reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Czesc Dziewczyny!!!
Juz wlasciwie nie bywam na tym forum ale musze cos Wam powiedziec.
Kiedys pisalam o adapterze do pasow bezpieczentwa, ktory sobie kupilam. Wczoraj, niestety, mialam okazje przekonac sie, ze jest na prawde przydatny. Mialam wypadek a raczej kolizje samochodowa, bo na szczescie nikomu nic sie nie stalo. Samochod raczej do naprawy sie nie nadaje; zawita na zlomowisku.
W kazdym razie, dzieki temu adapterowi poczulam jak sila uciskowa pasow "przeniosla sie" na nogi a nie na brzuszek - choc nie jest za duzy jeszcze.

SZCZERZE POLECAM TEN ADAPTER!!!!!

Zycze Wam i Waszym Dzieciaczkom duzo zdrowia i spokoju!!!!
By Wasze ciaze nie byly "naszpikowane" takimi negatywnymi emocjami, jak moja. Co chwile cos...

reklama
Juz po raz kolejny słyszałam , że pampersy dla dziecka lepiej sprowadzane z niemiec kupić. POdobno dużo lepszejjakości są - słyszałyście coś na ten temat?. Chodzi przede wszystkim o te New born. Że są też mniejsze od naszych i lepiej na noworodka pasują

Tak słyszałam (o newborbach nie, ale o jakości tak). Są prawie wszędzie (na bazarkach) ludzie którzy sprzedają proszki i inne "chemie" z niemiec - warto się umówić na pampersy z takim kimś i kupować u niego - z reguły taniej i lepsze sa niż te w naszych sklepach. Niestety u nas pan nie sprzedaje pieluch :-(

A ja mam na koncie pierwszą sukienkę :-D
DSC01387_669x502.jpg

I jeszcze w lidlu byłam...
DSC01386_669x502.jpg

AsiaKC jaka slodka ta sukienka :)
Ja teraz czekam na dostawe pieniazkow i wtedy zabieram sie za kupno kosmetykow ,smokow ,szczotki do butelek ,itd z ciuszkami juz koniec na razie bo mam mase :-D

effa- dobrze, że nic sie nie stało!

odwiedzaj nas czasem, ostatnio zastanawiałam się, co u Ciebie? :tak:

Ale chwal sie jak poprzychodzą!

Sukienka całe 3 zł mnie kosztowała :-) Była jeszcze fajna różowa polarkowa, ale rozmiar taki że na lato by wypadła - to za ciepło jednak.

reklama
ja pisalam kiedys o tych pieluchach -wlasnie o newborn - mialam rozmiar 2 niemieckie i byly super. Polskei tylk o1 maja ta warstwe fajnie wchlaniajaca, 2 jzu sa zwykle, a niemieckie 2 byly takei jak polskie 1 wlasnie :tak:
Bylam bardzo zadowolona :-) :tak:

Asia -sliczna sukieneczka :tak:

Do góry