co czujesz. Wy też mnie wspierałyście, kiedy pisałam o swoich problemach z matką i wiele z Was powiedziało coś bardzo mądrego: że teraz naszą rodziną powinien być tylko i wyłącznie mąż i dzieci-reszta się nie liczy-OLEJ ICH ZDANIE! Skąd Twoja mama może wiedzieć jaka z Ciebie matka,skoro nie widzi,jak dobrze wychowujesz swoją córeczkę? Dla Nicol jesteś najcudowniejsza-sama pomyśl-co ona by zrobiła,gdyby nagle Cię zabrakło? A mężowi też utrzyj troche nosa, bo również może się zająć małą-to nie tylko Twój obowiązek. Może powiedz mu,że skoro nie podoba mu się życie z Tobą i dziećmi,to może w każdej chwili z niego zrezygnować i się wyprowadzić,ale powrotu już nie będzie miał? Kiedyś powiedziałam tak mojemu to nawet się grzeczniejszy zrobił ;-) tylko że u nas (JESZCZE) nie wchodzą w gre dzieciDzieki wam dziewczyn M juz przeprosil a co do mamy to od kad pamietam wciaz mowila ze ja sie do niczego nie nadaje wzorem byla moja starsz siostra , ja uslyszalam w wieku 12 lat u psychologa ze ona mnie nie chciala i nie potrafi mnie kochac .Wwieku 17 lat odeszlam z domu i 13 lat nie mialam z nia kontaktu, moj M otym wszystkim wie i dlatego zabolalo mnie jegoi krytyka .Poszlo o to ze mala byla w anie a ja na chwile przy kom usiadlam a ten krzyk ze jestem beznmadziejna i nie potrafie mala sie zajac , wiec ja mu na to teuz jestes w domu wiec mozesz , a on ze jestem leniwa i do n iczego sie n ie nadaje tylko kom w glowie , usiadlam doslownie na 2 min.Teraz caly czas placze i sie nie moge uspokoic choc M probuje ale to tak strasznie boli, czuje sie jak ta 12latka
ależ Ci zazdroszczę.. moim jakoś nie przyjdzie do głowy,żeby zaproponować mi kupono wózka albo nawet głupiego przewijakaMnie ta niedziela zleciała szybciutko,a już w czwartek jadę do teściowej i wspomniała coś że pojedziemy wózki oglądać bo zadeklarowała się że ona kupi(a raczej mój Z ja w tym uświadomił)i biedulka nie miała wielkiego wyboru tym bardziej że wie że moja mama kupuje łóżeczko i pościel.Kochane babcie;-)