reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Kochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakuje:-D dostałam 10 punktów na 10:-p ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej:-D

Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)

Kochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakuje:-D dostałam 10 punktów na 10:-p ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej:-D

Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)

to super :) bo ja już skopiowałam przepis bo tak pysznie wygląda,że musi smakować to ciasto :-)
ja również zmykam Dobrej nocy Śnieżynki :tak:

reklama
O matko:-( kuruj się Kochana kuruj zdrówko najważniejsze!:tak::sorry2:

No zobaczymy co będzie z tą suknią:confused: a my studniówkę mamy w tym samym dniu -> ile dobrze policzyłam 13 listopada, więc nie możemy jej przegapić:-D napisałam Ci wiadomość na priva:-D kuruj się kochana:-)

Kuruje sie kuruje - dzięki dziewczynki - ale powiem Wam że marzę o normalnych kropelkach do nosa... bo te homeopatyczne gowno daja... :/

:-):-D
kurde kupiłam sobie wczoraj zajebiste orzeszki w wasabi i słysze jak do mnie piszcza z tej zamkniętej szuflady :)
Oł jes.... uwielbiam je... ostre na poczatku a jak rozgryziesz to słodki orzeszek....
ja się boje je otworzyc bo je zeżre :), i tak w ogoel to ćwicze silna wolę. Mam tez OTWARTĄ paczkę chipsów i nie jem. i OTWARTĄ czekoladę i ukochane łakotki :)
i wielką dupę... i dlatego nei jem
Masochistka.... dupe ma wielka... no nie wytrzmam..... nie wytrzymam... nooo nieeeee noo... dupe.... wielka... rany....
ja mam po róznych miejscach drobne w domu i zawsze sie jakaś sumka uzbiera :)
heh ja mam świnke skarbonke z kasa za przeklinanie i drobnymi ze slubu (znalezli sie tacy co rzucali - hehe swoja droga malo smieszne dostac piatakiem pod oko ;) ) i to jest na czarna godzien moja...:sorry2:
....nie cierpie jeździc po miescie w piatek bo masakra na drodze!!!!!!

Jeszcze dziś tragedia bo ludzie wyjeżdżają... współczuję...
Ja zauważyłam, że tyłek mi trochę przytył, bo jak idę w majtusiach to czuje takie bułeczki dwie z tyłu hahahahah
Następna...

Dawno chyba nie dostałyście po tych wielkich tyłkach ;)))

A swoją drogą - wpadły śnieżynki na pomysł że im się miednica rozjeżdża (KOŚCI!!!) żeby miejsce dla malucha zrobić???
Ech ... pożarłam sie z Kocurem moim ... jeśli dalej ma zamiar sie zachowywac tak jak teraz , to nie za bardzo widze dla nas przyszłość ... Jestem w ciąży , mam prawo mieć czasem swoje humory ... dzisiaj sie wkurwiłam o to że naokoło całego stołu w salone walają sie kable od laptoa i mało ze sie o nie nie wygrzmociłam , zapierniczając przy tym biodrem w szafke , to jeszcze to wszytsko ze stołu zaczęło spadać ... łącznie ze szklanakmi i laptopem itp ... I sie wkurzyłam i go owrzeszczałam . Po czym wielmożny pan sie obraził i poszedl spac i sama musiałam iśc na zakupy i targać 6 litrów napojow , plus produkty na obiad kolacje i ciasto ... wróciłam ze sklepu a mój kochany kocurek dalej siedzi przy laptopie ze sluchawkami an uszach ... nic nie zrobione , anwet garków ze zmywarki nie wyciągnął ... i potem jeszcze sie upomina że w sumie to ja go powinnam przeprosić za to że na niego nakrzyczałam rano ! I że mam sobie uważac na zachowanie bo będe czesciej chodziła do sklepu piechotą ! No mało mnie **** nie strzelił ...
O żesz ty... I przytachałaś to wszystko... opier.dolek ci się należy!!! Trzeba było kupić tylko dla siebie. A nie tachać dla Pana obrażalskiego...
Przepraszam ,że zapytam, a my przez przypadek z jedym i tym samym chłopem dziecka nie mamy??? Jak bym się wypierdziła o kabel z gitary to tez usłyszałam ,ze to ja mam uważać...
I słusznie - kabla nie widzi?? Ech... te chłopy... ja to zawsze byłam sierotka... a kabli po domu nie mam porozrzucanych bo by mnie szlag trafił i pochowane wszycho pięknie ;)

Żabeczka ! ale mi pomysł podsunęłas , zjem sobie mleko z płatkami czekladowymi !!!
Ooooooo tak tak... to ja dla odmiany łyknę płatki z mlekiem czekoladowym :cool2::cool2:

idę sobie trochę poleżeć bo dzisiaj cały dzień siedzę :) jezu jak kiedyś będe musiala wrócić do pracy to bedize starszny dizeń :)
Sądny i tragiczny zarazem.... ja nawet nie wspominam w myślach...

Do góry