reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

reklama
Hmm ja myslałam ze za 2 latka, ale teraz cos mysle ze 3 lub 4. Chociaż może wolałabym i wczesniej ale nie ma nawet takiej możliwości. Potrzebne by było wieksze mieszkanko.

a ja z innej beczki... w tydzień zeszło mi prawie 80 dkg z wagi... i cieszę się i martwię, bo nic nie robię a chudnę... karmię coraz mniej, jem sporo... stresów ni ma większych niż zwykle, seks też normalnie ... :eek::eek:

Martussa ja też tak mam że bez specjalnego wysiłku i ograniczania się w jedzeniu chudnę tylko się cieszyć. Z tym że ja teraz mam 62kg przy 178cm to ja już nie chcę bardziej....

Martussa 800 gram to może nie norma ale też nie dramat. Martwiłabym się przy 2 kg a tak też można;-)Ja też od kiedy Zosia skończyła pół roku zaczęłam chudnąć, a ograniczanie jedzenia ani mi w glowie. W nie całe 4 miesiące zgubiłam ponad 5 kg. Mama kazała mi iść na badania, ale ja tam się cieszę, a nie martwię.

martussa 80 dkg to wcale nie dużo :) no chyba, że mnie się tak wydaje...ja to mam taki metabolizm teraz, że wystarczy, że dwa dni ciastek nie podjem i już ważę 1 kilo mniej :| a nie chcę chudnąć więcej bom trupek!

a ja z innej beczki... w tydzień zeszło mi prawie 80 dkg z wagi... i cieszę się i martwię, bo nic nie robię a chudnę... karmię coraz mniej, jem sporo... stresów ni ma większych niż zwykle, seks też normalnie ... :eek::eek:
myślę, że nie masz się czym martwić, a raczej cieszyć się powinnaś. Ja czasem potrafię zgubić 2kg w dwa dni, ale nie utrzymuje się to u mnie. Bo jak zobaczę spadek na wadze, to zaraz nadrabiam :-p:-p:-p

Wiecie moje drogie.Dryptam sobie co dziennie po godzince, takim szybkim marszem,żebym sie spociła i no wiecie troche wytopiła:-p. Ale wczoraj nie byłam bo po ostatnim razie coś mnie bioderko bardzo bolało. Nie wiem co mi jest ,ale chwilami trace równowage i tak dziwnie mi się jedna [ lewa] noga blokuje.Wygląda to tak że ide sobie i nagle bach trace czucie w nodze i leże i kwicze .:-:)-:)-:)-(

reklama
hej kobitki
Ja w sobotę schodziłam z Niko ze schodów i na ostatnich 2 stopniach jak się poślizgłam tak cała jedna strona mojej łaskawej pani jest w różnych odcieniach fioletu . Guz na głowie i boli mnie łopatka i biodro .Jak gwizłam to tylko patrzyłam czy Niko się nie poobijał ,ale on tylko się wystraszył i zrobił minkę w podkówkę

Do góry