::GG team ::MartaF podaj stronke z jakiej bierzesz emotikonki..
reklama
czesc dziewczyny!
widze nastroje nieciekawe u mamusiek zblizajacych sie do rozpakowania..Wiem cos o tym, bo jeszcze nie zapomnialam. Zycze Wam abyscie sie za dlugo nie meczyly i urodzily juz wkrotce.
Tymczasem odpoczywac!
Didi powodzonka na egzaminie!Mam nadzieje ze jeszcze zdazylam z zyczeniami
A ja sobie dzisiaj pospalam,malutka sie nawrocila na dobra droge i spi sobie smacznie ostatnich kilka nocek (zawsze boje sie zapeszyc).Teraz lezy sobie i patrzy na karuzele.Jutro lecimy na badanie sluchu i do GP kontrolnie-chce zobaczyc ile wazy itp.
Tak a propos,wiecie moze jak to tutaj jest z badaniem bioderek,mam na mysli żabkę,czy lekarze to sprawdzaja regularnie,trzeba wkladac dodatkowa pieluszke czy jak?bo nie chce zeby mała krzywe nozki miała;-)
co do bankowych problemow-ja skrupulatnie zaplacilam za internet przed direct debetem,coby wlasnie pieniazkow na koncie nie zabraklo,a ze jeszcze zostalo,wiec szanowny eircom wzial sobie nastepnego dnia ponownie,a co
dzwonilam do nich i wyraznie cos kreca.Dam im czas do jutra i zadzwonie znowu.
milego dzinka i pozytywnych nastrojow!zmykam bo Wikusi juz sie lezec nie chce z tego co slysze...:-)
widze nastroje nieciekawe u mamusiek zblizajacych sie do rozpakowania..Wiem cos o tym, bo jeszcze nie zapomnialam. Zycze Wam abyscie sie za dlugo nie meczyly i urodzily juz wkrotce.

A ja sobie dzisiaj pospalam,malutka sie nawrocila na dobra droge i spi sobie smacznie ostatnich kilka nocek (zawsze boje sie zapeszyc).Teraz lezy sobie i patrzy na karuzele.Jutro lecimy na badanie sluchu i do GP kontrolnie-chce zobaczyc ile wazy itp.
Tak a propos,wiecie moze jak to tutaj jest z badaniem bioderek,mam na mysli żabkę,czy lekarze to sprawdzaja regularnie,trzeba wkladac dodatkowa pieluszke czy jak?bo nie chce zeby mała krzywe nozki miała;-)
co do bankowych problemow-ja skrupulatnie zaplacilam za internet przed direct debetem,coby wlasnie pieniazkow na koncie nie zabraklo,a ze jeszcze zostalo,wiec szanowny eircom wzial sobie nastepnego dnia ponownie,a co

milego dzinka i pozytywnych nastrojow!zmykam bo Wikusi juz sie lezec nie chce z tego co slysze...:-)
ja zebym odpoczywała to bym pewnie 2 tygodnie po terminie urodziłaczesc dziewczyny!
widze nastroje nieciekawe u mamusiek zblizajacych sie do rozpakowania..Wiem cos o tym, bo jeszcze nie zapomnialam. Zycze Wam abyscie sie za dlugo nie meczyly i urodzily juz wkrotce.Tymczasem odpoczywac!
co do bankowych problemow-ja skrupulatnie zaplacilam za internet przed direct debetem,coby wlasnie pieniazkow na koncie nie zabraklo,a ze jeszcze zostalo,wiec szanowny eircom wzial sobie nastepnego dnia ponownie,a codzwonilam do nich i wyraznie cos kreca.Dam im czas do jutra i zadzwonie znowu.

co do rachunków to ja nogdy nie opłacam bo wiem ze i tak z konta wezmą drugi raz

anineczka
królowa mrówek :P
Witam Witam.
Szaro i ponuro na dworze
Dziewczynkom,które już są na finiszu życzę cierpliwości....
Ja sobie ostatnio wymyśliłam,że jeszcze na 30-stkę urodzę dzidzię,ale kurcze i chcę i nie chcę....ciężka decyzja
Zobaczymy co przyniesie życie
Didi jeszcze raz powodzenia na egzaminie.I ja powinnam się przyłożyc do tego,egzamin już niedługo
Wolfia słyszałas o tym festynie Halloween?
Coś ma się dziac w mieście 31 października
Ha aż mi się przypomniał poród z Mattem.Modliłam się by nie urodził się 1 listopada i wymodliłam....mój Halloweenowy chłopaczek

Jolu ja byłam na Health and Safety Leave od 24 tygodnia ciąży aż do macieżyńskiego.Co prawda dostawałam mniej bo 185 euro ale to było 2 lata temu.Ha ha mniej niż teraz bo z racji tej,że pracowałam tylko 3 dni w tygodniu to H&S miałam większy niż wypłatę.Bardzo sobie chwalę to zwolnienie choc to szef na siłę mnie wysłał.Chciał się pozbyc mnie,a ja nie oponowałam. ;-)
A powiedz jako kto ty pracujesz?
Piję kawkę a powinnam już smażyc kotleciki bo ziemniaczki już prawie gotowe
Ale korzystam bo Matt poszedł na drzemkę.Biedy jeszcze chyrla,w niedzielę jednak skończyło sie na antybiotyku.
No i w dodatku idą mu cztery trójki
2 już wyszły a dwie się przebijają.Ten to ma....jak długo nic nie wychodzi tak później wszystkie naraz.A trójki są najbardziej bolące to nie dziwię się ,że od 4 dni jęczy....ale łeb już mam kwadratowy
madbebe sprawdzaj ułożenie fałdek na nóżkach.jeśli bardzo odbiegają od siebie to trzeba na sprawdzenie do lekarza.Ja nie pieluchowałam swoich dzieci bo nie było takiej potrzeby.
Szaro i ponuro na dworze

Dziewczynkom,które już są na finiszu życzę cierpliwości....

Ja sobie ostatnio wymyśliłam,że jeszcze na 30-stkę urodzę dzidzię,ale kurcze i chcę i nie chcę....ciężka decyzja

Zobaczymy co przyniesie życie

Didi jeszcze raz powodzenia na egzaminie.I ja powinnam się przyłożyc do tego,egzamin już niedługo

Wolfia słyszałas o tym festynie Halloween?
Coś ma się dziac w mieście 31 października

Ha aż mi się przypomniał poród z Mattem.Modliłam się by nie urodził się 1 listopada i wymodliłam....mój Halloweenowy chłopaczek

Jolu ja byłam na Health and Safety Leave od 24 tygodnia ciąży aż do macieżyńskiego.Co prawda dostawałam mniej bo 185 euro ale to było 2 lata temu.Ha ha mniej niż teraz bo z racji tej,że pracowałam tylko 3 dni w tygodniu to H&S miałam większy niż wypłatę.Bardzo sobie chwalę to zwolnienie choc to szef na siłę mnie wysłał.Chciał się pozbyc mnie,a ja nie oponowałam. ;-)
A powiedz jako kto ty pracujesz?
Piję kawkę a powinnam już smażyc kotleciki bo ziemniaczki już prawie gotowe

Ale korzystam bo Matt poszedł na drzemkę.Biedy jeszcze chyrla,w niedzielę jednak skończyło sie na antybiotyku.
No i w dodatku idą mu cztery trójki

2 już wyszły a dwie się przebijają.Ten to ma....jak długo nic nie wychodzi tak później wszystkie naraz.A trójki są najbardziej bolące to nie dziwię się ,że od 4 dni jęczy....ale łeb już mam kwadratowy

madbebe sprawdzaj ułożenie fałdek na nóżkach.jeśli bardzo odbiegają od siebie to trzeba na sprawdzenie do lekarza.Ja nie pieluchowałam swoich dzieci bo nie było takiej potrzeby.
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My wagę sprawdzamy u naszej nurse:-), tak mniej więcej co tydzień lub dwa. Po co płacić??? Bo my medical card nie mamy jeszcze. Już ta pierwsza wizyta u GP zaliczona, za dwa tygodnie następna:-). O bioderkach to nam mówiła GP, żeby sprawdzać przy każdej okazji, np szczepień lub u nurse

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam pięknie,czy nie zapomniałyście o mnie?
Niestety nie mogłam być na bieżąco z forum bo kuzynek się przeprowadził i nie miał jeszcze neta
O ja biedna,trzy dni mnie nie było i mam takie tyły
Ok,startuję z odrabianiem zaległości(muszę się przyznać,ze już nie mogłam się doczekać,żeby tu zajrzeć
).Najpierw NK obskoczyłam,teraz tu...
mamo-ady:masz rację,ledwo bez Was wytrzymałam
Może,jakbym wiedziała,że tam netu nie będzie,postanowiłabym zostać w domku
A i widzę,ze grono się nam powiększyło
aga002:Witam serdecznie:-)Wreszcie ktoś bliżej mnie,ale oczywiście nadal nie z Swords
A co do szczepionki-ja powiedziałabym-nie,dziękuję
Ja tam w ciąży nic a nic nie brałam,żadnych leków.Witaminki tylko-Gewitol.
didi:dziś egzamin
Powodzenia

lubiczanko:najlepsze życzonka imieninkowe.Troszkę spóźnione,ale,niestety wcześniej nie mogłam
gastone:masz stuprocentową rację co do tych dziecięcych dziwnych fobii
Mój jak zobaczy muchę,to mało się o ścianę nie zabije i krzyczy:mamo,pajęczyna lata

Ciemności się też nie bał,a teraz masakra
Ale już wiem,ze to normalne,szczególnie u chłopców
A ja długi weekend spędziłam superancko!Wreszcie jakaś odskocznia od ciągłego siedzenia w domu
Zaliczyłam nawet w tych dniach pierwszą w życiu grę w kręgle
Nie sądziłam,że to może dawać taką radochę
Świetna gra,polecam!Idę trochę chatkę ogarnąć!Ale się cieszę,że już z Wami jestem;-)

Niestety nie mogłam być na bieżąco z forum bo kuzynek się przeprowadził i nie miał jeszcze neta

Ok,startuję z odrabianiem zaległości(muszę się przyznać,ze już nie mogłam się doczekać,żeby tu zajrzeć

mamo-ady:masz rację,ledwo bez Was wytrzymałam

A i widzę,ze grono się nam powiększyło

didi:dziś egzamin

lubiczanko:najlepsze życzonka imieninkowe.Troszkę spóźnione,ale,niestety wcześniej nie mogłam

gastone:masz stuprocentową rację co do tych dziecięcych dziwnych fobii

A ja długi weekend spędziłam superancko!Wreszcie jakaś odskocznia od ciągłego siedzenia w domu

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My też się cieszymy, że wróciłaś

;-)

Witam, jestem nowa na forum ale ciesze sie ze znalazlam Was...... :-) Mieszkam w Limerick i jestem w 19tc Niestety nie znam zadnej dziewczyny ktora opowiedzialaby mi jak tutaj to wszystko wyglada - opieka nad ciezarna przed i po porodzie....
Bede wdzieczna za kazda informacje ..... Pozdrawiam serdecznie
hey laski!
U mnie rodzinka tez juz pojechala w nocy, jakos pusto teraz w domu sie zrobilo i cicho. Spadam, bo maz chory w lozku, amanda spi, a ja musze troche ogarnac w domu.
Nie ma szans, zebym Was nadrobila, ale bede juz na biezaco.
U mnie rodzinka tez juz pojechala w nocy, jakos pusto teraz w domu sie zrobilo i cicho. Spadam, bo maz chory w lozku, amanda spi, a ja musze troche ogarnac w domu.
Nie ma szans, zebym Was nadrobila, ale bede juz na biezaco.
Ostatnia edycja:
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam, jestem nowa na forum ale ciesze sie ze znalazlam Was...... :-) Mieszkam w Limerick i jestem w 19tc Niestety nie znam zadnej dziewczyny ktora opowiedzialaby mi jak tutaj to wszystko wyglada - opieka nad ciezarna przed i po porodzie....
Zajrzyj też na wątek: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...wiedziec-powinna-w-trakcie-tworzenia-d-10120/