reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

NO to pieknie nastepna !!!!!!!:szok:
Kurde dziewczyny wytrzymajce jeszcze troche!

Trzymam za was kciuki i pamietajcie ze lepiej w szpitalu byc pod obserwacja niz samemu w domu !

Dzięki Asiu dzis juz bardziej oswoilam sie z ta mysla. Mam nadzieje ze szybko mnie wypuszcza i ze opuchlizna okaze sie wynikiem ciązy a nie jakis zaburzen:)

reklama
ja mam tak a niezmiennie lezy glowka w dol...
nie kopie mnie po zebrach wcale...ma zgiete nozki juz w kolanach i podciagniete pod brode moze to dlatego...hehe pozycja embrionalna:-D
nie ma sie co martwic na zapas...
MOj lezy doslownie tak samo ,ale do zeber skubaniec dosiegnie !!!!!:szok::eek:
Przez to kolejna nocka z glowy ,spojenie wogole zaczolo mi normalnie strzelac w nocy jak sie przekrecalam bylo słychac:szok:, do tego doszedl niemilosierny bol bioder i kaplica ,nie spie od godziny 3 ....mam dosc !:zawstydzona/y:

MOj lezy doslownie tak samo ,ale do zeber skubaniec dosiegnie !!!!!:szok::eek:
Przez to kolejna nocka z glowy ,spojenie wogole zaczolo mi normalnie strzelac w nocy jak sie przekrecalam bylo słychac:szok:, do tego doszedl niemilosierny bol bioder i kaplica ,nie spie od godziny 3 ....mam dosc !:zawstydzona/y:
wspolczuje...ja mam takie pojedyncze dni ze czuje sie jakby mi ktos kopniaka miedzy nogi zasadzil ale to na pewno nie taki bol o jakim Ty piszesz....
juz nieduzo Ci zostalo wytrzymaj jeszcze troche;-)

Arabella ubranko piękne, tylko cena:szok::szok::szok:

Marta a ja już się zastanawiałam, gdzie ty jesteś ale kuchnie to będziesz miała prześliczniastą :tak:

Dziewczynki na 99% jadę dzisiaj do szpitala.
Całą noc mnie bolało i ok. 5 skórczy miałam na leżąco.
Wczoraj przez dzień to już przy 12 przestałam liczyć.
Boję się jak nie pojadę to do jutra urodzę sama :-:)wściekła/y:

No nic pakuję się, czekam na kuriera wzywam taxi i jadę więc gdzieś po południu zniknę.
Niech mi dadzą zastrzyki na płucka i trochę zatrzymają skórcze i wrócę.:tak:

Dajcie znać jak będzie się coś działo z kategorji "poważniejsze"

Bardzo madra decyzja ! NIe ma co dzidzia najwazniejsza teraz !

Dagmar jedz do szpitala, koniecznie!!
Ja dzisiaj dobrze się czuję, jakpisałam wczesniej- jak cos boli trzeba leżeć!! Nie forsować się!!!
Trzymam kciuki za Wszystkie Dziewczyny i Maleństwa!!!

:-:)-:)-:)-(
dziś jest gorzej niz wczoraj.. wogóle nie mogłam wstać z łózka, taki ból w tej kości łonowej jakby była połamana.. a cowięcej..jak dotkne mocniej tą kość to też boli jak cholera :eek: nie wiem co sie dzieje... do doktorka mam po 9tej dzwonić. Siedze i sie nie ruszam, jak kolana złączam do siebie to też ból niesamowity. Jeju co sie dzieje...

Ja jestem przykładem na to, że lekarka się pomyliła :tak: Ja pytałam jak byłam w szpitalu czy takich przypadków jak ja jest wiele :sorry: okazuje się, że to wcale nie jest taka rzadkość:tak: a jak mama lezy na płasko to wcale te dzieci nie są tam wciśnięte jak ''korek od butelki'' tylko maja sporo luzu

OOOO!!! No to nie najlepsza informacja, nie powiem, żebyś mnie pocieszyła- nie jest to moja lekarka, byłam u niej na usg 4d i był to już 31 tydz.- ni mniej uwierzyłam jej i przynajmniej o to byłam spokojna:-:)-(

reklama
:-:)-:)-:)-(
dziś jest gorzej niz wczoraj.. wogóle nie mogłam wstać z łózka, taki ból w tej kości łonowej jakby była połamana.. a cowięcej..jak dotkne mocniej tą kość to też boli jak cholera :eek: nie wiem co sie dzieje... do doktorka mam po 9tej dzwonić. Siedze i sie nie ruszam, jak kolana złączam do siebie to też ból niesamowity. Jeju co sie dzieje...

Ja mam dokladnie to sama i jeszcze Asia odczuwa ten sam ból. Tylko tak jak wczesniej pisalam to normalne i niestety musimy sie z tym bolem zmagac.

Do góry