reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Mustela mustelą... moja siostra smarowała się Mama Perfekta i brzuszek ma jak modelka :-p

Ja dzisiaj kupiłam jeszcze tą maść z witaminą A, nawet w gazecie M jak Mama było napisane, że jest rewelacyjne na i przeciw rozstępom :)

Ja narazie mam na +10kg jak narazie nie jest zle:-D
Mam nadzieje ze przez te ostatnie 3 miesiace nie przytyje za duzo,a teraz zmykam bo leci na wspolnej:-)

Kotusiek a co porabiasz tam gdzie mieszkasz , bo widze ze ty z Menchesteru jestes , ile masz lat i cos o sobie

Mam 27 lat i od trzech lat mieszkam z mezusiem tutaj wlasnie. Nie bardzo mi sie tutaj podoba, bo zdarzylo mi sie w przyjemniejszych miejscach mieszkac, ale moj szanowny malzonek dostal na tyle ciekawa oferte pracy, ze trudno bylo zrezygnowac z takiej mozliwosci. No coz nie mozna miec wszystkiego :-) Ja pracuje w firmie farmaceutycznej i zajmuje sie administracja, chociaz wyksztalcenie mam calkowicie w innym kierunku. Ogolnie interesuje sie sztuka w kazdym jej wydaniu... i nie cierpie manchesterskiej pogody :-) A Ty co porabiasz?

O matko polko probuje przebrnąc przez ostatnie posty ale co chwila wskaskuje nowy...no przestancie na chwilę pisac!!!!!

Co do wagi..bo wychwycilam taki temat: przynaje bez bicia ze ma juz jakies 5,6 kg do przodu i sie przerazilam...a adzilam ze mniej..chociaz wazono mnie w butach a buty z dobra koturna to ze 2kg prawda

Witaj Kotusiek..chyba jestes Nowa bo nie kojarze...?

reklama
Do góry