Chyba jest na wrzosach,Kangurek chyba.Witam mamy z Torunia. Jestem mamą 5-miesięcznego Alanka!!.Chciałam zapytać, czy któraś z Was słyszała może o jakimś całodobowym żłobku w naszym mieście? Pozdrawiam wszystkich
reklama
malinka009
Fanka BB :)
Hej Kochane. Nie mam czasu ostatnio zeby tu zagladac, tym bardziej ze wrocilam do pracy. Jak tylko znajde chwile zajme sie nasza grupa zamknieta ( czyli grupa mam toruńskich) i przekaze dowodzenie Monice ktora jest z nas najbardziej aktywna, mam nadzieje ze Iza ( zalożycielka) sie ze mna zgodzi. Monika za jakis czas powinnas dostac w prywatnych wiadomosciach pytanie czy chcesz przejac grupe ode mnie i mam nadzieje ze sie zgodzisz
Pozdrawiam was wszytskie bardzo serdecznie a szczegolnie nasze dwupaki 

Dziś u nas ciepło.Mikołaj wreszcie był na dworze.Dzisiaj przyniósł nocnik żeby zrobić sisi.
Widziałyście to Znaki zodiaku .Może któraś z Was się wpisze? __________________

luuuzna
Mama Alanka
Dziś u nas ciepło.Mikołaj wreszcie był na dworze.Dzisiaj przyniósł nocnik żeby zrobić sisi.
![]()
![]()
Wyrównana rywalizacja znaków

reklama
jak tam samopoczucie jak ciąża mija wszytko ok? kto cię prowadzi,??? pisz co u ciebie

Dziewczyny gdzie w Toruniu robią dobry i tani masaż ciążowy?
łooo a co to za pomysł...nigdy nie słyszałam o niczym takim, na czym to polega i wogóle o co chodzi????
u mnie po Chiński jako tako...ważne że do przodu, są dni lepsze i gorsze. wiele jeszcze przede mną i zaczynam się martwic porodem, pewnie poźniej zaczne się bać a na koniec wpadne w panike....norma

zaczynam jakieś tam wyprawkowe zakupy i rozglądam się za wózkiem....podpowiedzcie na co zwrócić uwagę lub jakie wy macie wózki
chciałabym taki wielofunkcyjny z nosidełkiem wpinanym w wózek...3 funkcyjny taki
podoba mi się KADEX - Elipse...tani jak na taki wózek i chodzi mi żeby był po złożeniu mały.....
niestety Grako są za duże inne drogie....w komisach maja ceny z rekawa....a wózki co ludzie z ogłoszenia za 450zł sprzedaja używane w sklepie nowe kosztują po 700zł wiec się nie opłaca.....

mentlik w głowie...