reklama
Czytam sukcesywnie Jezyk niemowląt i podoba mi sie choc ze wszystkim cos nie moge sie zgodzic. Np wolałabym, zeby moje dziecię nie ssalo kciuka, jeszcze sie zdeformuje...ale to drobiazgi, tak w ogóle bardzo pozytywnie odbieram te lekture i inne tego typu gloszace szacunek dla dziecka i rezygnacje z przemocy. Ciekawe, czy uda mi sie tym razem skorzystac z tych madrych rad...Moja mama to już dawno przy Antku przeczytała i bunt dwulatka teżbardzo ceni te lektury!
A ile sztuk zakupiłaś? I gdzie pomijając allegro można je dostać? W aptece?Marzka nam położna na szkole rodzenia polecała te z siateczki, podobno lepiej oddychają. I w takie się zaopatrzyłam![]()
A ile sztuk zakupiłaś? I gdzie pomijając allegro można je dostać? W aptece?
Ja mam w sumie cztery opakowania po dwie sztuki (jedne majtki są niskie, drugie wysokie). Kupiłam je w sklepie dziecięcym, ale może w aptekach też są.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ile sztuk zakupiłaś? I gdzie pomijając allegro można je dostać? W aptece?
u nas sa w sklapach medycznych !!
Czytam sukcesywnie Jezyk niemowląt i podoba mi sie choc ze wszystkim cos nie moge sie zgodzic. Np wolałabym, zeby moje dziecię nie ssalo kciuka, jeszcze sie zdeformuje...ale to drobiazgi, tak w ogóle bardzo pozytywnie odbieram te lekture i inne tego typu gloszace szacunek dla dziecka i rezygnacje z przemocy. Ciekawe, czy uda mi sie tym razem skorzystac z tych madrych rad...
Gogana ja też sie z wieloma stwierdzeniami z ttej książki nei zgadzam.... I wszytsko dostosowuje się indywidualnie do dziecka.
Chodzi o punkt widzenia i spojrzenia na niemowlę, prostym językiem napisane jest co takie dziecko czuje...świat widziany oczami dziecka

reklama
A ja nawet do niej wiadmosc puscialam i nie odpisala :-(A widziałyście że Reve wczoraj była zalogowana
A się nie odzywa a my się martwimy:-)