reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witam się i ja :-)

Jakoś tak cicho się zrobiło na tym wątku :-) Jeszcze nie zaglądałam na "tajniacki", ale mam pewne obawy że nie dam rady nadrobić.

Witam nowe Śnieżynki i ponownie witam wracające :-D

Ja mam dzisiaj masakrę w robocie więc pewnie dopiero później się odezwę.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

reklama
No wlasnie odkad jest "tajniacki dzial" to tu pustki....
Moze od razu trzeba było założyc zamkniety :)))))
U nas po wczorajszej wizycie ok.
Szyjka co prawda nadal miękka ale zamknieta wiec na tym etapie ciązy to dobrze!!!!!!
Maluszek rosnie choc ginka nie zmierzyla mi go. Fikal koziolki i ruszal nożkami mój bąbelek!!!!!!

To tyle z wizyty nastpna 24.11

Dzień doberek Śnieżynki:-D

Jestem aktualnie w 26 tygodniu 5 dniu ciąży. Będziemy mieli córcię. Tak wskazuje USG, no ale póki nie zobaczę to nie uwierzę ;-)

Witamy serdecznie i gratuluję córeczki:-D mojej imienniczki, bo ja też jestem Ania:-)

no i jestem... pamięta mnie ktoś jeszcze?...:no: Wreszcie, po wielu bojach z firmą INEA (wrrr) mamy internet. Miałam nadrobić zaległości, ale zrobiło się tego ponad 400 stron!!!:-)
Powiem w skrócie, że mała rusza się już jak wiercipiętka, byłam na usg połówkowym i wszystko jest w porządku (tylko za dwa tyg idę na poprawkę, bo mała w ostatniej chwili zasłoniła serduszko i jest tylko do połowy zbadane. Ale doktorek powiedział, że jest chyba ok, ale on musi to widzieć wyraźnie. Staram się o tym nie myśleć...)
Poza tym mam już ubranka, ktre dostałam w spadku od rodzinki i jedna połowę wyprasowałam a drugą zostawiam na jutro. Sama przyjemność:-)
Mam nadzieję, że wszystko w porządku i Wasze brzuszki rosną zdrowo. Od dziś będę tu codziennie. Słowo skauta:)

Kochana pewnie, że pamiętamy:-D a jeszcze pisałaś, że przez jakiś czas nie będziesz miała neta, więc wybaczamy:-) super, że z córeczką wszystko w porządeczku;-)

hej,dziś dzwoniłam do mojej Pani gin.z Polski i ona powiedział mi,że z cytologii nie może stwierdzieć czy mam tego wirusa hpv.Sama nie wiem już komu mam wierzyć:(

Kochana tylko się nie denerwuj:confused: spokojnie wybierz się jeszcze na dodatkowa badania i wtedy się wszystko wyjaśni:tak:

Witam serdecznie :)
jestem nowa na forum termin mam na 6 lutego, bedzie córeczka Helena :)

Witamy serdecznie w gronie Lutówek i gratuluję córeczki:-D

Poza tym muszę się wam pożalić. :-(
Nie mam do tej pory dostępu do zamkniętego wątku, a tak bym sobie chciała z Wami pogadać :-:)-:)-(
Już pisałam i do Pandorki i do Mamy Sówki, ale żadna nie odpowiada :-:)-(
Drogie Bravo, co robić?
kalemeon już napisałam wiadomość do pandorki, bo ona robi listę dziewczyn, która w piątek wyślę do admina:-D musisz uzbroić się w cierpliwość:tak:

Kochane ja dziś byłam na tej glukozie 50g i powiem, że wcale nie było tak najgorzej:-p co prawda było to słodkie, ale bez przesady, żeby było jakieś ohydne:szok: najgorsze dla mnie było to, że musiałam być na czczo i, że przez godzinkę nie mogłam nic jeść, ale jakoś przeżyłam :-D a Bartuś wtedy kopał mnie jak szalony domagając się jedzenia;-) wyniki będą dziś po 14, ale nie wiem czy je dziś odbiorę:confused:

Dziś dalej jestem u rodziców i może dziś Mężuś wróci, a jak nie to jutro, ale oczywiście jeszcze nic nie wiadomo
:eek:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-D

Szyjka co prawda nadal miękka ale zamknieta wiec na tym etapie ciązy to dobrze!!!!!!
Maluszek rosnie choc ginka nie zmierzyla mi go. Fikal koziolki i ruszal nożkami mój bąbelek!!!!!!

To tyle z wizyty nastpna 24.11

to wspaniale!!!

Troszkę mnie dziwi, że tak późno dają wam posłuchać serduszka. My słuchamy serduszka przy każdym najmniejszym badanku, czy wizycie. W sumie chyba już z milion trzysta tysięcy razy. Coś wspaniałego. Dziś ;-)

My też często słuchamy serduszka. Chodziło o jego budowę:)

Witam serdecznie :)
jestem nowa na forum termin mam na 6 lutego, bedzie córeczka Helena :)

Witamy:) Moja Zosia będzie miała na drugie Helena:) Po Prababci.
Cześć Dziewczynki :-)
Co tam u Was słychać w ten zimny poranek?
We Wrocławiu spadł śnieg. Aż byłam w szoku jak zobaczyłam białość za oknem :szok:

Dziś mój J. obudził mnie słowami: śnieg spadł! A ja: ehe, jaaasne. A tu masz! W Poznaniu też biało:-)
hej,dziś dzwoniłam do mojej Pani gin.z Polski i ona powiedział mi,że z cytologii nie może stwierdzieć czy mam tego wirusa hpv.Sama nie wiem już komu mam wierzyć:(
Z cytologii można podobno tylko stwierdzić, czy jest jakieś zapalenie, no czy coś się dzieje. A dopiero kolejne badania mogą wykazać czy to wirus, nadżerka czy coś innego. Nie martw się na zapas. Moją znajomą też straszyli bez sensu i się okazało, że miała tylko lekkie zapalenie.

PS. Cześć dziewczyny:-)

Kochana pewnie, że pamiętamy:-D a jeszcze pisałaś, że przez jakiś czas nie będziesz miała neta, więc wybaczamy:-) super, że z córeczką wszystko w porządeczku;-)

kalemeon już napisałam wiadomość do pandorki, bo ona robi listę dziewczyn, która w piątek wyślę do admina:-D musisz uzbroić się w cierpliwość:tak:

Ale jaki tajniacki dział? Ja chcę wejściówkę! To dlatego wczoraj tak rzadko się odzywałyście? A ja już myślałam, że w tv jakiś fajny serial leci i to dlatego:-) Proszę o przyjęcie mnie na listę oczekujących:-) Już piszę do pandorki:-)

reklama
][/FONT]Jakoś tak cicho się zrobiło na tym wątku :-) Jeszcze nie zaglądałam na "tajniacki", ale mam pewne obawy że nie dam rady nadrobić

Czarodziejko super wieści :)

A co do wątku zamkniętego. To nadal ciężko być na bieżąco na jednym i drugim, choć nie jest aż tak źle. Może gdyby od razu był zamknięty to byłoby lepiej. No, ale co zrobić. Mi w sumie to obojętne bo i tak nikt mnie nie zna i nie wstydzę się mówić o większości spraw.

Do góry