reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja też używam babydream, ale johnsonowskie są lepsze; avent w ogóle mi się nie sprawdził - przereklamowane; a generalnie jak mam maxa pokarmowego to przez wszystkie jakich dotąd używałam mi leci; jeszcze NUK były dość dobre, ale też do cieniutkich nie należą; no a kasy na to idzie całe mnóstwo...
tylko wielorazowych nie próbowałam - z lenistwa; nie wyobrażam sobie bym miała te maleństwa prać...

reklama
MI te wkładki laktacyjne Belli w ogóle nie zdały egzaminu. Przeciakały jak jasa cholerka. Teraz uzywam Johnos&Johnson i są wg mnie duzo lepsze. Znacznie bardzij chlonne i mniej ich wychodzi. Ja zuzywam 2 pary dziennie,a tych Belli to chyba z 10 dzinnie uzywalam. Tak wiec nieby tańsze są te Belli ale u mni sie nie sprawdzily i w gruncie rzeczy drożej mnie to wychodzilo niz te Jonsons;)

Ale kazdeu co innego pasuje,wiec najlepiej wyprobowac wiele roznych i znaleźć te NAJ:)

Buźki

my czapeczki mamy różne, ale te całkiem najmniejsze są już dawno odłożone; pampersy od paru dni nr 3, bo z 2 kupki wylatywały już i brzuszek był za bardzo ściśnięty:tak:

co do wkładek to zgadzam się z natt, że johnson&johnson są najlepsze (jak dla mnie), ale bella też jest ok (podoba mi się, że są takie cieniutkie); tak czy siak, po nocy zazwyczaj budzę się zalana, niezależnie od wkładek:/

Ostatnia edycja:
U mnie czapeczki już niektóre odłożone. Za niedługo do sklepu trzeba będzie iść.

Do do pampersów to my na 2 nadal, mała jest długa i chuda. Więc jeszcze nie zmieniamy.
Dziś już wyciągnęliśmy ubranka 68, bo 62 za małe się robią.

My używamy pampersów 2 a czapeczkę wczoraj kupiłam rozmiar 38 zimową i mam nadzieję, że córeczka ponosi, bo komplecik z rękawiczkami i szaliczkiem był strasznie drogi (50zł:szok:) ale nie mogłam się powstrzymać.

reklama
Do góry