reklama
_karincia_
Fanka BB :)
A w ajki sposó można zamówic na próbę?? Na stronie internetowej gdzieś??Mju one sa troche rozciagliwe cos jakby stretch. Caloksztaltem podobne sa do pampers tylko sa ciut sztywniejsze cos jak huggies.Mozna od dni na probe zamowic probke 6szt i sprawdzic. Ja jestem bardzo zadowolona![]()

Kurcze ten czas tak szybko leci... aż przeraża mnie myśl że zaraz nowy fotelik trzeba kupić

Do tego już mi sie Synek prawie nie mieści

azorek84
mama Amelii 2009
my juz kupilismy pieluszki 4

rany a niedawno 1 byly lekko przyduze hehehedupka rosnie hihihi Amelka na dlugosc to ma jeszcze z jakies 4 cm w gondoli a maz sie smieje ze lada dzien nogi jej wyjda z wozka;-)

kaskax25
mama wspaniałej trójki
Tak mozna na probe zamowic na tej stronce internetowej co podawalam. Ponoc grosze licza sobie za toA w ajki sposó można zamówic na próbę?? Na stronie internetowej gdzieś??
Kurcze ten czas tak szybko leci... aż przeraża mnie myśl że zaraz nowy fotelik trzeba kupić
Do tego już mi sie Synek prawie nie mieściNa razie wyjęłam tą wkładkę ale i tak niedługo trza będzie nowy zakupić
![]()

A swoja droga karincia chyba dawno nie pokazywalas nam swojego malucha, az ciekawa jestem ze tak urosl ze w fotelik sie nie miesci

anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja tez ostatnio zaczelam uzywac pieluszek DADA,kupil mi ktos z rodziny i nic malej nie bylo,zadnego uczulenia i nie przemakaja , wiec po co przeplacac...3 troche rzeczywiscie dlugie,ale za to kupa nie wyplywa...he,he....

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja bałam się kupić w Biedronce te Dady bo nie wiem czy rozmiar tych najmniejszych jest porównywalny do 2 pampersa?
A chusteczek używam najtańszych Dzidziusiowych kupiłam taki sześciopak w hipermarkecie za 23zł. I w sumie wszystko jedno mojej czym ją wycieram, więc nie będę kupować innych. Ale wczoraj się zastanawiałam nad tymi Dada właśnie.
A chusteczek używam najtańszych Dzidziusiowych kupiłam taki sześciopak w hipermarkecie za 23zł. I w sumie wszystko jedno mojej czym ją wycieram, więc nie będę kupować innych. Ale wczoraj się zastanawiałam nad tymi Dada właśnie.
Ostatnia edycja:
_karincia_
Fanka BB :)
Fakt Kasiu dawno mojego Malucha nie pokazywałamTak mozna na probe zamowic na tej stronce internetowej co podawalam. Ponoc grosze licza sobie za to
A swoja droga karincia chyba dawno nie pokazywalas nam swojego malucha, az ciekawa jestem ze tak urosl ze w fotelik sie nie miesciBo Miloszek to kawal chlopa pewnie blisko osemke wazy ale spokojnie mysle ze jeszcze kilka miesiecy pojezdzi

reklama
No i BB się bardzo przydaje. Idę zadzwonić do mamy by kupiła chusteczki Dada
)).
Do Biedronki ma blisko
)). Zawsze 12 zł w kieszeni zostaje
)). Jak na razie mama nie miała uczulenia na żadne więc na Dada mam nadzieję też nie będzie mieć
)))))).
Do Biedronki ma blisko