LauLau
Fanka BB :)
Cześć mamuśki :-)
Wpadam tylko na chwilkę, bo niestety chatka z każdego kąta krzyczy 'wysprzątaj mnie' ... i dzisiaj już mnie ta przyjemność nie ominie :-(sterta prasowania powoli zajmuje już pół pokoju małej
a jeszcze trzeba jakieś ciacha wrzucić do piekarnika, bo po południu wpadają goście ...
Dorciaa, mówisz, że macie worki sako w szkole rodzenia ... myślisz, że taki worek nadawałby się do karmienia ??? ... niestety w pokoju małej nie bardzo mam miejsce, żeby wstawić jakiś większy fotel i zastanawiam się nad workiem ... nie wygląda to stabilnie, ale zawsze jest na czym złożyć szanowne 4 litery ;-)
Sylwia100, oszczędzaj się kochana ile możesz ... najważniejsze, że nawet gin mówi, że jest lepiej niż było
Ja też się nie mogę doczekać szczegółowego usg ... mam 9 listopada 
Jeśli chodzi o becikowe, to czytałam ostatnio artykuł, że przepisy są mocno niedoprecyzowane i w przypadku kobiet będących już w zaawansowanej ciąży w dniu wejścia przepisów w życie, tj. 1.11.09, ma wystarczyć zaświadczenie, że przebywają pod opieką lekarską właśnie od 1.11.09 ... ale wiadomo ... wszytsko będzie zależało od interpretacji
Beti81, u mnie na razie +7 ... chociaż po weekendzie u teściów mogło się co nieco odłożyć do 'zapasów' ;-)
ania98765, super, że wesele się udało ... i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Zuzi :-):-):-)
Patrysia86, strasznie mi przykro, że z szyjką tak się pogorszyło. Trzymam kciuki za Ciebie i Alanka !!!
Postaraj się myśleć pozytywnie
Dominiś to mądry chłopak ... na pewno zrozumie, że musisz więcej odpoczywać dla dobra braciszka.
Trzymaj się cieplutko i koniecznie dawaj znać, co u Was !!!
agagam, z tą zazdrością, to nawet nie zauważysz, jak się odmieni ... w końcu pierwsza masz termin i pewnie to my z wielką zazdrością będziemy oglądać zdjęcia Twojej ślicznej córci
a M postaraj się zrozumieć ... wbrew pozorom faceci też mają czasem 'uczucia' i muszą najzwyczajniej po babsku się wygadać i ponarzekać ;-)
Jolcia7777, bardzo dobrze rozumiem Twoje cyckowe problemy
Ja teraz potrzebuję 75 G ... w swoją ukochaną Felinę też już się nie mieszczę
ale znalazłam super staniki firmy Anita ... mają bardzo duży wybór ciążowych i do karmienia
Anita - Unique Body Wear
Boję się trochę kupować przez net, ale w przyszłym tyg ruszam na poszukiwanie do sklepów ... jak nie znajdę, to chyba zaryzykuję i zamówię ;-)
Miłego dzionka laseczki ;-)
Wpadam tylko na chwilkę, bo niestety chatka z każdego kąta krzyczy 'wysprzątaj mnie' ... i dzisiaj już mnie ta przyjemność nie ominie :-(sterta prasowania powoli zajmuje już pół pokoju małej
a jeszcze trzeba jakieś ciacha wrzucić do piekarnika, bo po południu wpadają goście ... Dorciaa, mówisz, że macie worki sako w szkole rodzenia ... myślisz, że taki worek nadawałby się do karmienia ??? ... niestety w pokoju małej nie bardzo mam miejsce, żeby wstawić jakiś większy fotel i zastanawiam się nad workiem ... nie wygląda to stabilnie, ale zawsze jest na czym złożyć szanowne 4 litery ;-)
Sylwia100, oszczędzaj się kochana ile możesz ... najważniejsze, że nawet gin mówi, że jest lepiej niż było
Ja też się nie mogę doczekać szczegółowego usg ... mam 9 listopada 
Jeśli chodzi o becikowe, to czytałam ostatnio artykuł, że przepisy są mocno niedoprecyzowane i w przypadku kobiet będących już w zaawansowanej ciąży w dniu wejścia przepisów w życie, tj. 1.11.09, ma wystarczyć zaświadczenie, że przebywają pod opieką lekarską właśnie od 1.11.09 ... ale wiadomo ... wszytsko będzie zależało od interpretacji

Beti81, u mnie na razie +7 ... chociaż po weekendzie u teściów mogło się co nieco odłożyć do 'zapasów' ;-)
ania98765, super, że wesele się udało ... i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Zuzi :-):-):-)
Patrysia86, strasznie mi przykro, że z szyjką tak się pogorszyło. Trzymam kciuki za Ciebie i Alanka !!!
Postaraj się myśleć pozytywnie
Dominiś to mądry chłopak ... na pewno zrozumie, że musisz więcej odpoczywać dla dobra braciszka.Trzymaj się cieplutko i koniecznie dawaj znać, co u Was !!!
agagam, z tą zazdrością, to nawet nie zauważysz, jak się odmieni ... w końcu pierwsza masz termin i pewnie to my z wielką zazdrością będziemy oglądać zdjęcia Twojej ślicznej córci

a M postaraj się zrozumieć ... wbrew pozorom faceci też mają czasem 'uczucia' i muszą najzwyczajniej po babsku się wygadać i ponarzekać ;-)
Jolcia7777, bardzo dobrze rozumiem Twoje cyckowe problemy
Ja teraz potrzebuję 75 G ... w swoją ukochaną Felinę też już się nie mieszczę
ale znalazłam super staniki firmy Anita ... mają bardzo duży wybór ciążowych i do karmieniaAnita - Unique Body Wear
Boję się trochę kupować przez net, ale w przyszłym tyg ruszam na poszukiwanie do sklepów ... jak nie znajdę, to chyba zaryzykuję i zamówię ;-)
Miłego dzionka laseczki ;-)

Chyba będe robić sobie jakieś notatki na kartce
Na następnej wizycie musze się spytać, ale to dopiero będzie za 2 tygodnie
Przy każdej wizycie wkłada wziernik ale po co to ja nie wiem
Jakos wole tego już nie wspominać ale Klara!! absoolutnie ja nie mam ci za złe. Wręcz ciekawi mnie ta historia, moja też nie była ciekawa i już ją tu opowiadalam. Dlatego tak non stop wracam do tematu i przestrzaegam i trzymam kciuki aby każda nosila maleństwo pod serce jak najdłużej.