mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jutka ale Twoje córeczki rosnąTrzymamy kciuki żebyście jak najszybciej byli wszyscy w domku
Mama Stacha dziwny ten lekarz,widocznie nie lubi marudzenia.... ale globulki bierz. Co do tętna to jest oki, ja jestem pod ktg czesto podłączana i róznie te serduszko bije, czasmai mam 128, czasami 140 a położna mówiła ze to ok
Mexi co do stelarza i wpinanego fotelika to tzreba brac pod uwage czy sie bedzie z tego korzystało;-) ja miałam to przy Antku i skorzystałam raz wiec teraz już sobie odpuściłam. Poza tym zauwazyłam, ze wiele mam tak spaceruje ze swoimi dziecmi, zamiast do budki to w foteliku. chyba nie wszyscy mają świadomość,że dziecko szczególnie noworodek nie możedługo prezbywac w jednej pozycji w foteliku, to bardzo niezdrowe dla tego malutkiego kręgosłupka.
No ale każdy swoje ma, moja koleżanka swojego 2 miesięcznego synka sadzatweirzdi ze on tak lubi i tak tzreba. Puknąćw łeb takiej matce.....no ale ona wie swoje, jej dziecko, jej głupota.
jak do wszystkiego tak i do fotelika trzeba zachowac zdrowy umiar !! ale akcja w stylu wyskok do sklepu czy przychodni jest jak najbardziej OK