reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

a kombinezony w jakim rozmiarze kupujecie?
czy rozmiar 74 nada się jeszcze na tą zimę-nie za duży? tylko, że pod spód zawsze się coś ubiera i musi być jakiś luz...
Ja jak moją wsadziłam w kombinezon o rozmiarze 68 to sie denerwowała bo za duży był a ona nie lubi jak sie cos majta.Dlatego musze mieć dwa 62 i 68 zobacze czy mi starczy powinno .A swoja drogą co firma to inna rozmiarówka jest .Koleżanka ma syna 7 miesięcy i on nosi ciuszki w rozmiarach od 62 do 74 zależy co iz jakiej firmy:-).

reklama
kombinezon w rozmiarze 62 mam, w rozmiarze 68 mam 2 kurtki i chciałam kupić kombinezon w rozmiarze 74, ale zastanawiam się czy będzie dobry jeszcze tej zimy, bo na następną na pewno będzie za mały...

ja kupilam pizamki na przyszlosc w 74 cm bo jakos tanio trafilam i powiem Ci ze ogromne sa, utonol by chyba w nich mino ze 63 cm juz ma
musialabys zobaczyc ten kombinezon wczesniej Izabela zeby ocenic:tak:

Moim zdaniem 68 to i tak duży rozmiar przecież nawet w najgorsze mrozy to ubiorę jej góra 3 warstwy cuszków (lżejszych a nie np.polarów) i w kominezon a potem jeszcze w wózku mogę ją przykryć kocem lub rozkiem czy kołderką na pewno nie zmarznie;-)

ja bede ubierac w kombinezon i wkladac w spiworek - po prostu spiworek mi wygodniejszy niz kocyk lub posciel bo sie nie rozkopie no a rozmiar to my juz nosimy 68 wiec kombinezon pewnie do konca zimy nie starczy-choc te rozmiary sa tak rózne że samym rozmiarem bym sie nie sugerowała...

Ostatnia edycja:
Witam kochane!!
Mam pytanie do "zaawansowanych" mamuś. Zapewne jesteście a raczej wasze maleństwa uzytkowniczkami leżaczków - bujaczków. Co polecacie bądź odradzacie????
spory wybór jest na allegro i każdy ma coś w sobie i to zalezy tez od ciebie czy chcesz zwykły,czy taki z melodyjkami i wibracjami,trzeba poczytać
ja mam zwykły(pożyczony) i taki z melodyjkami i wibracjami

Moim zdaniem 68 to i tak duży rozmiar przecież nawet w najgorsze mrozy to ubiorę jej góra 3 warstwy cuszków (lżejszych a nie np.polarów) i w kominezon a potem jeszcze w wózku mogę ją przykryć kocem lub rozkiem czy kołderką na pewno nie zmarznie;-)
ja w kombinezon wkładam Mała tak jak jest ubrana w domu czyli body z długim rękawem i śpioszki, do wózka na wielkie mrozy mam spiwór

Witam kochane!!
Mam pytanie do "zaawansowanych" mamuś. Zapewne jesteście a raczej wasze maleństwa uzytkowniczkami leżaczków - bujaczków. Co polecacie bądź odradzacie????

Każda ma u nas co innego.
Dziewczyny chwaliły to:
HUSTAWKA FISHER PRICE 3W1 -LEZACZEK do 18 kg BONUS (762394061) - Aukcje internetowe Allegro

Też dobre opinie ma: http://allegro.pl/item761214559_fisher_price_lezaczek_bujaczek_wibracje_2w1_0_18k.html

Ja mam sam leżaczek z krzesełkiem od razu do karmienia i też się sprawdza: KRZESEŁKO LEŻACZEK CHICCO POLLY MAGIC 5KOLORÓW (778321435) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry