Agacia82
Mami :)
Zdrówka dla Oli.hey
Młoda ma tak zapchany nos , że oddycha przez usta.
Nie da sobie odciągnąć ani psiknąć woda morską..
Wyrywa się i drze jakbym jej krzywde robiła.
Kurde masakra.
Mi się nawet już nie chce nic tłumaczyć M.
Ja zrywam się z łóżka do Młodej raz dwa a ten jest taki rozlazły , że aż mnie skręca.
15 minut wstaje,, ziewa no kuźwa!!!![]()
Mój mąż w nocy nie wstaje do małego bo go nie słyszy. Jak wróci z pracy około 19 to wtedy zajmuje się małym (tzn. raczej mały nie odstepuje go na krok), kąpiemy go i mąż daje mu mleczko , ja potem przychodze kłade do łózeczka i wychodze. Moja jest niedziela. Śpie ile chce (oczywiscie w nocy wtaje ja, ale rano juz K i ja spie), jak wstane to mam juz sniadanko i właściwie to mam taki wolny dzien. Oboje się zajmujemy w niedziele jak wstane małym ,ale K wiecej.
Moze porozmawiaj ze swoim mężem co cie boli.
Podpisuję się pod piękne życzenia.Witam poniedziałkowo
Wszytskiego najlepszego dla naszych świętujących księżniczek: Hani, Oliwki i Bianeczki oraz dla Szymonka
ogromne gratulacje !!!!!!AAAAA NO I MAMY 3 ZĄBKA!!!!!!!!![]()
Ojej biedna Mari, duzo zdrówka dla malutkiej. @ sie nie przejmuj na pewno przyjdzieKochane witam ja tylko na chwilkę....
Byłyśmy u lekarza.....nie jest za ciekawie..... nio jakies wirusowe cos tam w jelitach nawet nie pamietam z nerwów.....miałam na 9:50 weszłam chyba o 10:30 mała zmęczona zaspytała mi na rekach, pełno chorych dzieciaczków....masakra jakas....
Przepisała nam na goraczke Bactrim.....bo powiedziała,ze jak wirusowe to lepsze na paracetamolu .... poza tym mamy osłonowo Lactid.....zapisała tez z elektrolitami Orsalit no i smecte.....mała zasneła mi w wózku jak wracalismy co jej sie nigdy nie zdarza...teraz biedna spi....u tego lekara znowu zlapała ja goraczka....mam nadizje,ze jej zejdzie....a no i musze jej mocz złapac i zawieżć do szpitala i pozniej mam zadzwonic do mojej lekarki z wynikami jak cosik tam bedzie niższe niz 135 to do szpitala.....:--
-(
Wiecie co ja mam wszystkiego dość/... serio siedze i ryczec mi sie cche....w ogole z twego wszystkiego zapomiałam,ze nadal nie mam @..... załamka....
Wszystkiego najlepsiejszego dla solenizantów....buziaczki kochaniutkie maluszki:*
Gratulacje dla Karolci ..życzymy kolejnych ząbeczków

Taka dziwna pogoda, ze maludy tak chorują :-(, całuski dla Julci.My też już po wizycie, Jula ma zaczeriwnione gardło, dostała syropek i mamy siedziec w domutyle że ja nie mam zaufania do lekrzay z naszej przychodni, więc chyba jutro pojade prywatnie, żeby dokladnie obejrzeli Julcię...
Teraz śpi...
A ja się witam.
Dzisiaj byłam w PUP i wróciłam dopiero o 15:20, mały tak się stęsknił, ze mnie na krok nie chce puscic i co chwile sprzedaje mi buziaki.
W ogole jest taki marudny, nie chce spac w ciągu dnia, albo spi bardzo krótko :-(