reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
matko Gucha to Ty faktycznie siedź na dupce w ciązy:-D
mi też już się marzą wakacje z małym, ale w przyszłym roku to tylko 2 tyg na Mazurach (myślicie, że w połowie czerwca może być już ciepło??bo najlpiej dla nas czerwiec lub wrzesień...) i jak się uda tydzień w górach...
hehe ale lutówki nabiją oglądalność tvn:-D

matko Gucha to Ty faktycznie siedź na dupce w ciązy:-D
mi też już się marzą wakacje z małym, ale w przyszłym roku to tylko 2 tyg na Mazurach (myślicie, że w połowie czerwca może być już ciepło??bo najlpiej dla nas czerwiec lub wrzesień...) i jak się uda tydzień w górach...
hehe ale lutówki nabiją oglądalność tvn:-D

kOCHANA TO JUŻ UPAŁY BĘDĄ!:tak::tak::tak:
Dobra już na serio spadam:-D

Anisen ,a ja mam pomysła jak uświadomić siostrze że dziecko kosztuje !!! Kupuj same różowe i licz na to że będzie miała synka !!!

Nie no taka az nie będe ;) w końcu to sister, którą kocham bardzo. Tyle ze nie pozwole z siebie zrobic takiego koziołka ofiarnego. Aga kupi, poszanuje, bo moja sister wie ze ja szanuje ubrania, a potem wypierze i da. A oni beda sobie mogli poszaleć w markowych sklepach i wydać tą kase na ubranka na które mnie nie bedzie w życiu stać.
Ale masz fajną mame. Moja jest tak pod krechą finansową- wzieli pozyczke na ślub siorki ze kazdy grosz u niej teraz sie liczy. Nawet jej nie wspominam o zakupach dla wnuczki bo mi wstyd. Goska pewnie nie bedzie miała skrupułów takich jak ja i zażyczy sobie od moich rodziców wózek.

reklama
Do góry