Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też kupuję kombinezon a nie śpiworekJa jak kupie małej kombinezon to już nie będę wsadzaław spiworek w wózku przykryję rozkime bo mam dość gruby albo kocem polarowym ,żeby sie nie zagotowała mi w foteliku też tylko koc bo za gorąco jej będzie

EFE my mamy identyczne krzesełko do karmienia - świetnie się sprawdziło przy Anielci - teraz będzie korzystał Anton (tylko cholibka ono jest różowiutkie... nie wiem czemu mi jak kupowałam nie przyszło do głowy, że ja kiedyś mogę mieć synka)
Ciekawe jakie będą mieli później?Efe moja mała ma blond włosy a my oboje ciemni jesteśmy.Jak rodziłam małą to mi lekarka mówi że widzi główkę i jest piękna blondyneczka a ja na to :To nie moje dziecko bo my ciemni.Wszyscy zaczeli się śmiać.Na razie małż siedzi cicho zachwycony jest malutką i nie zgłasza reklamacji hihiihiDlatego ja mam wszystko zielone hihi...tak na wszelki wypadek;-)
Ale teraz doszłam że totalnie wszystko ( łóżeczko, wózek, krzesełko, 2 kocyki, pościel...) Zielony jakoś tak bez zastanowienia wybieram. Ciekawe co to oznacza?
Aaaa...zapomniałam ci powiedzieć że moje dziecie też ma blond odrosty! A tatuś się pyta kto jest w takim razie ojcemCiekawe jakie będą mieli później?