Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anius tak dzisiaj lepiej ale plecy i tak bolą . Zrobiłam sobie zdjęcie tego siniaka i szantażuję M , że jak coś nie tak to pójdę z tym do sądui powiem ,że mnie bije
![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-danius tak dzisiaj lepiej ale plecy i tak bolą . Zrobiłam sobie zdjęcie tego siniaka i szantażuję m , że jak coś nie tak to pójdę z tym do sądu :-di powiem ,że mnie bije![]()
jolek oj, oj, oj współczucia dla doopci i plecow. Ale mały szantażyk nie jest zły ;-)
Ja zawsze jak schodzę po schodach z małą na rękach to przed oczami staje mi wizja upadku![]()

nie wiem kto wpadl na tak genialny pomysl.
Ostatnio cos sie zapowiadalo, ale chyba zmienila zdanie i pojechala do kogos innego.
Nie wiem na co sie teraz zdecydowac, czytalam troche o Nuvaringu i dosc to kuszace 
A u mnie @ nadal brakOstatnio cos sie zapowiadalo, ale chyba zmienila zdanie i pojechala do kogos innego.
Porzucilam Cerazette, bo po nich libido umarloNie wiem na co sie teraz zdecydowac, czytalam troche o Nuvaringu i dosc to kuszace
Kusi mnie tez metoda termiczna...
![]()

karmię piersią i nie wiem co mogę brać, a niestety nie mam z kim teraz Matika zostawić żeby lecieć na pogotowie stomatologiczne:-