reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

reklama
jolek jakiś czas temu pisałaś, że boli Cię ząb. pytałaś tutaj na forum co możesz robić, żeby jakoś sobie ulżyć. pamiętasz może co ci forumki radziły?:sorry::sorry: karmię piersią i nie wiem co mogę brać, a niestety nie mam z kim teraz Matika zostawić żeby lecieć na pogotowie stomatologiczne:-:)-( tak się wybierałam od lutego do tego dentysty na przegląd i doszło do tego, że muszę iść:rofl2:
przepraszam ,że wczoraj nie odpisałam ale popołudniu to nie mam szans.
Dziewczyny pisały o apapie ,ale ja w szpitalu dostawałam ketonał po cesarce i mi położna mówiła,że od czasu do czasu 0,5 tabl mogę wziąść .Wtedy wziełam bo bym nie wytrzymała

jolek dzięki:-) niestety zęba już nie ma... pominę szczegóły;-) w aptece mi apap dała tylko, na wszelki wypadek mam też ibuprom, najwyżej młody dostanie butlę:sorry2:

kurde...a ja mam wysypkę swędzącą na placach i dłoni, i wiecie co mi dermatolog rzekła? że za często ręce myję :szok:....no i dwie maści i cuda na kiju....
Ja tak miałam po porodzie. Wiecie noworodek w domu, czystość musi być na najwyższym poziomie, prawie za każdym razem gdy miałam coś robić przy małej - zwłaszcza przy dupci, myłam ręce. Do tego mycie naczyń, butelek, siebie ;-) i całe dłonie miałam w szorstkich plamach. A swędziało jak ch....a. Na szczęście małą szybko zaczęła być "naręczna" ;-) czyli ciągle na rękach, ciągle przy mamie, że już nie tak łatwo było myć często ręce :-D

Anius starsznie współczuję. Wyrywano mi trzy ósemki i wiem co to za ból jak schodzi znieczulenie i potem jak nie mozna brać w moim przypadku ketonalu forte. Jeju naprawdę współczuję!!! Ja też bym chyba dała butle przez jeden dzień bo bez przeciwbolowego nie da rady,a apap to o kant... można potłuc:)

reklama
Do góry