reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Aha rozumiem. :-) Choć z drugiej strony, to zawsze można przełożyć dziecko z fotelika do wózka i chyba też nie ma problemu ze śmiganiem po sklepie no nie? :confused:
no tak ale wtedy musisz sie meczyc jeszcze ze wpieciem gondoli na stelaz.. no i niepotrzebnie ja targac
a tak sie tylko stelaz rozlozy i zamontuje fotelik :-D
w kazdym razie ja tak bede robic :)

reklama
Czemu to tak dlugo trwa?Ile zaplacilas za wystawienie tego kombinezonu?Ja mam pare ciuchow i moze tez cos bym wystawila.

jeszcze nic nie zapłaciłam. allegro pobiera hmmm prowizję za wystawiony i sprzedany przedmiot w zależności za ile ktoś go wylicytuje. do tego opłaty za wystawienie aukcji, dlatego różnie to bywa, ale nie są to jakieś duże pieniądze. za samo wystawienie aukcji policzyli mi 1,50 zł.

był gdzieś na cudeńkach, zaraz Ci poszukam.

1002801.jpg

Jutka, one są prześliczne!!!! już mnie kciuki bolą, bo cały czas je za Was trzymam, ale widzę, że się opłaca! :tak: oby tak dalej!
KOMBINEZON SŁODZIUTKI!!! A jaki rozmiar i ile byś chciała za niego ?

Najlepsza jest okolo 3 kg:tak:
Zgadzam sie ,choc penwie jak rodzice drobni sa to i dzidzi moze nie dobic do 3kg !

Co lekarz to inna opinia !

Kopciuszku - za aukcje placisz ok 1 zł ,( zaleznie od zaznaczenia opcji za ktore placisz wybierajac np.jak chcesz miec wyrozniony tytul z posrod innych aukcji placisz dodatkowe chyba 2 zł itp ....jednak przewanzie za wystawienie normalnej aukcji bez cudowania placi sie 1zł- 1,5 zł

Ja wystawiam caly czas cos ...teraz wystawialm netbooka bo maz przywiozl z Belgii a nie potrzebny byl nam jak maly ma stacjonarny komputer a ja laptopa ...za wystawienie aukcji zapalcilam ok 6 zł ( bo se wybralam rozne opcje ) sprzedalam go za 750 zł + 30 zł przesylka ,a allegro sciagnelo prowizje od sprzedazy w kwocie 18 zł :) wiec aukcja kosztowala mnie 24 zł a netbook sprzedany :) i kasa zarobiona :)

Aha rozumiem. :-) Choć z drugiej strony, to zawsze można przełożyć dziecko z fotelika do wózka i chyba też nie ma problemu ze śmiganiem po sklepie no nie? :confused:
NO ale tak musisz taskac gondole i ja poznije montowac !Fotelik wymyslono dla wygody :) Ale oczywiscie to rzecz gustu !

Jutka ale Twoje córeczki rosną:tak: Trzymamy kciuki żebyście jak najszybciej byli wszyscy w domku:tak:

Mama Stacha dziwny ten lekarz,widocznie nie lubi marudzenia.... ale globulki bierz. Co do tętna to jest oki, ja jestem pod ktg czesto podłączana i róznie te serduszko bije, czasmai mam 128, czasami 140 a położna mówiła ze to ok:tak:

Mexi co do stelarza i wpinanego fotelika to tzreba brac pod uwage czy sie bedzie z tego korzystało;-) ja miałam to przy Antku i skorzystałam raz wiec teraz już sobie odpuściłam. Poza tym zauwazyłam, ze wiele mam tak spaceruje ze swoimi dziecmi, zamiast do budki to w foteliku. chyba nie wszyscy mają świadomość,że dziecko szczególnie noworodek nie możedługo prezbywac w jednej pozycji w foteliku, to bardzo niezdrowe dla tego malutkiego kręgosłupka.
No ale każdy swoje ma, moja koleżanka swojego 2 miesięcznego synka sadza:szok: tweirzdi ze on tak lubi i tak tzreba. Puknąćw łeb takiej matce.....no ale ona wie swoje, jej dziecko, jej głupota.

Czesc Kobiety:D

Wiem dawno mnie nie bylo:-p Ale taka zalatana jestem, ze szok!

U nas dobrze. Moje dziewczynki dzięki Bogu mają się coraz lepiej.
Mają juz powyciągane sondy i jedzą z butelek:D
Także wszystko idzie ku lepszemu uffff....
Muszą jeszcze teraz nabrac ciałka i wreszcie będę mogła zabrac je do domu! Wypatruję tej chwili z takim utęsknieniem, że nawet niepotrafię tego opisac...

Chcialam razem z moimi dziewczynkami jeszcze raz bardzo podziekowac Wam za pomoc. Naprawde uratowlyscie mi zycie! Jeszcze raz dziekujemy!!!

picture11059.jpg

picture11058.jpg

Aktualne fotki:-)
One są przepiękne!!

Jutka ale Twoje córeczki rosną:tak: Trzymamy kciuki żebyście jak najszybciej byli wszyscy w domku:tak:

Mama Stacha dziwny ten lekarz,widocznie nie lubi marudzenia.... ale globulki bierz. Co do tętna to jest oki, ja jestem pod ktg czesto podłączana i róznie te serduszko bije, czasmai mam 128, czasami 140 a położna mówiła ze to ok:tak:

Mexi co do stelarza i wpinanego fotelika to tzreba brac pod uwage czy sie bedzie z tego korzystało;-) ja miałam to przy Antku i skorzystałam raz wiec teraz już sobie odpuściłam. Poza tym zauwazyłam, ze wiele mam tak spaceruje ze swoimi dziecmi, zamiast do budki to w foteliku. chyba nie wszyscy mają świadomość,że dziecko szczególnie noworodek nie możedługo prezbywac w jednej pozycji w foteliku, to bardzo niezdrowe dla tego malutkiego kręgosłupka.
No ale każdy swoje ma, moja koleżanka swojego 2 miesięcznego synka sadza:szok: tweirzdi ze on tak lubi i tak tzreba. Puknąćw łeb takiej matce.....no ale ona wie swoje, jej dziecko, jej głupota.
Masz racje Marta ,fotelik jest wykorzystywany tylko i wylacznie naprzyklad na zakupach itp i taka sytuacje tutaj opisalysmy ....spacery dlugie w takim foteliku to zabojstwo dla kregoslupa malenstwa ,wiec ja bede korzystac z tej wygody ale tylko wybierajac sie na zakupy w duzym markecie !spacerki w gondoli tylko.

reklama
KOMBINEZON SŁODZIUTKI!!! A jaki rozmiar i ile byś chciała za niego ?

jak już pisałam kupiłam go za 60 zł i za tyle wystawiam na allegro, z możliwością licytacji od 10 zł. wg metki to rozmiar 0-3 miesiące ale wypada troszkę większy. nowy bez metki, wyprany przeze mnie w Jelpie Soft.

Do góry