reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
taaaaak.... sama nie wiem czy tak zajefajnie:)))
Poki co to panika ale damy rade :o)))
W razie czego bede Wam wyc tu na forum ;o)

To zostajesz zdyskfalifikowana z naszego kontestu wagi ciezkiej...zostaje Ja Iza Rechot I kejt narazie...bo ty przytylas nbiby 10 czy 11 kg ale z BLIZNIAKAMI!!!! a to jest oszustwo haha

No to sie uspokoilam,bo myslalam ze to tylko moje ma ADHD hihihi:-D:-D
Moja mi w nocy party urzadza[/QUOTE]

ADHD haha ale sie usmialam...sama nie jestes wierz mi:)

No ja jak sama wiesz w nocy w pracy jestem i maluch spi nie chce uzyc wyrazenia jak zabity bo to raczej nie na miejscu..haha ale smacznie spi...czy chrapie tego nie wiem...haha

To zostajesz zdyskfalifikowana z naszego kontestu wagi ciezkiej...zostaje Ja Iza Rechot I kejt narazie...bo ty przytylas nbiby 10 czy 11 kg ale z BLIZNIAKAMI!!!! a to jest oszustwo haha[/QUOTE
Zaraz zaraz nie tak predko jestem tylko ja i ty reszte trzeba sprawdzic a moze kogucia i z czym do ludzi - wyskocza zaraz ze 70 kilo i co to ma byc ciezka

reklama
taaaaak.... sama nie wiem czy tak zajefajnie:)))
Poki co to panika ale damy rade :o)))
W razie czego bede Wam wyc tu na forum ;o)

To gratuluje podwojnej radosci:-)
A z drugiej strony nie zazdroszcze bo wiem ile jest pracy przy jednym a co dopiero przy dwojce:shocked2:
Ale gdybym miala dwojke naraz to musialabym dac sobie rade Ty tez dasz:tak:

Do góry