reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama

Zaszłam do sklepu żeby ubranko do chrztu poszukać. Matko co za ceny! Masakra! Przebiegnę się po lumpkach może coś ciekawego znajdę. Na razie mamy rajstopki na 56:-)

co do ubranek na Chrzest to też się zastanawiam nad czymś - myślałam o lumpkach ale nie wydaje mi się żeby się coś znalazło - tzn. nigdy mi się nic w oczy nie rzuciło, ale moze dlatego ze nie potrzebowałam:-p

wpadłam kiedys na stronke gdzie ubranka jak dla mnie są cuuudowne - drogie moze, chociaz chyba tak w sklepie tez nie tańsze - ale są takie że nie tylko na chrzciny pasują- później spokojnie można je zakładać...o ile nam Malce szybko nie wyrosną:-D

bo jakoś nie podobają mi się te przesycone falbankami, atłasem i tiulem kiecunie dla małych - jakoś zabardzo dla mnie- jak mała panna młoda by wyglądała - a tu są takie że normalnei miodzioooo, dla chłopczyków tez są bombowe

Szydełkowy komplecik do Chrztu - Azalia

Wazne zeby dzieciakom zimno nie było(my to dopiero pod koniec grudnia robimy)
jak Wy to dziewczyny rozwiazałyscie? kupywałyscie jakies kurteczki czy płaszczyki białe?czy beciki(chociaz do tego to juz za duze nasze dzieci - i tak w jednej pozycji w razie jak sie płaczka włączy to niewygodnie)

a w ogóle to do chrztu sie bez wózka chyba jedzie, co?w kosciele wiadomo ze na raczkach, ale w drodze do? jesli nie musimy jechac autem bo w miare blisko...

dziewczyny popatrzcie na allegro-mnóstwo strojów do chrztu no i mozna za pół ceny kupić coś, co było raz założone...ja kupiłam taki zimowy komplecik- my chrzcimy 22.11, kupiłam tez biały kombinezon ale pewnie na co dzień będzie a założymy ten komplet- a do domu mam koszulke błekitną, biała kamizelkę w romby i sztruksiki szare- czyli rzeczy które się i na inne okazje przydadza a nie taki typowy garnitur...problem był tylko z zakupieniem spodni gładkich bez bojówkowych kieszeni - naprwde się nachodziłam żeby takie proste sztruksiki kupić :)też mi się te wymyślne mega falbanki i atłasy zbytnio nie podobają...
my jak bedzie ładnie to jedziemy wózkiem, poprzednio też tak zrobiłam

Malbertka super strona z ciuszkami do chrztu, spodobał mi sie płaszczyk a że mam biały polar, to sama sobie taki uszyję. Pod spód wystarczą ciepłe śpioszki ze spodenkami i falbaneczka ze spódnicy. Mam biały polarkowy kombinezon o którym myslałam że założę Jagodze na chrzest, ale właściwie mama krawcowa, to czemu ma małej nie wystroić?

reklama
Do góry