reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Emilcia... swietny filmik... bardzo mi sie podoba:tak:
I wszystkiego najlepszego dla Sławka;-)

A ja dzis smutna... mąż zgubił obrączkę, taka pierdoła, a tak dołuje... :-(
Jutro pojedziemy jej z rana szukac, bo dzis w ciemnosciach nic nie było widac..., ale to jak szukanie igły w stogu siana:-(

reklama
Dziękuję :-)
I dziękuję w imieniu Sławka :tak::-D

Asiowo mój brat też kiedyś zgubił obrączkę i znalazł ją!!! Oby Wam też się udało...

Anusia ja też mam Prenatal i też ok 30 zł dałam za 100 tab. I podobnie jak Gosia_k23 też zapominam o braniu... Nawet sobie przypomnienie ustawiłam w telefonie, ale to nic nie daje... :dry: Zresztą nie tylko o tym zapominam... :confused::zawstydzona/y::-p

Ja dziś rozpoczęłam 31 tydzień i myśl, że jeszcze tylko te kilka tygodni przeraża mnie, ale też bardzo cieszy :tak:

tak piszecie o tym rozpakowywaniu się to zerknęłam do listopadówek.. I tak mnie naszło... ciekawe która z nas pierwsza się rozpakuje? To niesamowite że jeszcze tak trochę i będziemy nasze maleństwa tulić, całować.... Ehh rozmarzyłam się:-)

Asiowo - uszka do góry! wierzę że się znajdzie!

Ja wykąpałam młodą ogląda bajkę i już robi się senna o 20:00 maszeruje do łóżka mam nadzieje że zaśnie szybko bo głowa mnie dziś boli cały dzień :-(

Asiowo oby się znalazła:tak:

Emilcia to tak ja ja ciągle o czymś zapominam ;-)największy obciach to było jak wyszłam o ginekologa i mu nie zapłaciłam :zawstydzona/y:

Już chyba tu nie zajrzę wiec miłego spokojnego wieczoru dla wszystkich :tak:

Dobry wieczor

Dotarlam do domku, zadowolona zreszta bo kupilam sterylizator w promocji z dwiema butelkami w komplecie i mam z banki a takze inne rzeczy do szpitala, juz prawiem mam wszystko, lekarka odradzila mi kupno laktatora bo powiedziala ze nie jest powiedziane z bedzie mi potrzebny a podobno jesli bedzie to tutaj dostajue sie za free:-)

Paula3 i ja się dolączam do zyczeń!! Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i duuuużo miłości!!!! :*:*:*

Ja zrobiłam filmik mojemu mężowi z okazji urodzin...
Nie jest super, bo to mój pierwszy, ale i tak jestem z siebie zadowolona!!
Tym bardziej, że mam zapchany nos, że ledwo oddycham i gardełko pobolewa, a siedziałam i wytrwale robiłam :-)
Z przerwą na zakupki:tak: Kupiłam sobie dziś dresik, żeby mieć w czym jutro iść na cmentarz!! Dresik, bo jest bardzo ciepły i na pewno nie zmarznę... Chociaż biorąc pod uwagę mój katarek nie będziemy zbyt długo, ale dres się przyda na sanki :-p

YouTube - Życzenia urodzinowe dla Sławka :)

Link do mojego filmiku :) Będę wdzięczna za oceny! :) Byleby szczere :tak:

Idę posprzątać, bo pestki dyni znowu dłubałam i syf mam :-p
I zjeść coś, bo głodna jestem...
A zjadłam dziś 2 monte, drożdzowke, 2 kanapki, 2 ziemniaki i 2 gołąbki (ale nieduże) i 2 banany i wciąż jestem głodna :confused:

Emilcia... swietny filmik... bardzo mi sie podoba:tak:
I wszystkiego najlepszego dla Sławka;-)

A ja dzis smutna... mąż zgubił obrączkę, taka pierdoła, a tak dołuje... :-(
Jutro pojedziemy jej z rana szukac, bo dzis w ciemnosciach nic nie było widac..., ale to jak szukanie igły w stogu siana:-(

Sliczny filmik, wzruszajacy:tak:

A teraz uciekam:-) Dobranoc:cool2:

Czesc styczniowki.
Emilka -filmik super.
Moje nerwy po melisie przeszly i po haribo wlasnie wrocilismy z Bern i bardzo dobrze , ze pojechalismy bo w domu to bym dzisiaj nie wysiedziala,mowie juz dobranoc i do jutra.

Witajcie mamusie!

Nadrobilam wreszcie to, co naskrobalyscie w ciagu ostatnich dni :-)

Mam za soba trzydniowy maraton wykladow z rachunkowosci, w sumie 24 godziny, myslalam, ze mi tylek od siedzenia odpadnie... Najgorsze ze synus rozpychal mi zebra w kazda strone i jestem cala obolala. No ale jak tu sie nie pochylac nad stolikiem i probowac cos pisac :baffled:

Witam wszystkie nowe stycznioweczki i gratuluje zdrowych dzidziusiow :-)

Piszecie o lataniu do toalety - ja mam inny problem - mi sie chce, czuje, ze mam pelny pecherz, a siku nie moge zrobic, no pare kropelek... wstaje i dalej czuje pelny pecherz... Nie wiem czy akurat maluszek gdzies na czyms lezy i cos blokuje, czy ciagle bakterie :confused:
Raczej sklaniam sie ku pierwszemu, bo to nie dzieje sie zawsze...Przewaznie jest jednak tak, ze siusiam na raty, czyli po troszku z krotkimi odstepami i moglabym tak z 5 minut siedziec i drobic. Ostatnio jak o to lekarza pytalam, to powiedzial, ze to jest normalne, ale nie jestem tego taka pewna :no:

Fajnie sie macie, ze mozecie jesc slodycze - ja dostaje jakiegos malpiego rozumu i jak raz zaczne, to potem konca nie widac i moglabym tak codziennie :cool2: Ale to akurat nie wina ciazy - jestem slodyczoholiczka :-D Wole jednak teraz w zamian zjesc cos zdrowszego i przyjazniejszego figurze :-D

Dzisiaj wyjelam z szafy gruby szalik i czapke... rano bylo tylko 0,5 stopnia na plusie. A musze pochwalic mojego meza, bo dzisiaj z racji moich wykladow pojechal sam na zakupy i wszystko kupil co chcialam, a musze tu nadmienic, ze on nienawidzi zakupow i jest w tej kwestii zupelnie nieporadny, i zawsze jezdzimy razem. Wiec jestem naprawde dumna z niego :-) Teraz zyskalam pewnosc, ze jak dzidzius sie urodzi, to da rade pozalatwiac pare rzeczy sam :-)

Pumpkin - ja to nie jestem tak daleko z Housem, ogladam sobie na AXN dopiero 4 sezon bo leca powtorki. Chyba nowsze odcinki sa na dwojce jak sie nie myle i te pewnie ogladasz, ale ja czekam na spokojnie, bo moj malzonek go nie lubi :-).
Hehe swoja droga dobry z niego aktor, jak ludzi w realu potafi do siebie zrazic :-D

Ostatnio czuje przez brzuszek pod reka raczki albo nozki malenstwa jak sie wierci, w kazdym razie cos chudego i koscistego :cool2: Czekam na odciski stopek :-)
A brzusio rosnie w ekspresowym tempie, musze juz oliwkowac trzy razy dziennie, bo skora boli i ciagnie :szok:

Ale ten Kenny G fajny... musze koniecznie kupic plyte naszemu synkowi, bo ja sie juz zakochalam :-)

Pozdrawiam cieplutko i uciekam

A ja siedze i ziewam ale bede twarda i nie pojde spac bo poluje na rzeczy na e-bayu:-)Jeszcze godzina i sie moje upatrzone aukcje koncza...
Siedze i podjadam a to banan a to mandarynka a to cukierek...chyba pekne:-D

reklama
Gosia_k23 ja odpukac teraz nie mam skurczow łydek ani ud ale w pierwszej ciąży poznalam smak tego problemu...
Mąż jednak troskliwy i kupił mi Pregnavit 30szt za 35zł no sa drogie ale bardzo dobrze dzialaja na mnie maja bogaty sklad ....

Do góry