reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

KASIA a czy te pieluchy mają elestyczne napki tak jak papmki?

A ja dziś kupiłam w Smyku Antkowi śpiochy - oczywiście z jeżykiem i podpisem "bad hair day" jak znalazł dla Antoniego hi hi hi :-D

reklama
Mju one sa troche rozciagliwe cos jakby stretch. Caloksztaltem podobne sa do pampers tylko sa ciut sztywniejsze cos jak huggies.Mozna od dni na probe zamowic probke 6szt i sprawdzic. Ja jestem bardzo zadowolona:tak::tak:

Mju one sa troche rozciagliwe cos jakby stretch. Caloksztaltem podobne sa do pampers tylko sa ciut sztywniejsze cos jak huggies.Mozna od dni na probe zamowic probke 6szt i sprawdzic. Ja jestem bardzo zadowolona:tak::tak:
A w ajki sposó można zamówic na próbę?? Na stronie internetowej gdzieś?? :tak:

Kurcze ten czas tak szybko leci... aż przeraża mnie myśl że zaraz nowy fotelik trzeba kupić :baffled:
Do tego już mi sie Synek prawie nie mieści :-D Na razie wyjęłam tą wkładkę ale i tak niedługo trza będzie nowy zakupić :tak:

my juz kupilismy pieluszki 4:szok::szok::szok::szok:rany a niedawno 1 byly lekko przyduze hehehedupka rosnie hihihi Amelka na dlugosc to ma jeszcze z jakies 4 cm w gondoli a maz sie smieje ze lada dzien nogi jej wyjda z wozka;-)

A w ajki sposó można zamówic na próbę?? Na stronie internetowej gdzieś?? :tak:

Kurcze ten czas tak szybko leci... aż przeraża mnie myśl że zaraz nowy fotelik trzeba kupić :baffled:
Do tego już mi sie Synek prawie nie mieści :-D Na razie wyjęłam tą wkładkę ale i tak niedługo trza będzie nowy zakupić :tak:
Tak mozna na probe zamowic na tej stronce internetowej co podawalam. Ponoc grosze licza sobie za to:sorry::sorry:

A swoja droga karincia chyba dawno nie pokazywalas nam swojego malucha, az ciekawa jestem ze tak urosl ze w fotelik sie nie miesci:szok:Bo Miloszek to kawal chlopa pewnie blisko osemke wazy ale spokojnie mysle ze jeszcze kilka miesiecy pojezdzi:tak::tak:

Ja tez ostatnio zaczelam uzywac pieluszek DADA,kupil mi ktos z rodziny i nic malej nie bylo,zadnego uczulenia i nie przemakaja , wiec po co przeplacac...3 troche rzeczywiscie dlugie,ale za to kupa nie wyplywa...he,he....:-D:-D:-D

Ja bałam się kupić w Biedronce te Dady bo nie wiem czy rozmiar tych najmniejszych jest porównywalny do 2 pampersa?
A chusteczek używam najtańszych Dzidziusiowych kupiłam taki sześciopak w hipermarkecie za 23zł. I w sumie wszystko jedno mojej czym ją wycieram, więc nie będę kupować innych. Ale wczoraj się zastanawiałam nad tymi Dada właśnie.

Ostatnia edycja:
Tak mozna na probe zamowic na tej stronce internetowej co podawalam. Ponoc grosze licza sobie za to:sorry::sorry:

A swoja droga karincia chyba dawno nie pokazywalas nam swojego malucha, az ciekawa jestem ze tak urosl ze w fotelik sie nie miesci:szok:Bo Miloszek to kawal chlopa pewnie blisko osemke wazy ale spokojnie mysle ze jeszcze kilka miesiecy pojezdzi:tak::tak:
Fakt Kasiu dawno mojego Malucha nie pokazywałam :tak: więc ide wstawić zdjęcie :-p

reklama
No i BB się bardzo przydaje. Idę zadzwonić do mamy by kupiła chusteczki Dada :))).
Do Biedronki ma blisko :))). Zawsze 12 zł w kieszeni zostaje :))). Jak na razie mama nie miała uczulenia na żadne więc na Dada mam nadzieję też nie będzie mieć :))))))).

Do góry