mamusia2008
mamusia Karolinki
mamuski jakie witaminki dajecie dzieciaczkom?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podaję Cebion multi ale tylko jak widzę że coś je zaczyna łapacmamuski jakie witaminki dajecie dzieciaczkom?
mamuski jakie witaminki dajecie dzieciaczkom?
Edzia a nie za duzo tej witaminki C????? wiesz jak cebionmulti podajesz to moze zrezygnuj z cebionu zwyklego??Cebion, cebionmulti, i vigantol![]()
no tez tak mysle ze Alanek za duzo dostaje tej witaminy CEdzia a nie za duzo tej witaminki C????? wiesz jak cebionmulti podajesz to moze zrezygnuj z cebionu zwyklego??
My podobnie jak Kokusia na codzien dostaje cebionmulti a gdy coś niewyraźny zaczyna byc to dostaje wapno![]()
Edzia a nie za duzo tej witaminki C????? wiesz jak cebionmulti podajesz to moze zrezygnuj z cebionu zwyklego??
My podobnie jak Kokusia na codzien dostaje cebionmulti a gdy coś niewyraźny zaczyna byc to dostaje wapno![]()
Ja daję tylko vigantol i czasem cebion, jak coś ją bierze, pytałam czy dawać w okresie jesiennym jakieś dodatkowe witaminy i nie kazała, bo przecież w jedzonku też są witaminyMoże macie rację, ale ja za każdym razem pytam moją pediatrę, i ona twierdzi, że te witaminy mam dawać, aż do roczkui kogo mam słuchać
![]()
Ja to wszystko wiem kochane, że witaminy mamy i w mleczku, i w jedzonku, soczkach itp. ale boję się robić inaczej niż pediatra mi każeJa daję tylko vigantol i czasem cebion, jak coś ją bierze, pytałam czy dawać w okresie jesiennym jakieś dodatkowe witaminy i nie kazała, bo przecież w jedzonku też są witaminy
a po ile kropelek dajesz każdej???? Nam w poprzedniej przychodni w obecnej lekarki kazały podawać po 5 kropelek cebionmulti dziennie, a gdy kiedys podczas kuracji żelazem trzecia lekarka ( gdyż nie bylo naszej) kazała zakwaszac do tego organizm dodatkowo cebionem zwyklym nasza pediatra powiedziala zebu zostawic tylko jedne witaminki bo zbyt zakwaszony organizm jak jest to tez nie dobrzeMoże macie rację, ale ja za każdym razem pytam moją pediatrę, i ona twierdzi, że te witaminy mam dawać, aż do roczkui kogo mam słuchać
![]()
no tez slyszalam ze przedawkowanie jest nawet gorsze niz niedobora po ile kropelek dajesz każdej???? Nam w poprzedniej przychodni w obecnej lekarki kazały podawać po 5 kropelek cebionmulti dziennie, a gdy kiedys podczas kuracji żelazem trzecia lekarka ( gdyż nie bylo naszej) kazała zakwaszac do tego organizm dodatkowo cebionem zwyklym nasza pediatra powiedziala zebu zostawic tylko jedne witaminki bo zbyt zakwaszony organizm jak jest to tez nie dobrze![]()