reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

to Ci się Dagmar poszczęściło.. :)

ja dzisiaj będę na wysokich obrotach.. w nocy nie spałam.. jedynie teraz ze 3 h załapałam snu...
siły już nie mam.. albo mi tak w tej ciąży odbija albo ja nie wiem.. ale strasznie sie wszystkim przejmuje.. i mam ochote nakrzyczeć na kazdego kto jest w pobliżu..

wczoraj miałam akcje w tesco..
strasznie mnie brzuch bolał.. tzn łapały mnie dość mocne skurcze jeden jak stalam w kolejce a dwa przy kasie.. a kolejki nie z tej ziemii .. juz chcialam isc na informacje i tam to skasowac nagle widze ze idzie kasjerka.. no i trafilo ze weszla na kase przy ktorej ja stałam no i podchodze pierwsza taka na pół zgieta.. a taka stara baba sie mi ryje i drze morde na mnie ze to ona ta kasjere zalatwiła i ona ma pierwszenstwo..!!
a ja miedzy jednym skurczem a drugim
'Ty stara lampucero nie widzisz zem kobieta w ciąży a do tego chyba zaczynam rodzić?' ( a do porodu daleko :-D )
a ona dalej swoje.. podeszlam kulturalnie wcisnelam sie brzuchem i mnie kasjerka skasowala.. a ta mi za plecami
'bo puszcza sie taka a potem oczekuje pierwszenstwa'
to ja sie odwracam lapie za aparat zrobiłam jej zdjecie i gadam do niej
'to poczeka pani teraz ladnie w domu na list ze sadu bo sie postaram zeby wytoczyc pani sprawe o zniesławienie'
hahahaha :-D byście widziały jej minę.. :-D
Co za babiszon!!!!!!!! Wnerw totalny. Ja to bym chyba jej przyłożyła. Stare baby śa najgorsze! Kur... seksu im brakuje już czy co!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja po takich słowach to chyba bym jej nawrzucała i to niezle .....albo bym ja czyms uderzyła normalnie .... za takie słowa..... i ze jeszcze hormony grasuja to tymbardziej wieci tak w miare spokojnie zaaregowałas brawo! ja bym tak nie umiała :tak:
uderzyłabvym i jeszcze bym miala problemy..co nie zmienia faktu ze chcialam.. :-D
Co za babiszon!!!!!!!! Wnerw totalny. Ja to bym chyba jej przyłożyła. Stare baby śa najgorsze! Kur... seksu im brakuje już czy co!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pewno brakuje :-D
hahaha chyba bez kitu im brakuje ;-)
nam też niedługo zacznie brakować :-D

Hej laseczki ale mi smaka od rana narobilyscie ja bym tez ten przepis na 3 bita poprosila:)
AnooLa nie wierze co za baba ale dobrze jej powiedzialas tak trzymac!!!
Georgina fotki cudowne ciesze sie ze malutka zdrowa tak spojrzalam na swoje usg z ciekawosci i ja mam lozysko stadium 1 hehe wiec chyba za szybko nie urodze:)
Zmykam sie kapac.

hahaha chyba bez kitu im brakuje ;-)
Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest

Szczerze to mi już też brakuje. Ale to z mojej winy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mój chce i co trochę akcję by rozpoczynał a ja jakąs mam blokade bo te kilogramy i już roztępy... ehhhh:-( muszę sobie cos w głowie poprzestawiać zwłaszcza, że już się obraża, że myśle, że mu przeszkadza brzuszek i roztępy a tak nie jest
mojemu brzuszek nie przeszkadza ale ma mnie za blachare wiec nie bede sie z nim kochac.. ;)
boszzz jaki on jest pusty.. bo sie nam wczoraj auto zepsulo.. ( co z tego ze od pol roku debil szuka auta juz nie jedno mielismy kupowac to zawsze cos sie mu nie podoba) i mu odpaliłam ze wiecej z nim nie pojade bo musialam tyrac dwa kilosy na nogach do domu bo on ofc nie wzial ze soba telefonu..i nie mogl po nikogo zadzwonic. wydarlam sie na niego zeby w koncu zmienil to auto bo niedlugo jak flinstony jezdzic bedziemy.. to mi najpierw pojechal tekstem zebym sobie wziela od swojej mamy chevroletta i jezdzila nim a potem ze zachowalam sie jak blachara.. taa tylko ze potem lezalam plackiem bo mi sie brzuch stawial to to juz go nie obchodzi.. i od wczoraj sie do niego nie odzywam !

a wieczorem znowu wielkie przepraszam.. a w poszanowaniu mam takie cos...zawsze jak cos mu nie wyjdzie to musi morde drzec.. niech sobie idzie poryczec na dwór.. a nie ze ja musze wszystkiego słuchać.. se podejme plan i na grudzien wyeksmituje do mamy co sie nie bede musiala denerwowac.. O!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

Wczoraj zrobiliśmy z moim M małe zakupy :szok: 300 ponad poszło .....

Dokupiłam kosmetyki, puder, waciki do uszków, oliwkę, sudocrem, ceratke do wózka, termoopakowanie, wymieniłam sterylizator na elektryczny tufi,wkładki laktacyjne, podgrzewacz, 2 ręczniczki małe bo z kapturem juz mam 3 :tak:, szczotkę do smoczków i butelek, szczotkę do włosów i chyba wsio .....

:confused:

Dla dzidzi mam już wszystko ......:happy2: ulga, że zostały tylko pampy :)
Jeszcze dla siebie muszę pokupować :) ale to już następnym razem czyli pewnie dzisiaj zaciągne męża hehe ;D

Dżin nic mi nie dał na kaszel, ale zaczyna juz przechodzic samoistnie :tak:tylko po katarze krwotoki z nosa wróciły :/

A i obcinają mi z pensji po 250 zł :/ wszczełam awanturę i coś zaczynają odbijać piłeczkę bo przecież płaci mi ZUS a nie oświata :/

Do góry