A ja dalej nie mam aktywacji:-(
I h... ja też. Teraz idę się wykąpać
a czemu ja nie mogę się lognąć?
nie chcecie mnie![]()
A kim Ty jesteś? Nie znam Cię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dalej nie mam aktywacji:-(
a czemu ja nie mogę się lognąć?
nie chcecie mnie![]()
ja nie umiem sorki ale widze ze juz maszDobry pomysł, a co na to reszta? Tylko ja mam problem jak na tym nowym forum wrzucić avatar i suwaczek... Pomoże jakaś dobra dusza?![]()
o... już wysłało maila do Ilonki :-)
Twoje konto jest obecnie nieaktywne, musi zostać wpierw aktywowane przez administratora, zanim będziesz mógł się zalogować. Otrzymasz kolejny email gdy to nastąpi.
ja nie umiem sorki ale widze ze juz masz
Jakiego maila?? Ja chyba jakaś głupia jestem i sobie nie radzę. Przysłało mi maila że się zarejestrowałam i mam czekać na następnego z aktywacją i czekam, czekam i dupa![]()
Ania forever,Rudziaczku czekajcie Ilonka cos tam modzi napewno zaraz bedziecie mialy odp ,Spoko czekamy na wasTakie teraz jesteśmy biedne i opuszczone:-( Ja to się chyba zamknę w sobie z tego wszystkiego a potem to mnie otwieraczem do konserw będziecie musiały potraktować!