reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Nadarienne ja bym się ciepło ubrała i poszła do lekarza ... :tak:
Na każdą wizytę czekam jak głupia :-p Ale panikarą jestem, to wiadomo... :-p

reklama
e_milcia, no właśnie ja też bym polazła, bo już nie mogę się doczekać;) ale resztki rozsądku podpowiadają mi, że lepiej nie ryzykować rozchorowania się i antybiotyku, skoro można go uniknąć... zadzwonię jutro z rana, to może uda się wcisnąć na przyszły tydzień (mało prawdopodobne, że będzie miejsce, bo to nfz, ale może się uda:p jakoś spróbuję panią w rejestracji ładnie przekonać:p)

E_milcia - kebab był oczywiście.... i drobne zakupki....kupiłam rożek usztywniany i nakładkę do wanienki taką profilowaną dla noworodka.....Jutro jadę po wanienkę a do pt czekam na info odnośnie łóżeczka, bo sprawdzają czy mają taki model jak ja chcę.....

Do jutra Dziewczynki - buziaki dla Was i Waszych Niuniek:-)

Ja jestem w szoku piszę tu że dzieciaczki mają prawie 1,5 kg a tu już widzę 1,8 kg :szok::-D
ale sobie zdrowo rosną :tak:

Nie wspominajcie tylko o kebabie bo zrobię(wole domowej roboty) i potem z przejedzenia pęknę :zawstydzona/y:mama zrobiła sałatkę z gyrosem i kusi mnie dodatkowa porcja a dopiero 2 przed Marcińskie rogaliki wpierniczyłam i 4 skibki chleba z dżemem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ivi i Mzetka super że dzieciaczki zdrowe :tak:że też moje takie wstydliwe i nie pokaże co tam ma między nogami :crazy::-D

Witam wieczornie , ja mam nareszcie leprzy chumor.Nie ma jak jesinne spacery w pogodny dzien Nicol jeszcze nie spij , ale juz nie dlugo.
Zmierzylam sie w koncu w brzuszki i mam 88 cm .
Mzatka-gratuluje synka i naprawde kawal chlopa z niego.
Ja sie na dzisiaj zegnam i do jutra.

Dziewczynki ja jestem po usg:-)
Wszystko jest ok, choć termin u mnie przesunął się z 02.01.2010 na 28.12.2009..........
Mały waży 1,8 kg:-) i bezwstydnie wywalił jajeczka.....łapał się rączkami za stópki, czym zasłaniał buźkę......Uśmiałam się do łez....

cześć
z dobrych wieści:
jestem po kontroli u gin. - mały zdrowy, chłopak na 100000000% , ułożony główką w dół (z czego moja ginka sięi bardzo cieszy), moja choroba mu nie zaszkodziła:-)waży ok 950g (26tydz) i ma odpowiednią ilosć wód płodowych. Szyjka mój kaszel przetrwała, choć lekko się skróciła... Ale nie jest źle:-)

ze złych wieści:
musieliśmy z teściową jechać na izbę przyjęć bo tak ją serce bolało.. Czeka na wyniki badań, mój mąż odwiózł mnie do domu i właśnie wraca do niej do szpitala... Cholera jak nie urok do sraczka no... :-:)-(

Gratuluje zdrowych maluszkow dziewczynki:-)
mzetka twoj to faktycznie juz duzy chlopak i wyglada na to ze pierwsza sie rozpakujesz choc wszystko sie moze zdarzyc:tak::tak::tak::tak:

Moj mąż wlasnie zobaczyl moje opuchniete stopy, zostalam odgoniona od zelazka, musze siedziec na kanapie z nogami w gorze i powiedzial ze sie zastanowi czy jutro bede mogla do pracy isc:szok: on mnie normalnie straszy:-D:-D:-D

Jola.24 moje stopy też puchną jak prasuje!! To jest znak, ze prasowac powinni panowie :-p Niech lepiej przestanie gadać tylko za masaż stóp się wezmie :-D

reklama
Do góry